Belgrad?
Ay sonunda Belgrad'a gidiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar, oradan satın alabileceğim, avantajlı bir şey var mıdır?
Belgrad'tan Telefon Alınır MI?
Şu Listeden Hangi Cihazı Alayım?
Facebook'daki bu satıcıdan daha önce Redmi note 8 almıştım. Fakat kızıma verip kendime yeni cihaz almam gerekti.
Oyun falan oynamam. Düz kullanıcıyım. Güzel görünsün, sorun çıkarmasın yeter.
Gönül isterdi ki kablosuz şarj ve NFC olsun. Ama bütçeyi düşük tutmak istiyorum.
Fetöş Şirketlere Atanan Kayyumlar
Dün bir YouTube kanalında, hukukçunun biri Fetö suçlamasıyla 908 şirkete kayyum atandığını ve bunların pşyasa değerinin 32 milyar dolar olduğunu söylüyordu.
Ki normal bir ülkede bu şekilde bir çökme olamaz. Paranın kaynağı suç ise el konabilir.
Neyse... Boydak Holding başına (İstikbal ve Bellona) 30 yaşında birini ceo yapmışlar. Belinde silah falan... Canikli diye bir bakan vardı ya..
Holdingin uçağı bile var. Bu nargileci 44 000USD uçak bileti fatura etmiş devlete.
Hani Zafer Havaalanı Çalışmazdı? Çatlayın!
Yok efendim "Afyon'da, Kütahya'da kim uçağa binermiş? Eşek bile fazlaymış. 4 ayda 61 yolcu kullanmış..."
Bakın alınan önlemlerle yolcu sayısı, 641 olmuş. Siz ancak eleştirin.
Kaldı geriye 1 milyon 317 bin yolcu. Ha gayret... Seferberlik ilan ediyorum. Haydi, gidip bu güzelim imkanı kullanalım. Etrafımızın hep düşmanlarla çevrili olduğu bu zamanda, birlik olalım. Uçağa atladığımız gibi Naci AĞBAL'ın milletimize hediyesi, Bayburt Havalimanı'na uçalım
Devlet İsterse 6 Ayda Nükleer Silah Yaparız
Neden yapamayızın taktir ettiğim bir subay tarafından açıklaması :
İdefix Adamı Hasta Eder
12/12/2020 tarihinde eşim İdefix'den 200TL tutarında bir sipariş verdi. Kızıma hediye bir şeyler...
Önce tamamen alakasız, D&R çıkışlı bir kargo Hepsijet kuryesiyle tarafımıza teslim edildi. Bize bu kargoyu İdefix'e göndermemiz söylendi.
Sonra bir ay boyunca siparişimiz konusunda bizi oyaladılar. Para iadesi istedik. Şimdi de parayı geri yatırmıyorlar.
Neredeyse her gün telefonda müşteri temsilcileriyle görüşüyoruz. Akraba olduk.
Yıllardır internet alışverişi yaparım. Böyle ahlaksız bir durumla hiç karşılaşmadım. Yazıklar olsun!
Dairenin Bulunduğu Kata Göre Değeri
Merhabalar... Müteahhite verilmiş arsa karşılığında, iki daire arasında tercih yapmamız gerekli. Bir Ege ilçesinde, 4 katlı bir yapının 3 ve 4.katlarında.
Sizce bu daireler arasında ne kadar fiyat farkı olur? Söz konusu muhitte benzer daireler 400-450 civarında.
Kombi Duvardan Çıktı
|
Süpürgelikleri Değiştirmek
|
"Dünyanın sorunu akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması." |
Hayat herkese göredir,doğrusu yoktur. |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.376
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 63.748 (Bu ay: 895)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.956 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası