Ay sonunda Belgrad'a gidiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar, oradan satın alabileceğim, avantajlı bir şey var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ay sonunda Belgrad'a gidiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar, oradan satın alabileceğim, avantajlı bir şey var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz? Satın alabileceğiniz, avantajlı binlerce şey var. Getirebiliyorsanız araba da alınır, ev de alınır, Rakija da alınır, bilgisayar da alınır, sakız da, gelin de alınır, Partizan forması da alınır. Alınır da alınır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 kere gittik yaptırmadık, soran da olmadı. Sağlık olarak risk olduğunu düşünüyorsanız, yaptırın. Çok bişey değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 19 Mayıs 2024; 10:58:32 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet, gelin en mantıklısı aslında. Neyse bu gece uçuyorum. Tecrübelerimi paylaşırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Mayıs 2024; 23:49:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |