Şimdi Ara

iData İtalya Randevu Bilgilendirme Botu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk olarak, adından da anlaşılacağı gibi, bu bir iData İtalya için Randevu bilgilendirme botudur. Amaç, kullanıcıların iData üzerinden randevu bulma sürecindeki zorlukları en aza indirgemektir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, böyle bir sistem geliştirmeyi uygun buldum. Bazıları tarafından eleştirileceğimi, bazıları tarafından ise takdir edileceğimi biliyorum.

Amacım, insanların hayatını kolaylaştırmak ve paralı bot sistemlerine alternatif olarak uygun bir randevu bulduklarında onları bilgilendirmektir. Yaptığım işin suç veya yasal olmayan bir durum teşkil etmediğini biliyorum. Çünkü sistem, belirlenen kriterlere göre randevunun varlığını kontrol edip, mevcutsa bildirim göndermektedir. Bu, kendi otomasyon sisteminizi kurmanızla eşdeğerdir. Tek fark, bu sistemi sizin için benim yazmış ve paylaşmış olmamdır.

Konuyu daha fazla uzatmadan, aşağıda Telegram linkini ve programın çalışma prensibini bırakıyorum.

İstanbul Ofis - Altunizade

İstanbul Ofis - Gayrettepe

Bursa Ofis

Ankara Ofis

İzmir Ofis

Bu ofisler;

Gidiş Amacı: Turistik 

Hizmet Türü: STANDART 

Kişi Sayısı: 2 

olacak şekilde her 2 saatte bir kontrol edilmektedir. Bu, işlemleri hızlandırmak için yapılan varsayılan bir seçim olup, randevu uygunluğunu etkilememektedir. Seyahat eden çiftlerin sayısının fazlalığı göz önünde bulundurularak kişi sayısı 2 olarak belirlenmiştir.

Telegram Linki:

telegram
    iData İtalya Randevu Bilgilendirme
    https://t.me/idatarandevubilgilendirme

Not: Herhangi bir tarih veya ekstra bilgi girmeden, doğrudan Telegram grubuna katılıp, sistemde uygun bir randevu olduğunda bildirim almayı bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 8 Kasım 2024; 10:25:27 >

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Merhaba İtalya vizesi için Adana ilinin randevu sistemide dahilmi acaba. Teşekkürler
  • BULENT2511 B kullanıcısına yanıt

Günaydın,

Şimdi ekledim, artık orayı da kontrol edecek.

Teşekkürler.sizin telegram hesabınıza katılamadım belirtilen link üzerinden
    Linki kontrol ettim çakışıyor

Buradan tekrar ekleyeyim belki donanimhaber linklere utm ekledigi için açılmamıştır ;

telegram
    iData İtalya Randevu Bilgilendirme
    https://t.me/idatarandevubilgilendirme

Teşekkür ederim şimdi oldu Adanayıda unutmazsanız sevinirim
    Hocam, ilk mesajınıza da cevap vermiştim eklediğime dair. Gözünüzden kaçtı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.