Merhaba herkese, İlk olarak, adından da anlaşılacağı gibi, bu bir iData İtalya için Randevu bilgilendirme botudur. Amaç, kullanıcıların iData üzerinden randevu bulma sürecindeki zorlukları en aza indirgemektir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, böyle bir sistem geliştirmeyi uygun buldum. Bazıları tarafından eleştirileceğimi, bazıları tarafından ise takdir edileceğimi biliyorum. Amacım, insanların hayatını kolaylaştırmak ve paralı bot sistemlerine alternatif olarak uygun bir randevu bulduklarında onları bilgilendirmektir. Yaptığım işin suç veya yasal olmayan bir durum teşkil etmediğini biliyorum. Çünkü sistem, belirlenen kriterlere göre randevunun varlığını kontrol edip, mevcutsa bildirim göndermektedir. Bu, kendi otomasyon sisteminizi kurmanızla eşdeğerdir. Tek fark, bu sistemi sizin için benim yazmış ve paylaşmış olmamdır. Konuyu daha fazla uzatmadan, aşağıda Telegram linkini ve programın çalışma prensibini bırakıyorum. İstanbul Ofis - Altunizade İstanbul Ofis - Gayrettepe Bursa Ofis Ankara Ofis İzmir Ofis Bu ofisler; Gidiş Amacı: Turistik Hizmet Türü: STANDART Kişi Sayısı: 2 olacak şekilde her 2 saatte bir kontrol edilmektedir. Bu, işlemleri hızlandırmak için yapılan varsayılan bir seçim olup, randevu uygunluğunu etkilememektedir. Seyahat eden çiftlerin sayısının fazlalığı göz önünde bulundurularak kişi sayısı 2 olarak belirlenmiştir. Telegram Linki: Not: Herhangi bir tarih veya ekstra bilgi girmeden, doğrudan Telegram grubuna katılıp, sistemde uygun bir randevu olduğunda bildirim almayı bekliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 8 Kasım 2024; 10:25:27 > |
iData İtalya Randevu Bilgilendirme Botu
-
-
Merhaba İtalya vizesi için Adana ilinin randevu sistemide dahilmi acaba. Teşekkürler -
Günaydın,
Şimdi ekledim, artık orayı da kontrol edecek.
-
Teşekkürler.sizin telegram hesabınıza katılamadım belirtilen link üzerinden -
Linki kontrol ettim çakışıyor
Buradan tekrar ekleyeyim belki donanimhaber linklere utm ekledigi için açılmamıştır ;
-
Teşekkür ederim şimdi oldu Adanayıda unutmazsanız sevinirim -
Hocam, ilk mesajınıza da cevap vermiştim eklediğime dair. Gözünüzden kaçtı sanırım. -
Güncelleme Notları 2 - İtalya Vize Randevu Takip Programı
Selamlar! Programda son zamanlarda yaptığım birkaç küçük ama etkili değişikliği paylaşmak istedim:
1. Daha Sık Kontrol, Daha Hızlı Bildirimler
- Randevu kontrol süresi ilk etapta 2 saatlik periyotlarla yapılıyordu. Bir kaç geliştirme yaparak 1 saate düşürdüm ve son olarakta 30 dakikaya indirdim. Artık daha sık kontrol yapılıyor, böylece uygun randevular size çok daha hızlı ulaşıyor!
- Bir süredir bu değişikliği test ediyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım. Herhangi bir sorun olmaması durumunda 30 dakikalık periyotlar ile kontrol edilecek.
2. Bildirimlerde Randevu Amacı Detayı
- Bildirimlere randevu amacı eklendi!
- Artık randevunun turistik mi, eğitim amaçlı mı olduğunu bildirimde görebileceksiniz.
- Bu sayede hangi randevu sizin için daha uygun hemen anlayabilirsiniz.
Örnek Bildirim:
İtalya Vize Randevu Durumu
İstanbul Ofis - Gayrettepe için 1 kişilik eğitim amaçlı uygun randevu bulundu!
Bu ufak dokunuşlarla program artık daha faydalı hale geldi. Umarım işinizi kolaylaştırır! Herhangi bir öneriniz veya geri bildiriminiz varsa mutlaka yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 5 Aralık 2024; 11:58:43 >
-
Atif hocam eğer arka planda uygulamada bir sorun yaratmayacaksa, sorgulama sıklığını 10 dakika gibi daha kısa süreye düşürebilir misiniz? 10 Aralık örneğinden yola çıkarsak izmir randevu bildirimi geldiğinde çoktan o boşlukları biri almıştı. Sanırım alternatif bot uygulamaları ile denk gelenler olabiliyor, süre aralığı daha da azalırsa bizim de şansımız artacak.
-
Güncelleme Notları 3 - İtalya Vize Randevu Takip Programı
Ofis Adlarını Kalın Yazma:
Artık Telegram’a gönderilen rapor mesajında ofis isimleri kalın olarak görüntülenecek, böylece rapor daha okunaklı olacak.
Toplu Mesaj Gönderimi:
Her kontrol döngüsünde uygun randevu bulunduğunda tek tek bildirim gönderiliyordu. Bu da çok fazla bildirimin gelmesine neden oluyor. Artık her kontrol döngüsünde tek bir toplu mesaj gönderiliyor. Uygun randevusu olan tüm ofisler ve ilgili kişi sayıları raporun içinde tek seferde yer alıyor.
-
İlker Bey günaydın,
Sürekli geliştirmeler yapmaya çalışıyorum. 3-4 gün önce kontrol süresini 20dk ya çektim, henüz bir sorun yaratmadı. Deneye deneye gidiyorum bakalım. sistem blokladığı yerde duracağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X