Merhaba herkese, İlk olarak, adından da anlaşılacağı gibi, bu bir iData İtalya için Randevu bilgilendirme botudur. Amaç, kullanıcıların iData üzerinden randevu bulma sürecindeki zorlukları en aza indirgemektir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, böyle bir sistem geliştirmeyi uygun buldum. Bazıları tarafından eleştirileceğimi, bazıları tarafından ise takdir edileceğimi biliyorum. Amacım, insanların hayatını kolaylaştırmak ve paralı bot sistemlerine alternatif olarak uygun bir randevu bulduklarında onları bilgilendirmektir. Yaptığım işin suç veya yasal olmayan bir durum teşkil etmediğini biliyorum. Çünkü sistem, belirlenen kriterlere göre randevunun varlığını kontrol edip, mevcutsa bildirim göndermektedir. Bu, kendi otomasyon sisteminizi kurmanızla eşdeğerdir. Tek fark, bu sistemi sizin için benim yazmış ve paylaşmış olmamdır. Konuyu daha fazla uzatmadan, aşağıda Telegram linkini ve programın çalışma prensibini bırakıyorum. İstanbul Ofis - Altunizade İstanbul Ofis - Gayrettepe Bursa Ofis Ankara Ofis İzmir Ofis Bu ofisler; Gidiş Amacı: Turistik Hizmet Türü: STANDART Kişi Sayısı: 2 olacak şekilde her 2 saatte bir kontrol edilmektedir. Bu, işlemleri hızlandırmak için yapılan varsayılan bir seçim olup, randevu uygunluğunu etkilememektedir. Seyahat eden çiftlerin sayısının fazlalığı göz önünde bulundurularak kişi sayısı 2 olarak belirlenmiştir. Telegram Linki: Not: Herhangi bir tarih veya ekstra bilgi girmeden, doğrudan Telegram grubuna katılıp, sistemde uygun bir randevu olduğunda bildirim almayı bekliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 8 Kasım 2024; 10:25:27 > |
Bildirim