Şimdi Ara

italya vize başvurusu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce 3 kez schengen vizesi aldım. 2 italya 1 yunanistan. şimdi tekrar italyaya başvuruda bulunacağım. pasaportumda süresi dolan vizeler de mevcut. bildiğim kadarıyla daha önce schengen alanlar için süreç pek sancılı olmuyormuş evraklarınız tamsa daha önce de aldıysak kolay alabiliyormuşuz. şimdi benim özel bir durumum var. en az 5.000 tl bakiyeli banka cüzdanı istiyorlar. benim hesabımda hiç o kadar para olmuyor maalesef. yanlız 3 aylık hesap dökümüm hesabım çok hareketli olduğu için 5-6 sayfa çıkıyor. bu durum onlar için yeterli olmaz mı ? sonuçta aynı gün para yatırıp ekstre alacağımızı onlar da biliyorlar. banka hesabına ilaveten kredi kartı ekstrelerimi koysam yeterli olmaz mı acaba

diğer tüm evraklarım eksiksiz. onlarda problem yok. sadece banka hesabı sıkıntılı. bu şartlar altında daha önce de 3 kez vize alan biri olarak bana vize verirler mi zorluk çıkarırlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkish_republic -- 26 Mayıs 2016; 12:01:46 >

• turkish_republic kullanıcısına yanıt
    bence her halükarda banka hesabınızda para olsun. birinden borç bile alıp koysanız dert değil. sadece hesapta para gözüksün. son 3 ay hareket ok ama bence güncel bakiye önemli. ben ne zaman başvursam hesapta para olmasına dikkat ediyorum. bu arada italya vize benim en kolay aldıklarımdan biri olmuştu. sorgu sual çok az. ama bankadaki paramı sormuştu görevli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

bence her halükarda banka hesabınızda para olsun. birinden borç bile alıp koysanız dert değil. sadece hesapta para gözüksün. son 3 ay hareket ok ama bence güncel bakiye önemli. ben ne zaman başvursam hesapta para olmasına dikkat ediyorum. bu arada italya vize benim en kolay aldıklarımdan biri olmuştu. sorgu sual çok az. ama bankadaki paramı sormuştu görevli.

mülakata mı çağırıldınız ? hangi görevli sordu ? idata mı

işte mesele orada zaten borç için birkaç kişiye sordum ettim herkes yok çekti. adama diyorum hesapta görünecek aynı gün havale yapacam diyorum hayır diyor. zannediyor parasını alacaz kullanacaz vermeyecez.
  • yok ben hiçbir zaman aracılara para vermiyorum. konsolosluğun kendisinden aldım randevu. sonra evrak teslimi için gittim, mülakat falan değil. daha önceden epey schengenim olduğu için her zaman rahat aldım vizeyi. siz de aynı şekilde konsolosluk randevusu alın. ama güncel bakiyesiz gitmeyin bence. hiç paranız yoksa bir şekilde borç harç banka kredisi vs halledip, bankadan dökümü alınca parayı iade edin ya da vize aldıktan sonra. o kadar emek zaman harcıyorsun tek bu sebepte red yemeyesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

yok ben hiçbir zaman aracılara para vermiyorum. konsolosluğun kendisinden aldım randevu. sonra evrak teslimi için gittim, mülakat falan değil. daha önceden epey schengenim olduğu için her zaman rahat aldım vizeyi. siz de aynı şekilde konsolosluk randevusu alın. ama güncel bakiyesiz gitmeyin bence. hiç paranız yoksa bir şekilde borç harç banka kredisi vs halledip, bankadan dökümü alınca parayı iade edin ya da vize aldıktan sonra. o kadar emek zaman harcıyorsun tek bu sebepte red yemeyesin.

benim ilk vizem 3 aylık sonraki 6 aylıktı italyadan. en son yunan 20 günlük tek girişli vermişti. sizin kaç aylık verildi vizeleriniz ?
  • son aldığım 6 ay multi italyadan.
  • başka önerisi olan varmı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingiltere Vize Manisa
    11 ay önce açıldı
    Schengen italya vize başvurusu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vizeyi alabildiniz mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hceb -- 4 Haziran 2016; 0:06:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.