Şimdi Ara

Kapıda Vize için Airbnb Konaklama Evrakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samos adasında bir tesise Airbnb üzerinden rezervasyon yaptım, İdo Ege adaları kapıda vize için istenen evraklarda ;

"Booking.com üzerinden yapılan rezervasyon çıktılarının ödenmiş ve üzerinde PAID damgası olması gerekmektedir." yazında bir de çağrı merkezini arayıp sordum orada da Airbnb olur ancak ödeme makbuzu üzerinde "Paid damgası" olması gerekiyor dendi, Bunun üzerine Airbnb destek merkezi ile görüştüm kendilerinin herhangi bir evraka damga kaşe vurma gibi bir uygulamaları olmadığını ilettiler, Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba

• karekod doğrulama gibi birşey var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok maalesef hocam o da

• Rezervasyon evrağında ödendi ibaresi var, ayrıca kredi kart hareket dökümünden de görülebilir. Kart hareket dökümünü de yazdırıp yanınıza alın.

• merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum siz çözebildiniz mi ne şekilde çözdünüz

• Adam adaya geçecek nerede kalacak? Yapmış işte rezervasyon?

Adı; kapıda vize…

Evrak, para, damga!!
    Sorgu sual!

Millet dünya çapında Booking/airbnb kullanıyor. Damga nedir yahu?!

Bu Yunanlıların abuk subuk saçma sapan olmayanı ısrarla istemek gibi huyları vardır. Birde git onların resmi(!) dairelerinden birşey iste; hem ilk defa duyuyormuş gibi hemde küfür ediyorsun gibi bakarlar, kıytırık evrakı çıkartıp vermek için günlerce bekletirler. Kendi vatandaşları dahil…

Aslında gidilecek yer değil de, haketti bizim Ege/Akdeniz şımarıkları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.