Kapıda Vize için Airbnb Konaklama Evrakı
Merhaba,
Samos adasında bir tesise Airbnb üzerinden rezervasyon yaptım, İdo Ege adaları kapıda vize için istenen evraklarda ;
"Booking.com üzerinden yapılan rezervasyon çıktılarının ödenmiş ve üzerinde PAID damgası olması gerekmektedir." yazında bir de çağrı merkezini arayıp sordum orada da Airbnb olur ancak ödeme makbuzu üzerinde "Paid damgası" olması gerekiyor dendi, Bunun üzerine Airbnb destek merkezi ile görüştüm kendilerinin herhangi bir evraka damga kaşe vurma gibi bir uygulamaları olmadığını ilettiler, Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba
Taşıt Kredisi Hk.
Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda ben de aracımı yenilemeyi düşünüyorum bu nedenle taşıt kredilerini araştırdım özellikle ödeme bakımından 48 ay vade bana uygun geliyor ancak 48 ay vade kullanmanın şartları;
#2. El Taşıt Kredisinin azami vadesi;
Satın alınacak aracın kasko değeri 400.000 TL ve altında olan taşıtlarda kredi vadesi 48 ay kullanılabiliyor ve
Otomobil yaşı, 03-36 ay vadede kredi kullanımlarında en fazla 8; 37-48 ay vadede kredi kullanımlarında ise en fazla 5 olabilir. denmiş.
Yani benim için iki kıstas var biri kasko değerinin 400.000 TL altı olması diğeri de 5 yaşını aşmaması, ben de buna göre filtreleme yapıyorum ancak özellikle 2017 araçlarda tam olarak yaşı hesaplamak için neyi baz almam gerektiğini bulamadım, bu konuda bilgisi olan var mıdır?
|
|
Ekran Kartı Çalışmama sorunu Anakarttan mı Kaynaklanır
|
Yeni sezon Avrupa Ligleri Maç Yayınları Hk.
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!! |
DCF3868DC8004EE2AE41BE43172FB4D2.jpg |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 943
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 7.238 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic