Şimdi Ara

YAZLIK LASTİKLERİ DE VERSEM Mİ? aracımı sattım..(lastik verildi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Yazlıkları arabaya takın kışlıkları kendinize saklayın

senin zihniyetine

Haddini bil sen kim oluyorsun

• merhaba arkadaşlar. arkadaş sabah 7 de geldi. batıkent metrodan aldım kendisini, çay poğaça filan yedik içtik. bankaya gidip para çekelim dedi. ustaya göstermeyecek misin dedim. ne gerek var yazmışsın herşeyi dedi. garipsedim. zorla benim kendi ustama götürdüm. usta gözun kapalı alabılırsın dedi. parayı çekip notere geçtik. aracı devrettim üstüne. hayırlı olsun dedik lastikçiden lastikleri aldık verdim yazlık lastikleride. sevindi mutlu oldu..

ilgilenen yorum yapan herkese saygılarımı sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 22 Şubat 2013; 22:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

merhaba arkadaşlar. arkadaş sabah 7 de geldi. batıkent metrodan aldım kendisini, çay poğaça filan yedik içtik. bankaya gidip para çekelim dedi. ustaya göstermeyecek misin dedim. ne gerek var yazmışsın herşeyi dedi. garipsedim. zorla benim kendi ustama götürüdü. usta gozun kapalı alabılırsın dedi. prayı çekip notere geçtik. aracı devrettim üstüne. hayırlı olsun dedik lastikçiden lastikleeri aldık verdim yazlık lastikleride. sevindi mutlu oldu..

Hayırlı olsun,gayet güzel,temiz bir satış olmuş.

İyi yapmışsınız lastikleri vermekte de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

merhaba arkadaşlar. arkadaş sabah 7 de geldi. batıkent metrodan aldım kendisini, çay poğaça filan yedik içtik. bankaya gidip para çekelim dedi. ustaya göstermeyecek misin dedim. ne gerek var yazmışsın herşeyi dedi. garipsedim. zorla benim kendi ustama götürüdü. usta gozun kapalı alabılırsın dedi. prayı çekip notere geçtik. aracı devrettim üstüne. hayırlı olsun dedik lastikçiden lastikleeri aldık verdim yazlık lastikleride. sevindi mutlu oldu..

Hayırlı olsun,gayet güzel,temiz bir satış olmuş.

İyi yapmışsınız lastikleri vermekte de.

öyle oldu. biraz burukluk hissetmedim değil ama.. kazasız belasız biner umarım. demek güven vermişiz karşıdakine. ustaya bile göstermek istemedi. herkes böyle alıcı satıcı ile karşılaşır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 22 Şubat 2013; 22:46:34 >

• ilgilendiğimiz iki ev vardı. birini biz sabah aracın satışını verirken satmışlar. kısmet değilmiş kaçırdık o evi. diğeri ise fiyat uygundu sıfır ev ancak. iskan problemi var. kat sahipleriyle miteahit mahkemelik. müteahit binayı yapmış daire içleri yapılmamıs. bu sebeple iskan alınamıyor ve sonuç olarak elektrik doğalgaz baglatılamıyor. çok kötü oldu bu bizim için. birkaç ev daha baktık ancak yok fiyatlar çok yüksek.akşam aile kurulu toplandı sanırım önümüzdeki iki yıl için ev alma planını askıya aldık. şu an oturduğumuz evde yaşamaya devam etcez. kendi evimiz küçük ama idare edeceğiz. ve biraz önce verilen son karar sıfır araç alma konsunda. birazdan konu acacağım. yorumda bulunan tüm arkadaşlara tesekkur ederim.
  • quote:

ilgilendiğimiz iki ev vardı. birini biz sabah aracın satışını verirken satmışlar. kısmet değilmiş kaçırdık o evi. diğeri ise fiyat uygundu sıfır ev ancak. iskan problemi var. kat sahipleriyle miteahit mahkemelik. müteahit binayı yapmış daire içleri yapılmamıs. bu sebeple iskan alınamıyor ve sonuç olarak elektrik doğalgaz baglatılamıyor. çok kötü oldu bu bizim için. birkaç ev daha baktık ancak yok fiyatlar çok yüksek.akşam aile kurulu toplandı sanırım önümüzdeki iki yıl için ev alma planını askıya aldık. şu an oturduğumuz evde yaşamaya devam etcez. kendi evimiz küçük ama idare edeceğiz. ve biraz önce verilen son karar sıfır araç alma konsunda. birazdan konu acacağım. yorumda bulunan tüm arkadaşlara tesekkur ederim.

Hayırlısı olsun hocam üzmeyin kendinizi. her işte bir hayır varmış. demekki böylesi daha hayırlıymış. İlerde daha güzel evler denk gelir inşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.