Şimdi Ara

YAZLIK LASTİKLERİ DE VERSEM Mİ? aracımı sattım..(lastik verildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Kışlık lastikleri daha yeni almışsın bir kucak dolusu para vermişsindir onun için öyle dedim.
    ama çok yakın bir zamanda bu lastiklerin takılabileceği bir araba almayacaksan arakadaşa verebilirsinde.
    lastikleride verirsen alan arkadaş baya uyguna almış olur.
    Araba fena değilmiş keşke çevrenizden veya forumdan birine verseydiniz.

aldığımda aracı 76 bin km idi. 28.500 almıştım. 1600 tl ye tüp taktırdım. 40 bin km de bindim. düğünümde gelin arabası oldu. eşimle balayına, ilk tatilimize bu arabayla gittik. safra kesesinden ameliyat oldum safra yollarım tıkanmış durumda gece acile yetiştik sabahında gitseymişim hayatımı kaybetcekmişim, bu arabayla gittim yine. eşim tekirdağlı düğün, kına ,kız isteme vs gibi durumlar için yaklaşık 20 kez tekirdağa gidip geldim ankaradan. yine bu arabamla oldu.
    hatırası çok. biraz garip ama duygusal yaklaşıyorum bu durumlarda. bundan önceki aracımda 2003 vectra c idi. 5 sene binmiştim.

baya hatırası varmış okuyunca hüzünlendim şimdi
    ben olsam bu denli hatırası olan bir arabayı gözümün önünde başkasının binmesine dayanamam
    tanımadığınız birine satmanız iyi olmuş bence.

• Adam geldiğinde düzgün bir adamsa,o izlenimi veriyorsa size verin girsin bence.
  • quote:

yarın birgün yeni araç alırsam ihtiyaç duyarmıyım düşüncesindeyim. hala kararsızım.

Adamına göre karar verin bencede. adamı gözünüz tutarsa verin gitsin yoksa götürüp bi lastikçiye falan satarsınız ( sahibinden de de satabilirsiniz.)
  • Farkını isteyerek verebilirsiniz. İhtiyacı varsa alır. Yoksa, yeni araba alırsanız lastikçide çıkmalarla takasa da girebilirsiniz. Ben daha önce öyle yapmıştım.
  • Adamin size karsi tutarli davranislari olursa verin gitsin hocam. Illa ki size geri doner o para. Ama adam anlastgniz halde geldgnde fiyatta biseler daha yap derse sökun kisliklari. Kalsin sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Adamin size karsi tutarli davranislari olursa verin gitsin hocam. Illa ki size geri doner o para. Ama adam anlastgniz halde geldgnde fiyatta biseler daha yap derse sökun kisliklari. Kalsin sizde.

haklısın. kışlıklar takılı onun sökülmesine pek yanaşmazda,yazlıkları vermem olmadı. yazlıklar pek iyi durumda değil ama ölüsü 300 tl eder 4 tanesi.
  • 31-32-33-35 lira piyasası var. Ama şaşırdım gerçekten iyi piyasası varmış 2008 model. Aklımın ucundan geçmez tabi bu kasası benim. Hayırlısı olsun, ev daha önemli.

İleride araç alırsam demişsiniz, bu süreç 2-3 sene olursa lastikler boşa yatmış olur depoda bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

31-32-33-35 lira piyasası var. Ama şaşırdım gerçekten iyi piyasası varmış 2008 model. Aklımın ucundan geçmez tabi bu kasası benim. Hayırlısı olsun, ev daha önemli.

İleride araç alırsam demişsiniz, bu süreç 2-3 sene olursa lastikler boşa yatmış olur depoda bence..

pek değer kaybetmiyor vectralar. önceki arabamı 2003 vectra c 23 bin e almıştım 5 sene bindim.23.500 sattım. ya aslında bu fiyatlar bile çok uygun. biraz önce otomatik araçlara baktım b sınıfı 2006-2008 arası 26-30bin arasın. bende şaşırdım.
  • birde şöyle bir durum var. ev almayacak olsaydım kesinlikle satmazdım. bu fiyata bu donanımda cidden başka araçlar yok. insan düşünür bunu satacaksında ne alacaksın yerine diye. vardı bir ara konusu aracı satıp aynı özellikte araç bulamamak diye. dediğim gibi ev almayacak olsaydım ya satmazdım bunu ya da gider sıfır yeni astra sedan ya da insignia sport tourer alırdım.
  • Ben B sınıfı araç sevmiyorum. Hoş 5 sene Polo kullandım ama Jetta'ya geçtikten sonra neden daha önce bunu kullanmamışım dedim. Onuda sattım, Uno aldım. Şimdi önümüzdeki 2 ay içinde tekrar yenileyeceğim aracı. 35 bin lira fiyata Honda Civic elegance düşünüyorum mesela. Hem en full olması hemde 125bg olması avantaj. Ancak Jetta 2008-2009 comfortline modelleri de 35 lira civarı. İkilemde kaldım bence

Ev için aciliyetiniz var sanırım. Hani uygun verdiğinize göre.. Bari adam gelince biraz daha kırp derse kırpmayın yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Adamin size karsi tutarli davranislari olursa verin gitsin hocam. Illa ki size geri doner o para. Ama adam anlastgniz halde geldgnde fiyatta biseler daha yap derse sökun kisliklari. Kalsin sizde.

haklısın. kışlıklar takılı onun sökülmesine pek yanaşmazda,yazlıkları vermem olmadı. yazlıklar pek iyi durumda değil ama ölüsü 300 tl eder 4 tanesi.

Farketmez hocam hic acik acik diceksn gerekirse. Zaten adam ole bise teklif ederse sende yirtik olcan braz

• hocam ver gitsin yeni araba alırsan belki ölçüleri uymayacak vs elinde kalır en azından iyilik yapmış olursun.

iyilik yap denize at demişler
  • sahibinden de satabilirsiniz.
    en güzeli arabanızı alan kişiye durumu anlatıp, ona uygun bir fiyata satın.
    her ikiniz içinde karlı olacaktır bence.
  • Aracı kışlık lastik ile vermek doğru değil. Adam lastikten anlamıyor ise onunla devam eder.
    Aracın üzerine normal lastiklerini takmak ve öyle vermek daha doğru olur...

Alıcı geldiği zaman "araçta kışlıklar var, normal lastikleri takıp vereceğim" deyin.

Kışlıkları da artık! size bağlı olarak, yaa cüzi bir paraya teklif edin, yada hediye edin...O da size kalmış...
  • Okadar ince hesap yapmak bana kalırsa yanlış, verin gitsin.
  • Bence de verin, siz araba alana kadar onlar işlevini kaybeder bence. Adam kullanır iyilik yapmış olursunuz.
  • hayirli olsun

bana ver diyecem lastikleri
    sanirim olmaz benim getze

• bu olaydan kıllandım işallah sorunsuz satmıstır aracı. sabah 7 de illa alacam demesi garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Yazlıkları arabaya takın kışlıkları kendinize saklayın

senin zihniyetine

• Tabikide verin yazlığıda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.