|
Bildirim
|
Yağın her sene kmden bağımsız değişmesi gerekir. Fakat ben 2.el otomobil alanlardaki bu tribi anlayamıyorum kız almıyorsun İKİNCİ EL alıyorsun.
|
Aracın bakımlı olup olmaması veya bakımların nerede yapıldığının bir önemi yok bizim insanımız için. Varsa yoksa hasar kaydı... Hasar kaydı yoksa yağı 10 yıllık olsun isterse:)
Düzeltme: yazım hatası. |
ikinci el = elden düşme
İlk üç servisin ikisinde yanlış yağ koymuşlardı. Ancak konuşunca düzelttiler. Öyle böyle, birazcık yanlış da değil, "dimdirek" alakasız spesifikasyon. Öyle olmasa, çevreye atık çıkarmak yerine 'neyse' der, razı olurdum. Alın size servis kaydı. Kendim çoktan boşverdim, burası otomobil toplumu değil. Otomobil, kaynağına ne kadar yakın, o kadar iyi. |
2.el riskli değil de servis kaydı olmayan 2.el riskli diyelim. Ben de 7 ay önce 2.el bir araç aldım. Ben 3.sahibiyim ama 2.sahibi 3 ay kullanmış kredi borcunu ödeyemediği için satışa çıkarmıştı bana kısmet oldu. İlk sahibinden sayılır yani. Tüm servis kayıtları vs vardı. 2 parça boyası var, onların da fotoğraflarını aldım. Dürüst satıcı bulmak şans işi.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 26 Nisan 2020; 17:11:12 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 26 Nisan 2020; 16:33:19 > |
|
|
|
|
|
|