Şimdi Ara

En Sağlam Araç Motor Üreticisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
1
Favori
42.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum başlıkta da görüldüğü gibi..
    Çok merak ediyorum. Ve bir çok arkadaşlarımlada tartışıyorum bu konuyu..

En sağlam en dayanıklı en uzun ömürlü araç motor üreticisi hangi markadır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SezeR| -- 10 Ocak 2011; 19:18:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Sağlam Araç Motor Üreticileri

Bir araç motorunun sağlamlığı, aracınızın performansı ve kullanım ömrü için hayati önem taşır. En sağlam araç motorlarını üreten markalar şunlardır:

• Toyota: Toyota, efsanevi sağlamlığıyla tanınır ve araç motorları da bu itibarı pekiştirir. En sağlam motor bloğuna sahip motorlarıyla bilinirler.
    • Honda: Honda, yüksek devirli ve yakıt tasarruflu motorlarıyla ünlüdür. Güvenilirlik ve dayanıklılık söz konusu olduğunda Honda motorları en üst sıralarda yer alır.
    • Mercedes-Benz: Lüks ve performanslarıyla ünlü Mercedes-Benz, ayrıca en sağlam motorları üreten markalar arasında yer alır. Motorları, dayanıklılık ve verimlilik için tasarlanmıştır.
    • Ford: Ford, F-150 kamyonetlerinde kullanılan sağlam motorlarıyla bilinir. Bu motorlar, zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
    • General Motors: General Motors, farklı araç türleri için çeşitli sağlam motorlar üretir. Vortex serisi V8 motorları, güç ve dayanıklılıklarıyla öne çıkar.

Bu markalar, en sağlam motorları üretme konusunda istikrarlı bir geçmişe sahiptir. Aracınızın gücüne, güvenilirliğine ve kullanım ömrüne değer veriyorsanız, bu üreticilerden birinin motorlarını tercih etmeyi değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ford, Honda, Toyota. En sorunsuz marka olarak Mazda adı geçmesine rağmen ben bu markalara çok daha fazla güveniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Ford, Honda, Toyota. En sorunsuz marka olarak Mazda adı geçmesine rağmen ben bu markalara çok daha fazla güveniyorum.
    Made in Japan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

Made in Japan.

Alıntıları Göster
    bütün japonlar iyidir özellikle mazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

bütün japonlar iyidir özellikle mazda

Alıntıları Göster
    honda,toyota,mazda,ford,volkswagen,mercedes,bmw

düzenleme;volkswagen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 10 Ocak 2011; 19:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

honda,toyota,mazda,ford,volkswagen,mercedes,bmw

düzenleme;volkswagen

Alıntıları Göster
    mercedes bmv honda 1m k yı rahatlıkla gören araçlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

mercedes bmv honda 1m k yı rahatlıkla gören araçlar var

Alıntıları Göster
    Honda ve Mercedes derim ben..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Alıntıları Göster
    En iyi benzinli motor üreticisi; HONDA

En iyi dizel motor üreticisi; ISUZU

Hem benzinli hemde dizel motor hususunda en başarılı firma bana göre;Toyota ve Mercedesdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar cevaplar için çok sağ olun.
    Demekki yanılmıyormuşum.. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SezeR|

Evet arkadaşlar cevaplar için çok sağ olun.
    Demekki yanılmıyormuşum.. : )

Alıntıları Göster
    saab ve mercedes
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

saab ve mercedes

Alıntıları Göster
    bu cevaplar neye göre verilmiş şimdi ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bu cevaplar neye göre verilmiş şimdi ilginç.

Alıntıları Göster
    Sırasıyla Mercedes,BMW,toyota,honda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

Hem benzinli hemde dizel motor hususunda en başarılı firma bana göre;Toyota ve Mercedesdir.

Neye dayanaraktan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

Neye dayanaraktan ?

Alıntıları Göster
    Herkes farklı birşey söylemiş şu marka en sağlam en dayanıklı motorlu diye kestirip atmak mantıksız. Her markanın bir çok motor seçeneği var bunların içinde uzun ömürlüsü de var diğerlerine nazaran kısa ömürlüsü de. Bence en dayanıklı motorlar yüksek hacimli atmosferik amerikan motorlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 10 Ocak 2011; 20:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

Herkes farklı birşey söylemiş şu marka en sağlam en dayanıklı motorlu diye kestirip atmak mantıksız. Her markanın bir çok motor seçeneği var bunların içinde uzun ömürlüsü de var diğerlerine nazaran kısa ömürlüsü de. Bence en dayanıklı motorlar yüksek hacimli atmosferik amerikan motorlarıdır.

Alıntıları Göster
    Ekonomik sınıf otomobiller içinde en iyi motor üreticilerinden biri Fiattır.Hyundain dizel motorlarını da başarılı buluyorum ayrıca ekonomik araçlar sınıfında.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Ekonomik sınıf otomobiller içinde en iyi motor üreticilerinden biri Fiattır.Hyundain dizel motorlarını da başarılı buluyorum ayrıca ekonomik araçlar sınıfında.

Alıntıları Göster
    Bmw diyorum..

E39 520i modeli ile 1.000.000 km yapan birini duymuştum talihsiz bir kaza sonucu araç perte çıkmış..Adamların motorları adeta efsane..E34'ler bile hala taş gibi helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NovitecRosso

Bmw diyorum..

E39 520i modeli ile 1.000.000 km yapan birini duymuştum talihsiz bir kaza sonucu araç perte çıkmış..Adamların motorları adeta efsane..E34'ler bile hala taş gibi helal olsun

o 520i değildi 530d touring idi 1.180.000 kmde motor yapılmadan pert olmuştu amma çok ciddi bakımları var aracın incelemek için bakabilirsinizhttp://k654.ims-firmen.de/ah/bmw-forum/forum/viewtopic.php?t=18984&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6fa980dd0dd664d92e347f3d451bba05

• quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orijinalden alıntı: NovitecRosso

Bmw diyorum..

o 520i değildi 530d touring idi 1.180.000 kmde motor yapılmadan pert olmuştu amma çok ciddi bakımları var aracın incelemek için bakabilirsinizhttp://k654.ims-firmen.de/ah/bmw-forum/forum/viewtopic.php?t=18984&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6fa980dd0dd664d92e347f3d451bba05

Alıntıları Göster
    En iyisi benimki yemişim bmw,mercedes

40 binde ateşleme sorunu,45 binde egr valfi sorunu ve tabii ki çözemeyen servis

Gerçi egr valfini değiştirdikten sonra daha sorun çıkmadı,nazar değmesin 65 bin olduk

Eski ve benzinli araçlarda mercedes,mazda,honda.2000 gibi dizel olanlara vw tdi motor,ki hep söylerim yakınımda 2002 toledo 1.9 tdi sport var,130 hp,en son 220 bindeydi,tık demez motoru,güncel olarak sa benzinlide neredeyse tüm bilindik markalar,dizelde hyundai-kia grubu başta orta seviye olarak,sonrasında psi grubu motorları ve premium olarak bmw,mercedes

Tamamen hislerime dayanarak yazdım bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

En iyisi benimki yemişim bmw,mercedes

40 binde ateşleme sorunu,45 binde egr valfi sorunu ve tabii ki çözemeyen servis

Gerçi egr valfini değiştirdikten sonra daha sorun çıkmadı,nazar değmesin 65 bin olduk

Eski ve benzinli araçlarda mercedes,mazda,honda.2000 gibi dizel olanlara vw tdi motor,ki hep söylerim yakınımda 2002 toledo 1.9 tdi sport var,130 hp,en son 220 bindeydi,tık demez motoru,güncel olarak sa benzinlide neredeyse tüm bilindik markalar,dizelde hyundai-kia grubu başta orta seviye olarak,sonrasında psi grubu motorları ve premium olarak bmw,mercedes

Tamamen hislerime dayanarak yazdım bu arada.

Alıntıları Göster
    sağlamdan kastımız nedir? dünyada eşit şartlar altında eşit motorlarla yapılmış böyle bir test yok. yol kullanımlarında bunu kesin olarak söylemek de güç. kullanım şartlarına, bakım şartlarına, kullanılan coğrafi şartlara, yük şartlarına, yan bakım ürünlerine vs. bir çok etkene göre değişebilecek bir cevap bu...

yine de bu soruyu görünce isuzu kamyonların bir ara reklamlarda dönen "motor kapağı açmadan 1 milyon km" sloganlı reklamı geldi aklıma...

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

sağlamdan kastımız nedir? dünyada eşit şartlar altında eşit motorlarla yapılmış böyle bir test yok. yol kullanımlarında bunu kesin olarak söylemek de güç. kullanım şartlarına, bakım şartlarına, kullanılan coğrafi şartlara, yük şartlarına, yan bakım ürünlerine vs. bir çok etkene göre değişebilecek bir cevap bu...

yine de bu soruyu görünce isuzu kamyonların bir ara reklamlarda dönen "motor kapağı açmadan 1 milyon km" sloganlı reklamı geldi aklıma...

Alıntıları Göster
    benzinde honda birinci diye biliyorum arıza istatiklerine göre

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.