Şimdi Ara

En Sağlam Araç Motor Üreticisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
42.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hic 1 araba motor yapilmadan 1 milyon gidemez en basitinden hangi yag pompasi 1 milyon km dayanabilir ki yaglama kesildigi an motor yatak sarar
  • RR

İlk Ürettiği kamyonet halen trafikte geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 10 Ocak 2011; 23:55:37 >
  • Bence

Ekonomik Dizel: Fiat - Ford
    Ekonomik Benzinli: Honda - Toyota - Ford

Lüks Dizel - BMW - Mercedes
    Lüks Benzinli - Mercedes - BMW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 10 Ocak 2011; 23:59:02 >
  • mercedes honda diyorum
  • mercedes ,honda tabiki çok iyidir de.uzun ömür ve sağlamlıkta ben volvo derim

en çok km yapmış binek araç benim bildiğim volvo dur. 3 milyon km devirmiş.

http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_P1800

Bugün ürettiği 2.0l tek turbo ve 2.4 l çift turbo 5 silindirli dizelleri de on numara makineler.
  • Toyoda, Honda, Mercedes

Bence..
  • Rodaj olmayan toyota dan başka marka ?
  • Buna bizim cevap vermemiz biraz kısmi bir durum olsa da, Japon motorları sorunsuzluğu ile bilinir. Başta Mazda olmak üzere Honda ve Toyota sorunsuz motorları ile akıllarda yer edinmiştir. Özellikle dizel motorlar için Mercedes'in çok başarılı olduğu bilinir. Yani; Duyulur, söylenir, bilinir, kısmen yaşanır. Buna göre motor ve sorunsuzluk konusunda Japon, konfor ve sağlamlık konusunda Alman, güç ve sağlamlık konusunda Amerikan araçları olarak beyinde yer edinmiştir. Her markanın bir diğerinden en, daha iyi olduğu bir konu vardır. Mercedes'te hepsi vardır, diyesim geldi bir an nedense... (: Şaka bir yana, her ne kadar geniş kapsamlı bir konu olsa da, genelde insanların ve bu forumdaki sevgili arkadaşlarımızın, dostlarımızın görüşleri üzerine, yaşananlar ve olağanlar doğrultusunda, Japon'ların bu konuda bir adım önde olduklarını kabulleniyoruz diyebiliriz.

• Amerikan motorları, Mercedes motorları ve Japon motorları.
  • Japon motorları iyi güzel ama bi sorun çıkarırsa çöz çözebilirsen o sorunu
  • benim bildigim dizelde mercedes bmw hyundai kia kamyonetlerde ısuzu. benzinli motorları fazla incelemedim ama toyota- honda dır
  • Konuyu görür görmez aklıma Honda geldi Mercedesi de unutmamak lazım
  • Daha dün akşam lastik bakınırken 793 bin kilometrede Volvo 850 gördüm. 3 yıla kadar 1 milyonu bulacak sanırım araç sahibi.
  • Herkesin aklına ilk Honda - Toyota - Mazda geliyordur yada tüm insanların %80'ine diyelim kıllık yapanlar mutlaka çıkacaktır
  • Sağlam motor yoktur,verimli motor vardır.
  • bu tip genellemeleri yanlış bulanlardanım ben de. en sağlam, en dayanıklı, en sorunsuz otomobil gibi istatistiki veriler mevcuttur. ancak sırf motor özelinde böyle bir bilgiye şimdiye kadar hiçbir yerde rastlamadım. seri üretim mass-market otomobillerin motor dayanıklılığı, artık üç aşağı beş yukarı aynı seviyelere geldi. ortak motor kullanımı markalar arasında oldukça yaygınlaştı. dolayısıyla markaya göre değerlendirme yapmak yanlış.

ancak motor verimliliğinde bmw son dönemde biraz daha öne çıkıyor.

en dayanıklı motor heralde bakımları düzenli yapılan motordur diye düşünüyorum.
  • BMW, Honda, Dodge.
  • dizel motorda japonlar rakipsiz. su koysanız bile çalışmaya devam eder. sağlamlık sırası yapılırsa:

1- isuzu
    2- nissan
    3- toyota
    4- mitsubishi
    5- mazda

benzinli motorda yine japonlar:

1- toyota/daihatsu
    2- nissan
    3- mazda
    4- honda

mercedes'in bazı motorlarında yağ eksiltme problemi oluyordu. 400.000 km ve üzeri kmlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

En iyi benzinli motor üreticisi; HONDA

En iyi dizel motor üreticisi; ISUZU

Hem benzinli hemde dizel motor hususunda en başarılı firma bana göre;Toyota ve Mercedesdir.

katılıyorum..zaten dizeli almalar bulmuş japonlar son haline getirmiştir..dünyada dizelin kuralınıda isuzu yazmıştır..
  • krrup
    kumins(cummins)
    volvo-penta
    skoda
    rroyce
    gmc
    mitsubishı
    mercedes
    perkins
    ve daha niceleri.hepsi kullanım alanlarında sağlamlık sembolleridir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.