Lastik ebatı
Selamlar merhabalar herkese iyi forumlar
Yaklaşık bir ay önce megan 1.3 tce edc aracimi aldım üzerinde kapaklı Saç jantlar yerine alüminyum alaşım jant düşündüm ve tertemiz 17" denk geldi hoşuma gitti replika değil ve çok az kullanılmış mak marka ve hafifletilmiş malzeme bu janta hangi ebat güzel spor gösterir yardımcı olurmusanız sevinirim.
Selamlar herkese iyi forumlar
Yaklaşık bir ay önce yaşadığım ufak kazada aracım pert oldu.
Elimde bütçe olarak 900 bin TL olacak .
Evli ve iki çocuk olduğunu düşününce hali hazırda golfün bagaj çok küçük geliyordu .
Ben daha önce 1.6 lpgli megan 4 kullandığımdan megan 4 1.3 tce edc Joy comfort araçlara ilgi duyuyorum.
Sizce daha iyi seçenek ve sedan araç varımdır otomatik vites?
Pert araç işlemleri nasıl işliyor
Merhaba pert araç işlemleri %100 haklı olduğum bir kazada nasıl işliyor?
Sigorta aracımı satmış üstüne bir miktar para verilerek çeşitli evraklar tamirciye göndermiş bu evraklar nasıl yorumlanır ?
Bu hasar dosyaları inceleyen üstadlar yardımcı olursa sevinirim
Bana tamircinin gönderdiği evraklar bunlar
Ne axa yetkilisi ne ne eksper hiçbiri aramadı
20 bin bütçe en mantıklı telefon önerisi
Selamlar şuan kullandığım telefon
Note 11 4 g ve pili 2 yıl sonunda öldü kamera vs iyi değil.
Evde s23 fe var bir adet iyi telefon kamera orta halli ekran iyi biraz kaba sanki ancak sağlam cihaz olduğundan ona yakınım birde işlemci olarak iyi olan poco X6 pro var seçeneklerde sizce s23 fe mi honor 90 mı
X6 pro mu vb öneri varsa mutlu olurum.
Öncelik kamera ve akıcı arayüz Xiaomi arayüzü cihazla alakalı muhtemelen sıkıntılı.
Merhaba herkese araç 1.2 TSI manuel golf gösterge 10 litre gösteriyor ve genellikle şehir içi kısa mesafe kullanılan bir araç hiçbir sorun arıza ışığı yok sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.
Km 60 bin
Benzinli 110 HP
Araç satmak için doğru zaman
Merhaba aracımı satmam gerekiyor ev almak için fakat şuan piyasa karışık ötv indirimi söylentisi ile piyasa durgun ne zaman daha kolay satılır . Sonrasında idarelik bir araç daha uyguna alınabilir
Toplanmaya değer eski araçlar
Merhaba aracımı ev almak için satmak zorundayım.
Bir süre araç alamayacağım.
Bu süre sonunda en fazla 100 bin liralık bir araç alsam onunda kaporta motor mekanik sorunları olacak elbette .
Bunu düşünerek kaporta boya kusurlu bir araç alıp toplamak hayalim .
İki çocuk olduğundan sedan bakıyorum ve klima olmazsa olmaz.
Renocu olduğumdan r 21 manager gts gibi araçlar bakıyorum ve birde fiyatı uygun olan marealar var ve tutulmayan bir sürü araç tavsiyelerinizi bekliyorum
Aracım ne eder
Selamlar ev ihtiyacı için aracımı satmak zorundayım.
Araç megan 4 1.6 sedan Joy beyaz görüş paket
Lpg lovato obd2 + çelik sübap devirdaim termostat kayışlar vs hepsi yeni
Tesla ekran
2017 11.ay üretim muayene sıfır
4800 tramer sağ ön far değişmiş ön tampon boyalı harici boya değişen yok
Km 53000 fiyat ne olur bu aracı ha deyince satmak için
BU araca yapılabilecek şeyler
Merhaba, aracım megan 4 sedan .
İki yıldır bende ve artık maddi durumlardan başka araca geçemem.
Dış aksama jant düşünüyorum 17 "
Ve ön tampona flap takmak .
Ses sistemi orjinal hoparlörleri şuan çok iyi ses veriyor tesla ekran taktıktan sonra.
Buna ek olarak pioneer setim var 311d4
Bas 6976s oval anfi 9705 anfi gayet yeterli gelir sanırım
Performans olarak araç lpgli ve 1.6 resmen yürümüyor kutu içi filtre nasıl olur ?
Öneri ve fikirlere açığım şimdiden teşekkürler.
Megan 4 rölanti sorunları
Merhaba araç 17 model H4m motor 1.6 LPG'li
Aracın sorunu şu ki sabah soğuk çalışmada kalkişta stop ediyor tekrar çalıştırıp ısınınca sorun yok ancak rolanti oynuyor al ver yapıyor ip gibi değil.
Araçta bujiler değişti boğaz kelebeği temizlendi defalarca hem lpg hem benzinde aynı.
Araçtan anladığım için defalarca heryeri kontrol edip gerekli bakım yapıldı acaba egzoz manifoldunda bulunan oksijen sondasından mi yapar fikirlere açığım kelebek elektronik ve adaptasyon yapılmadı ondan olabilirmi
Hava alıyor diyen var lambda sensörü diyen var varda var ama yetkili servis dahil iyi usta yok
Araç 45 binde
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.315
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 85.177 (Bu ay: 1.511)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.992 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası