Selamlar herkese iyi forumlar Yaklaşık bir ay önce yaşadığım ufak kazada aracım pert oldu. Elimde bütçe olarak 900 bin TL olacak . Evli ve iki çocuk olduğunu düşününce hali hazırda golfün bagaj çok küçük geliyordu . Ben daha önce 1.6 lpgli megan 4 kullandığımdan megan 4 1.3 tce edc Joy comfort araçlara ilgi duyuyorum. Sizce daha iyi seçenek ve sedan araç varımdır otomatik vites? |
Golf 7 den sonra araç tavsiyesi
-
-
Megane İcon zorla.
Bagajı çok iyi, sessiz, atik. İçi biraz karanlık. Aydınlatması daha iyi. Elektronik el freni büyük rahatlık.
Golf'ü aramzsın kanaatindeyim. -
Icon biraz zor hocam o bütçe ile en iyi touch yada Joy comfort 2016 ve üzeri jetta da olabilir
-
Megane'ı en azından touch paket almaya çalışın derim ben.
Onun harici piyasasını pek bilmiyorum ama Octavia da bakılabilir. Bagajı çok geniş, arka camla beraber açılabileceği için de bütün hacmi rahatça kullanabiliyorsunuz, büyük eşyalar yükleyebiliyorsunuz.
Veya bagaj ve geniş hacim için aşağıdaki seçenek de olabilir, ilanla alakam yoktur
https://www.sahibinden.com/s/eztNcNzb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Eylül 2024; 12:0:42 > -
Bu egea baya geniş bagaja sahip güzelmiş genel olarak
Araç konusunda takıntılıyım sanırım boşda olsa 1.3 tce edc megan seviyorum.
Aslında en yeni en temiz hangisi ise o alınmalı
-
Megane 4 1.3 tce de memnun eder. 1.5 dci da olur. Icon bulmaya çalışın. -
Hadi inşallah temiz 100 k km altı güzel bir araç denk gelir hocam
-
Kasko golf için ne kadar ödeme yapıyor -
Golf sonrası o bütçeye alabileceğin hemen hemen hiçbir araba aynı tadı vermeyecek.
golf sonrası tigu geçtim. ah golf ah.
-
Golf 7'den sonra sizi ancak b8 kasa 2.0 passat tatmin eder ama bütçe meselesi işte.
1.3 multijet egea urban veya 1.3 tce megane touch paket kovalayın.
-
850 bin hocam
-
Touch paket ile Joy comfort çok farklı değil sanırım hocam kartlı kumanda her ikisindede varmi mesela
-
o almandan sonra sizi ancak yine bir alman memnun eder..
jetta 6 jetta 5 filan bakabilirsin..
-
buda benim yaban domuzu
-
-
Golf ten sonra Pasat olur,
-
Öncelikle hayırlı olsun hocam, boya değişen tramer nedir araçta?
-
Sağolun hocam arka tampon boyalı 4400 hasar kaydı var gerisi temiz beğendim açıkçası motoru baya güçlü geldi 1.2 tsi dan sonra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X