Şimdi Ara

Pert araç işlemleri nasıl işliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba pert araç işlemleri %100 haklı olduğum bir kazada nasıl işliyor?

Sigorta aracımı satmış üstüne bir miktar para verilerek çeşitli evraklar tamirciye göndermiş bu evraklar nasıl yorumlanır ?

Bu hasar dosyaları inceleyen üstadlar yardımcı olursa sevinirim

Bana tamircinin gönderdiği evraklar bunlar

Ne axa yetkilisi ne ne eksper hiçbiri aramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 6 Eylül 2024; 22:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pert araç işlemleri nasıl işliyor

• Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Tazminat sürecini acenteniz aracılığı ile yürütmeniz daha uygun olabilir.

Sovtaj firması ile de irtibatta olabilirsiniz ama asıl irtibat noktanız acenteniz olsun.

• Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

Merhaba teşekkürler İnternetten hepiyi sigorta tarafından sigorta yaptırdım yani herhangi bir dükkan yok muhatap olacağım acente yok .

Birde avukata danıştım çok kapsamlı vekalet var burada ve çok şahıs var dedi.

Sen karşı tarafın sigorta şirketine aracı noterde sat dedi .

Vekalet biraz sıkıntılı durummuş çok kapsamlı diyor avukat

Size göre bu pert dosyasında yanlış birşey varmı?

Dosyayla ilgilenen eksperi aradım orada yazan 531+319 toplam 850 bin yazıyor onu alamayabilirsin diyor ?

• Geçmiş olsun.

Süreç şu şekilde işliyor.
    Pert olacak araç sigorta şirketi tarafından hasarlı halde ihaleye çıkarılıyor.
    İhaleyi alan şirket araç sahibine satış vekaleti iletiyor. Vekaletnameyi verdikten sonra aracı pert olarak satın alan şirket ilk tutarı gönderiyor. Kalan tutarı sigorta şirketi tamamlıyor. Burada dikkat edilmesi gereken ise, size teklif ettikleri tutar piyasa fiyatına yakın mı? Yakın değilse bir dilekçeyle tutarı yükseltme talebinde bulunabilirsiniz, eğer tutar içinize sinmez ise mutabakat evrakına şerh düşerek kabul eder, sonradan farkı almaya çalışabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun.
  • Öncelikle geçmiş olsun, süreç tamamlandı mı? mağduriyetiniz oldu mu? benzer bir olay benim başımda da var ve süreç hakkında hiç bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.