Şimdi Ara

özel plaka ayırtacağım. süreç nasıl işliyor acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul egm nin sitesinde müsait plaka sorgulayabileceğim bir hizmet yok. bulunduğum ilçedeki polis karakoluna mı gideceğim? nerden başlamam gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Ekim 2023; 18:39:2 >

• Emniyet müdürlüğü, trafik tescil bölümüne gideceksin.

İstediğin harf grubunun listesini alacaksın,

Bir yardım yapmanı isteyecekler yaptıktan sonra alacağın aracın motor şasi numarasını isteyecek sisteme işleyecekler.

Noterde satış yapılırken, ruhsat çıkarken otomatik o plaka ile tescil olacak.

• Çok para istiyorlar, uğraşmaya değmiyor.

• İlçe emniyetin trafik tescil birimleri farklı harf grubunu dağıtmaktadır. İstediğiniz özel plakanın başka bir ilçede çıkma durumu olabilir. Anadolu yakasında olduğumuz halde araçlardan birinin özel plakası için Bayrampaşa tarafına gidildi.

Kombinasyona göre belirlenen bağış miktarını yatırdıktan sonra o plaka TC kimlik numaranıza rezerve ediliyor. Adınıza tescil edilecek ilk araçta sistem o plakayı veriyor.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Mesela ortalama ne kadar
  • Süreç cuzdaninla işliyor, kabarikligi bir anda gidiyor, rahatlıyorsun cebinde taşkınlık yapmıyor, batmıyor etmiyor.
  • Aşağıda hangi plakanın hangi emniyetten verildiğini bulabilirsiniz. İstediğiniz plaka hangi şubede ise oraya gidip “pazarlık” usulü ile şasi numaranızla plakanızı ayırtabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl plaka?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    En ucuzu 1000 lira civarları. FB GS AKP CHPler 50kya çıkıyor. Ela gibi isim istersen de 30kyı geçiyor. Şehirden şehire çok değişir istanbul en pahalısı.
  • Anladım üstad. Aradığımı da bulamadım. 😂 öyle olunca sallama alıcaz artık o zaman.
  • Farklı bir ile satışını yapıp plakayı boşa düşürüp sonra alınabiliyormuş rezerve edilen plaka sanırım

Ben de çok özel olmayan kendimce özel bir plakaya niyetlendim ama 34'ten 34'e olmuyormuş o işler galerici, yetkili servis çalışanlarının söylediğine göre

• eskiden Gayrettepe'deydi, şimdi Bostancı'ya taşındı. il trafik tescil müdürlüğüne gidip, özel plaka bölümünü sorun yönlendirirler. gittiğim yerde anlamsız plakalar 10k idi. TGG CAN MRT falan 40 50k varabiliyor. önlerinde kafalarına göre yaptıkları bi tablo var. oradan bakıp vakfa bağış yapıyorsun. 0 ise proforma ikici el ise alacağın araç ruhsatını ve senin kimliğini istiyorlar. işleyip sana plaka tahakkuk fişi veriyorlar. noterde otomatik çıkıyor. yek yapman gereken para bayılmak.
  • Sıfır araç alımında güncel plaka ücretleri nedir? Örneğin tek harf plaka için.
  • anlamsız plakalar bile 10bin miş oha lan. bağış dediğin 1000-2000 olur. sıradaki plakayı alır geçerim anasını satim dert mi.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Sıradaki plakanın ne olduğuna göre değişebilir durum...

Şuan güncel rakam 10bin mi özel plakada? Harfine göre falan değişiyor diye biliyorum.

• Arkadaşlar onunda enflasyonu var. Şuan 3 harfli isimler 20 den başlıyor o da tanıdık varsa. Güzel bir plaka için 50 bini gözden çıkarın. İzmir için konuşuyorum
  • Bunun bir tarifesi yok mu? Ne demek tanıdık? İşte memleket halleri bunlar... normal görülmemeli.
  • Kahramabmaraş'da 3 harfli bir plaka için ağustos sonunda 2500 tl verdim.
  • 2 hafta önce aldım bende 20 bin tl para verdim fazladan istediğim plaka için

muameleciyi nissan bayisi ayarladı.

34 HARF HARF HARF olarak istediğim plakayı ilettim bayiye sonrasında muameleci beni arayıp boşta olan rakamları soyledi bende arasından seçtim.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.