Daikin ve pişmanlık
350 bütçe ile d sedan veya c suv tavsiye
|
Selamlar, bugun 2007 golf 1.6 aracımı bakıma götürdüm tüm hava, yakıt, benzin ve polen filtreleri yağı bujileri ve balataları yaptırdım.
Daha sonra internette yorumları iyi olan bir otogaz servisine gittim bakım ve afr ayarı için. Bakıldı direk enjektör değişecek denildi 2013 den kalma imiş. Atiker araca stargas enjektör 300tl karşılığında ve 50tl de filtre için takıldı. Daha sonra araç cihaza bağlandı ve bana manifoltun sağlamlaştırılması gerektiği yakıt değeri( yanlış hatırlıyor olabilirim) eksi değerlerde çıktığı ve hava kaçağı olduğu söylendi. Gerçekten oradaki hortumlara baskı uygulandığında cihaz değerleri hızla artışa geçiyordu. Fakat işin ilginci benden enjektör ücretini aldılar arabayı yaptırıp getirmemi yaptırana kadar da benzinde kullanmamı söylediler.
İşin özü dükkana lpg ile girip 300 ödeyip benzin kullanarak çıktım. Sizce burada bir hata yanlış var mı yoksa işlemler sırası doğru mu ? Teşekkürler.
Edit: manifolt contaları değişti. Tekrar gazciya gittim fakat yine degerler eksi çıktı yani sorun devam ediyor. Katalizör veya oksijen sensörü olabilir denildi bilemiyorum ne kadar sürecek bu iş.
Selam arkadaşlar aracı çok uzun süredir yıkatmıyordum ve yıkattıktan sonra şok oldum inanılmaz şekilde büyük alanda belirgin bir boyada dalgalanma var sanırım güneş yanığı. Mavi ile çizdiğim yer uzun süredir mevcut ve pasta cila kurtarmaz biliyorum fakat üst kısım yeni farkettim sizce geçer mi ?
Dijital klimam kendi kafasina gore çalışıyor
|
|
|
2. El fiyat çılgınlığını birde benden dinleyin.
|
TV’de ek gümrük vergisi kaldırıldı
|
ÜCRETSİZ ISTANBUL IZMIR OTOBUS BILETI BU GECE 00.30 KAMIL KOC
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.484
İkinci El Bölümü Mesajları: 137
Konularının görüntülenme sayısı: 34.980 (Bu ay: 1.674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.361 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası