Şimdi Ara

Daikin ve pişmanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 28 kasımda hepsiburada üzerinden özellikle sorun yaşamamak adına daikin türkiye satıcısından (kendi e ticaret hesapları) daikin sensira 14btu klima satın aldım. 6 aralıkta servis gelip kurulum yaptı iç üniteyi taktı sonra dış üniteyi taktı dış üniteye bakarken baya bir ezik ve vuruk olduğunu farkettim.. Kabul etmediğimi, istemediğimi alıp götürmelerini ve yeni dış ünite istediğimi belirttim. Servis ürünü kutuya koyup sanki ilk defa kutu açılımı yapıyormuş gibi video çekti kutunun hasarsız ürünün hasarlı olduğuna dair tutanak tuttu. Hatta servis çalışanına başta yapman gereken şeyi şimdi yapıyorsun diye serzenişte bulundum. Ürünü benim göndermem gerektiğini söylediler çıkıp gittiler. 30kilo dış üniteyi kargoya taşıyıp bıraktım. 1 hafta oldu defalarca aramama rağmen hiç bir geri dönüş bilgi alamadım. Yaklaşık 1 aydır parasını ödediğim klimayı ne kullanabildim ne de bir bilgi sahibiyim. Normalden 3 katı fazlaya klima satan daikine sadece ürün için değil müşteri hizmetleri, servis ağı ve sağlam garanti adı altında bu parayı ödemiştim ama yanılmışım. Dünyanın en iyi markalarını da tercih etsek sanırım ülkeden dolayı bize ahmet klima a.ş nin davrandığı gibi davranıyorlar ve davranacaklar. Değerli forumdaşların bilgisine..

Daikin ve pişmanlık

• Hala hiçbir haber yok defalarca her yerden aradım. Adamlar resmen parama çöktü. Ne ürün var ne bilgi
  • Ürün hasarlı raporun varsa tüketici mahkemesine ver
  • Daikin iyi bir marka ve iyi cihazlar üretmesine rağmen TR'de maalesef servis olarak çok çok vasat. Kendim de bir Daikin kullanıcısıyım ve tek şansım servis çalışanlarını tanıyor olmam. O nedenle birkaç ufak arızada çözümü kendimiz ürettik. Harici genel merkezlerine ulaşmak yada çözüm alabilmek çok çok zor. Allah sabır versin demekten başka bir diyeceğim yok.

şikayetvar gibi yerlere de yazın, belki oradan dönüş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.