Şimdi Ara

Gree klima pişman etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada dan indirim ile 9000 BTU klimayı odam için sipariş ettim. Kargoya geç verildiği için zaten memnuniyetsizliğim başladı. Montaja geldiler ve klimayı açtıklarında kapağında çizik vardı. Abi montaj yaparsam iade kabul etmezler dedi. Bende lanet olsun zaten yanıyoruz sıcaklardan bari yazın son günleri biraz serinleyelim diye tak gitsin dedim.

Ürünü montajladılar, vakumunu yaptılar hatta abi yanımızda alçı kalmamış diyip deldikleri deliğe poşet sıkıştırıp son olarak da 3 dk klimayı çalıştırıp, abi üflüyor deyip gittiler. Çocuklar akşam 9 da geldiler 11 de gittiler, bende daha fazla kitlemek istemedim. Diğer gün elektirik tesisatını döşettik ve klimayı 2 saat kadar çalıştırdık ve soğuk üflemiyor. Vantilatör gibi hava veriyor sadece. Daha sonra klimaya yaklaştım sağ tarafında daha soğuk sol tarafında ise daha sıcak hava üflediğini farkettim. Sorun nedir ne değildir çözemedim. Servisi aradım pazartesi geleceklerini söylediler. Sıcak geçen bir hafta sonu daha.

Banamı denk geldi bilmiyorum ama ben bukadar övülen Gree markası hakkında baştan sona memnun kalmadım. İnş fikrimi değiştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    2 saat klimanın neyini takmışlar yazın bizde takıyorduk 2 kişi usta ve ben(ilk kez klima taktığım zamandı) günde 4 bilemedin 5 klima takıyorduk o haldeyken acemi olabilirler alçı işine gelince büyük ihtimalle alçıyı yürütmüşler(eğer cidden haysiyetsizseler) çünkü Arçelik bekolarda oyleydi o firmada aynı mı bilmiyorum standart olarak borunun yanına kapağı alçısı pamuğu beraber çıkıyor klima kutusunun içinde garantisi varsa servisine kapağı degiştirip değiştiremeyeceklerini de sorsan iyi olur aynı zamanda gazını da kaçırmış olabilirler ama bir yanı soğuk üflüyor diyorsun o yüzden emin değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alçı para etmiyor yürütseler ne yapacaklar anlamadım. Bu arada arkadaşlar yazın günde 15 klima takılıyorlarmış :)

• Klima pişman etmemiş beceriksiz servis pişman etmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.