Şimdi Ara

Otel'de Midea klima deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 Günlük bir izin vesilesi ile Bodrum da bir otelde kaldım, Baktım klimalar Midea, forumda da sürekli konusu olması nedeniyle aldım kumandayı başladım kurcalamaya.

Öncelikle belirteyim kumandanın manyetik düşünülmesi çok hoşuma gitti, geçe uyku sersemi kunabdayı yerine asmak için yuvasını bulmaya uğraşmak yerine aparatına yanaştırdığınızda şak diye yapışıp kalmasını kim düşünmüşse bravo.

Isıtma performansından oldukça memnun kaldım, hatta 26 ya setlenmiş vaziyetteydi ki karı koca sıcağı çok sevmemize rağmen önce 24 e indirdim, baktım olmadı 22 ye kaar düşürdüm zira sıcaktan uyutmadı gece.

Lakin ilginçtir, bildiğiniz üzere geçen hafta EGE bölgesi bol fırtınalı ve yağmurluydu, evet fırtına ve yağmur vardı ama yine de dışarı hava sıcaklığı 8 derece dolaylarındaydı, (hatta ertesi gün günlük güneşlik oldu hava 20 drerecelerdeydi) buna rağmen neden 2 kere defrsota girmeye gerek gördüğünü çözemedim.

Verim ve dizayn konusunda olduğu kadar ses konusunda da başarılı buldum, hatta uyku modunda cihazın varlığı ile yokluğu dahi anlaşılmıyor.

Ancak ses konusunda başka bir eleştirim var, cihazın bu derece sessiz çalışmasını tasarlayan mühendislik zekası, yatay kanatın salınım sırasında çıkarttığı sesin önüne geçememiş, buna paralel yatay kanatın hava yönlendirme başarısınız zayıf buldum dizayn olarak.

Turbo butonuna basıldığında ne ekranda ne de kumanda da hiç bir ibare belirmiyor ama ürün turbo görevini yerine getiriyor o ayrı konu.

Bunların dışında kumandada direct yazan butonundan ben bir şey anlamadım. Zira turbo özelliğinde olduğu gibi bunun da aktivitesi belli değil.

Dısplay göstergenin büyük olması avantaj iken ışık konusunda ya VAR ya YOK olması hoş olmamış zira display büyük olduğu için AÇIK olduğunda çok aydınlık oluyor, mecburen kapattığınızda ise Hiç bir şey görünmüyor, bu kadar teknolojiyi yapan zihniyet basit bir dimming devresi de yapabilirdi.

Neyse geneline bakacak olursak ben bir çok anlamda oldukça beğendim, alıp kullananlara hayırlı olsun, almayı düşünenlere fikir olsun

bir sonraki mesajıma resimleri eklerim.

•  Otel'de Midea klima deneyimim Otel'de Midea klima deneyimim Otel'de Midea klima deneyimim Otel'de Midea klima deneyimim

• teşekkürler ado hocam allah razı olsun saolasın
  • Tskler ado hocam. aynisini kullaniyorum yazdan beri. Yazin alanya sicaginda 26 dan asagi dusurmeme gerek kalmadi. Oda 30 m2 klima 12 lik. Su gunlerde de 27/28 derece. Disarsi 10 derece. Bakalim elektrik faturasi nasil gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    Bir tek dış ünite sesine bakamadım ve tabi elektrik tüketimini bilemiyorum, o bilgiyi de sizden alırız hocam
  • Tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gree klima pişman etti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.