Şimdi Ara

klima için yardım edin beko lg klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klima konusunda topic var baktım ama kafam karıştı baya
    beko LG klima almayı düşünüyoruz 12000 btu. yazın soğutmadan ziyade kışın ısıtmada daha çok işimize yarayacak.
    lg beko 6600 d modelini düşünüyorum taksitle 680 ytl ye geliyor tavsiye edermisiniz veya bu fiyata 12 ay taksitli olacak şekilde tavsiye edebileceğiniz klima ne olabilir.
    alektrik tasarrufu da önemli tabi. A sınıfı daha az tüketim yapıyor
    beko LG 7600 d de olabilir fiyat 100 ytl fark ediyor ama kullandıkça bu fark elektrikten çıkarmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 19 Temmuz 2006; 23:27:06 >

• O fiyata çok fazla alternatifiniz yok.Lg ile ilgili olumsuz yoruma pek rastlamadım.Bence alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

klima konusunda topic var baktım ama kafam karıştı baya
    beko LG klima almayı düşünüyoruz 12000 btu. yazın soğutmadan ziyade kışın ısıtmada daha çok işimize yarayacak.
    lg beko 6600 d modelini düşünüyorum taksitle 680 ytl ye geliyor tavsiye edermisiniz veya bu fiyata 12 ay taksitli olacak şekilde tavsiye edebileceğiniz klima ne olabilir.
    beko LG 7600 d de olabilir fiyat 100 ytl fark ediyor ama kullandıkça bu fark elektrikten çıkarmı.

asla alma parana yazık edersin arkadaşım 30 yıldır danışmanlık yapıyorum bugün iyi olan mal yarın kötü olabiliyor nerede oturuyorsun arçelik beko ile ısıtmada iyi sonuç alamazsın sık sık defrosa girer üzülürsün sonra elektra,dıamond, fuji,toshiba,fujitsu düşünebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

asla alma parana yazık edersin arkadaşım 30 yıldır danışmanlık yapıyorum bugün iyi olan mal yarın kötü olabiliyor nerede oturuyorsun arçelik beko ile ısıtmada iyi sonuç alamazsın sık sık defrosa girer üzülürsün sonra elektra,dıamond, fuji,toshiba,fujitsu düşünebilirsin

trabzon'un ilçesinde oturuyorum. aslında kışın aşırı soğukalr yok ama o fiyata 1200 btu ne alabilirimki. üstelikenerji tüketimi de az olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 20 Temmuz 2006; 10:50:12 >

• arkadaslar,

bu forumu takip ettiklten sonra beko ve arcelik almaktan vazgectim ve gürcan arkadsın tavsiyesiyle. elektra almaya karar verdim. bugün icerisinde kurulum yapılacak. 18.000 btu aldım 30m2 salon icin. teknik verileri aslında arcelik ve bekodan daha kötü (en azından veri tablosunda öyle yazıyor) ama arcelkite ve bokunun verileri gercegi yansıtmıyoo sanırım. (18000 btu icin 34 desibel ses diyo ve 1.75 kw enerji tüketiyor yazıyor) neyse kullanınca yorum yaparım sizlere..

bu arada 1100 ytl +10 taksitle aldım bu klimayı...
  • valla o kadar para veremem. 700 ytl civarında olacak.
  • klima o kadar ucuz ne kadar performans sağlayabilir ki bozulunca ısıtmayınca keşke almasaydım dersiniz. . .

inşallah olumsuz bir şey olmaz ama mevsiminden dolayımı şimndi klimalar bu kadar ucuz anlamadım biz airvell kullanıyoruz bu mıtsubıshının üretminde çok memnunuz fakat kışın çok çok soğuk olduğunda dışarıdaki motor buzlanma yapıyor ve klima bu buzu kırmak için bişiler yapıyor ve 1-2 dk içeriye buz gibi hava veriyor bu bazı klimalarda var bazılarında yok sanırım eğer klimanız ne kadar iyi ise bu buzu o kadar çabuk ve etkili kırıyor mıtsubıshının kendi malı bunu yapmıyor ama buda kalitesinden olsa gerek. . .alaska falan var komşu aldığı sene bozuldu ve elektrik sobası yaktılar hoş bi durum değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Vestel Klima mı?
    14 yıl önce açıldı
    Vestel klima yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: apollo79

arkadaslar,

bu forumu takip ettiklten sonra beko ve arcelik almaktan vazgectim ve gürcan arkadsın tavsiyesiyle. elektra almaya karar verdim. bugün icerisinde kurulum yapılacak. 18.000 btu aldım 30m2 salon icin. teknik verileri aslında arcelik ve bekodan daha kötü (en azından veri tablosunda öyle yazıyor) ama arcelkite ve bokunun verileri gercegi yansıtmıyoo sanırım. (18000 btu icin 34 desibel ses diyo ve 1.75 kw enerji tüketiyor yazıyor) neyse kullanınca yorum yaparım sizlere..

bu arada 1100 ytl +10 taksitle aldım bu klimayı...

hayırlı olsun arkadaşım iyi karar vermişsin daha önce burada yazmıştım ısıtma konusunda en iyi ınverteler ama çok pahalı nerede oturuyorsun sıfırın altına çok düşmüyorsa seni fazlasıyla memnun eder bu klimanın çok güzel özellikleri var kullanma kulavuzunu iyi oku daha verimli kullanırsın iç ünitedeki hava filtrelerinide mümkünde her hafta elektrikli süpürgenin yumuşak ucuyla süpür tertemiz olur daha sonra'da diger temizlik kısımlarını anlatırım bunlarında 6 ayda bir yapmak gerekir iyi günlerde kullan saygılar arkadaşım akşama düşüncelerini bekleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

klima o kadar ucuz ne kadar performans sağlayabilir ki bozulunca ısıtmayınca keşke almasaydım dersiniz. . .

inşallah olumsuz bir şey olmaz ama mevsiminden dolayımı şimndi klimalar bu kadar ucuz anlamadım biz airvell kullanıyoruz bu mıtsubıshının üretminde çok memnunuz fakat kışın çok çok soğuk olduğunda dışarıdaki motor buzlanma yapıyor ve klima bu buzu kırmak için bişiler yapıyor ve 1-2 dk içeriye buz gibi hava veriyor bu bazı klimalarda var bazılarında yok sanırım eğer klimanız ne kadar iyi ise bu buzu o kadar çabuk ve etkili kırıyor mıtsubıshının kendi malı bunu yapmıyor ama buda kalitesinden olsa gerek. . .alaska falan var komşu aldığı sene bozuldu ve elektrik sobası yaktılar hoş bi durum değil

buzlanma olayı aşırı soguklarda,yada klimanızda fazla gaz vardır yada klimanızı yanlış ayarlarsanız yapar nedir bu yanlış ayar dışarı 10 derecenin altında siz hemen ısıtsın diye 30 derece aldınız klima durmadan çalışıp 30 derece yapayım diye hiç durmaz bu buzlanmaya neden olur mümkün oldugunca dereceyi kademeli olarak artırın zaten konfor sıcaklıgı yazın 26-27 kışın 22-24 olarak klima üreticileri tavsiye eder fazlası hem hasta eder hamde cebe zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 21 Temmuz 2006; 20:31:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

trabzon'un ilçesinde oturuyorum. aslında kışın aşırı soğukalr yok ama o fiyata 1200 btu ne alabilirimki. üstelikenerji tüketimi de az olacak.

arkadaşım orada hangi markalar var bana yaz seni ona göre yönlerdireyim vestel, beko,arçelik bunları geç cevabını bekliyorum

• burası trabzon burada marka bulmak o kadarda zor değil. sanırım çoğu marka vardır. ama servis olarak arçelik beko iyi
  • apollo arkadaşım yorumlarını bekliyoruz
  • Isıtma için klima kullanan arkadaşlar, ne kadar elektrik faturası ödüyorlar acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Isıtma için klima kullanan arkadaşlar, ne kadar elektrik faturası ödüyorlar acaba?

kışın biri günde 20 saat çalışıyor daıkın olan digeri lg 8 saat ayda 75 ytl civarı arası ama evimde digital tedaş saatim var ve evimde hanım herşeyi su ısıtıcısında ısıtır asla çay için falan tüp kullanmaz genede iyi ben memnunum daha temiz daha kullanışlı tüttü derdi yok zehirlenme derdi yok ben herkese tavsiye ediyorum voltajları düzgünse evlerinde ve kış çok sert geçmeyen bir yerdelerse saygılar bütün arkadaşlara
  • quote:

burası trabzon burada marka bulmak o kadarda zor değil. sanırım çoğu marka vardır. ama servis olarak arçelik beko iyi

arkadaşım kaliteli klima servis istemez ben 4 senedir daıkın kullanıyorum canavar gibi siz bir zarar vermezseniz yada oturdugunuz bölgede voltaj sorunu olmazsaki bunlarda sensör var kendini korumaya alıyor bekolarda o yoktur, ayrıca klima bakım ister her hafta yada kullanımıza göre 15 günde bir filitreler temizlik ister basit bir işlemdir 6 aydada dış ve iç ünitenin bakımı vardır yıkanma gibi buda basittir kendiniz yapabilirsiniz eve gelen servis zaten baştan savma yapıyor 50-75 civarıda paranızı alır işini iyi yapan bazı servisleri burada ayrı tutuyorum alınmasınlar bunlara dikkat ettinizmi servis neki
  • daıkın lar çok pahalı
    bana 700 ytl civarı elektrik tasarrufu en az olan klimalar içinde hangisini tercih etmem gerekeceği konusunda bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

daıkın lar çok pahalı
    bana 700 ytl civarı elektrik tasarrufu en az olan klimalar içinde hangisini tercih etmem gerekeceği konusunda bilgi verebilirmisiniz

samsung prestige serisi,dıamond,fuji,toshiba,elektra daha ne olsun mükemmeli arama bulamazsın oda para demek genede yok
  • yane ne olursa olsun genede beko alma fiyorsun
    teşekkürler
  • selam 1,5 yıldır lg beko'nun 7600 modelini kullanıyorum ve istanbul şişli'de oturuyorum. o karlı günlerde bile hiçbir ısıtma sorunu yaşatmadı. fakat ben motoru havalandırma boşluğuna taktırtmıştım belki onunda etkisi olabilir. günde ort. 8 saatlik kullanımda herşey dahil 70-80 ytl fatura ödedim. fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi klima bana göre. fakat tabi parana göre daha iyi markalarda var (panasonic, mitsubishi gibi). lg klimalar üzerine yaklaşık 5 yıllık kullanım deneyimim var. bundan önce arçelik inverter (yani yine lg) kullanıyordum tam 4 kere arıza yaptı ve yenisiyle değiştirdiler. servis olarak türkiye'de daha iyi hizmet veren bir servis bulabileceğini sanmıyorum...
  • quote:

yane ne olursa olsun genede beko alma fiyorsun
    teşekkürler

arkadaşım sana kalmış beko ,arçelik şansa kalmış şansa bırakmak istiyorsan al takdir senin para senin aynı paraya dah kaliteli mal varken gönlün bilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.