Şimdi Ara

Arçelik mi Vestel Klima mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
24.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu 2 model arasında kaldım. sizce hangisi?

Arçelik Active Plasma 12500 btu

http://www.arcelik.com.tr/klimalar-active-plasma-serisi-12044-Klima.html

Vestel Comfort Plus 12900 btu

http://www.vestel.com.tr/isitici-ve-klimalar/klimalar/comfort-plus/comfort-plus-12-%2812900-btu%29-a-enerji-split-klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 5 Haziran 2011; 0:23:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik mi Vestel Klima mı: Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Klima seçerken Arçelik mi Vestel mi daha iyi diye düşünüyorsan, işte bilmeniz gerekenler:

Özellikler ve Teknolojiler

• Arçelik: İyon arıtma, hava temizleme ve soğutma hızlandırma gibi özellikler sunar.
    • Vestel: Kendi kendini temizleme, antibakteriyel filtre ve akıllı kontrol gibi teknolojilere sahiptir.

Fiyat

• Arçelik: Genellikle Vestel'den daha yüksek fiyatlıdır.
    • Vestel: Daha uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Enerji Verimliliği

• Arçelik: Yüksek enerji verimliliğine sahip modeller sunarak elektrik faturalarını düşürmenize yardımcı olur.
    • Vestel: Enerji tasarruflu seçenekleri mevcuttur, ancak Arçelik kadar verimli olmayabilirler.

Garanti

• Arçelik: Uzun süreli garantiler sunar (genellikle 5-10 yıl).
    • Vestel: Kısa garanti süreleri (genellikle 1-3 yıl) sunar.

Kullanıcı Yorumları

• Arçelik: Kullanıcılar genellikle soğutma performansını, dayanıklılığını ve özelliklerini överler.
    • Vestel: Kullanıcılar uygun fiyatını ve teknolojik özelliklerini överler, ancak bazen dayanıklılık sorunları bildirebilirler.

Hangi Klimayı Seçmelisiniz?

En iyi klima seçimi ihtiyaçlarınıza bağlıdır:

• Yüksek performans, uzun ömür ve özel özellikler arıyorsanız, Arçelik iyi bir seçim olabilir.
    • Bütçe dostu seçenekler, temel özellikler ve orta düzey dayanıklılık istiyorsanız, Vestel uygun olabilir.

Sonuç olarak, hem Arçelik hem de Vestel klimalarının kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirerek en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vestel kötü bir markadır. Kesinlikle Uzak Dur. !
  • klima konusunda vestelde n uzak dur bende klşma almadan önce araştırmıştım hatta arkadaşım vestel servisi o bile tavsiye etmedi :) ben arçalik taktırdım
  • zaten dh forum dahil heryere baktım bir allahın kulu vestel klima hakkında iyi birşey söylememiş. arçelik almaya karar verdim yarın gidip alıcam.
  • al birini vur ötekine...... çok'mu aradınız bu iki firmayı..
  • nesi kötü beyler bende bunu anlamıyorum ? istanbulda yaşıyorum zaten soğutma amacıyla kullancam. iyi denilen klimalar çok pahalı. 40 dereceden sonra optimum düzeyde çalışmazmış zaten istanbulda hava kaç kere 40 dereceyi geçiyor? yılda max 5 ay kullanıcam klimayı günde 5 saat çalıştırsam ayda 27 lira ekstradan elektrik parası yazacak. bence çokta fazla kasmaya gerek yok ama başka sebepleriniz varsa almamak için saygı duyar dinlerim sizi.
  • Ben arçelik klima kullanmış ve memnun olmuş biri olarak yazıyorum.. Hangi modeli aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl açıldı
    Toshiba mı Vestel mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler klima takacagim oda 24m2 guney cephesi, istanbul. buraya 12500 btu mu yoksa 10000 mu taksam? niye derseniz 1185 liraya 10000 btu inverter arcelik klima gordum (model no:90064) ve sogutmak icin 650 w enerji harciyor.

10000 btu - 1185 tl
    ***650 w enerji harciyor sogutmak icin

http://www.beyazesyaspot.com/?urun-4603-ARCELiK-90064-Inverter-Serisi-Klima-.html

12500 btu - 1128 tl
    *** 1140 w harciyor sogutmak icin

http://www.arcelik.com.tr/klimalar-active-plasma-serisi-12044-Klima.html

• birincisi 12500 btu olmaz 14800 lazım. vereceğim linkteki klima çok güzeldir. Sadece bir üst modeli herşeyi aynıdır .
    http://www.arcelik.com.tr/klimalar-active-plasma-serisi-15040.html Sadece soğutma için ise 12500 lük olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 6 Haziran 2011; 2:00:17 >
  • Siz klimayı aldınız mı ?
  • henuz almadim yarin zaman bulursam alicam , bulamazsam bu haftaici birgun ins
  • ozaman 14800 lük alın. 12500 pek fark yaratmayabilir ısı olarak 14800 lük alın..
  • bende arçelik kullanıcısıyım ve memnunumda
  • Bence arçelik doğru bir seçim olacaktır
  • 5 yıldır Arçelik kullanıyorum, 25000btu. Memnunum, 40 metrekare salonumu hemen soğutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

5 yıldır Arçelik kullanıyorum, 25000btu. Memnunum, 40 metrekare salonumu hemen soğutuyor.

hocam hiç maliyet çıkardınızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

5 yıldır Arçelik kullanıyorum, 25000btu. Memnunum, 40 metrekare salonumu hemen soğutuyor.

hocam hiç maliyet çıkardınızmı ?

Çoğunlukla soğutma amaçlı kullanıyoruz. Günlük 5 saat kullanımla faturaya ortalama 15-20 lira gibi bir etkisi oluyor.
  • bende çok sıcak havalarda kullanmak için 3 sene önce plazma özellikli 9000lik arçelik aldım

açıkçası en çok geçen sene kullanmıştık

ama oda genellikle geceleri

bi şikayetim olmadı gece oldukçada sessiz düşük hızda
  • Her markanın kendine göre iyi veya tercih edilmeyecek modelleri var... Vestel Comfort Plus Vestel'in tüm klimalarının en iyisi... Vestel'i tavsiye ediyorum.. Adı çıkmış dokuza inmez sekize, önyargı ile yaklaşmayalım:)
  • 13 senedir 1 tane vestel 12 btu 1 tane vestel 9 btu kullanıyorum hiç sikayetim olmadı kesinlikle tavsiye ederim komprösör garantiside üstelik 5 yıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.