sıfır araç sipariş etmiştim. bu haftasonuna doğru teslim edilecekti. acaba zarar görmüş müdür? doğuş oto maslaktan alacaktım.
a56 vs s24 fe
hangisi daha iyi?
sıfır vw lerin giti lastikle gelmesi
giti marka lastiklerin kalitesi nasıl acaba? vw son zamanlarda giti lastiklerle tr ye araçlarını yollamaya başladı. sanki a---oğlu lastik kalitesinde gibi izlenim veriyor bana.
Kış lastiğini biraz erken söktürdüm
Havaların ısınmasıyla ve lastikcide sira beklememek için yazlığı taktırdım. Yalnız 1 nisandan önce polis beni yakalarsa sadece ceza mi keser ayrıca arabamı da bağlar mi?
@sinoplu öncelikle forumun ticari araç eksperini çağırayım.
2025 makyajlı, 350l otomatik yüksek tavan transit 13m3 veya 2025 otomatik crafter/tge 14.4 m3 panelvan almayı düşünüyorum.
transit 165hp, crafter 140 hp, man tge de 177 hp olarak geliyor. ön arka park sensörleri ve geri görüş kamerası, katlanır ayna falan var hepsinde. yalnız tge donanım olarak en zengin. ısıtmalı körüklü koltuk bile var tge de.
transit 1.75m civarı, crafter 1.85m civarı ve tge de 2m civarı fiyatı var.
benim için kaliteye ve otomatik şanzımana sahip olması önemli. alıp uzun yıllar bineceğim. hangisi daha kaliteli üretilip beni arızayla uğraştırmayacaksa o önemli benim için. performans konusunda crafterın 140 hp motoru biraz zayıf kalır mı acaba diye beni düşündürüyor.
sizce hangi modeli almalıyım?
2022'de sıfır aldığım aracımı satmayı düşünüyorum. arkadan doblocu çarpmıştı. tutanakla yetkili serviste arka tampon komple boyandı. bunun dışında başka hiçbir parçaya kaportacı elini sürmedi. kalan bütün metal ve plastiklerin hepsi orijinal parça.
arka tampondan değer kaybı da alamadım plastik parça olduğu için. zaten eksperler bile plastik parçayı kaale almıyor. ilana koyarken aracım boyalı mı olacak yoksa boyasız mı olacak piyasaya göre?
canik s120 - l120 arasındaki farklar nelerdir?
bu 3 model arasındaki farklar nelerdir?
vivaronun sürgülü kapı rayına beyaz lityum gres sıkmıştım. toz pislik ne varsa toplamış. yağı çözmek için balata spreyi sıkmayı düşündüm ancak yanlışlıkla boyaya gelme ihtimali yüksek. boyaya değerse verniği falan bozar mı?
aliexpress te plastik takozlar satılıyor arabayı yükseltmek için. altına yattığımda üstüme araba düşmesin?
![]() |

Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.434
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 1.045.227 (Bu ay: 26.557)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.488 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic