Şimdi Ara

sıfır vw lerin giti lastikle gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giti marka lastiklerin kalitesi nasıl acaba? vw son zamanlarda giti lastiklerle tr ye araçlarını yollamaya başladı. sanki a---oğlu lastik kalitesinde gibi izlenim veriyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 24 Mart 2025; 21:3:47 >

• Bu markayı da ilk defa duydum bunca yıldır araç kullanır ve lastik alırım...bugün de kârdayız yeni bir şey öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 24 Mart 2025; 21:32:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taigo da cok dandik bi lastikle geldi. Sleepy mi ne yarin detayli bakar yazarim. Iyi tutuyor ama cabuk yipranir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastiklerden dolayıda ötv ye giriyor olabilir mi? Şayet eskiden 0 araçlarda 3-4 litre varken şu an 2kmlik benzin mazotla getiriyorlar. Bir ara depodaki yakıt için ek vergiler, gümrükte cezalar ödendi. Araç ağırlıkları baz alındığından hassas terazilerde çokça yakıt kaçırılması da yaşandı. Bu geldi aklıma . saçma olabilir ama bizim ülkede her geçen gün ithalat zorlaştırılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

bir keresinde ithalatımız sabiha da takıldı , sebebi ''neden bu kadar hafif ama pahalı bu ürünler''

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Güzel bahaneymiş
    Biz otomotiv yedek parçacıyız. Numune getirirken ürün üstündeki bir metal tel yok diye hurda parça getirmekten ürüne el kondu uğraştık dilekçe yazdık falan ama 1 hafta içinde güzel ardiye yedik. 10 usdlik ürüne 200-300 usd masraf çıkmıştı

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

50 bin usd lik ithalatı içindeki 100 usd lik anahtar dan ötürü bekletiyorlar

İthalat ankara tse ye gidiyor , arada tabi tse dahil masraflar

sonra mallar geliyor ve kolileri açıp bakmamışlar bile , sorsan kontrole gitti

zaten beyan etmişsin belgeler de anahtar diye , sen koy bana tse masrafını ver malı

yok kontrole gönderecem , e bakmamışsın

Kime şikayet edeceksin ?

ithalatın içerisinde de adam mal bekliyor benden , hava aracının iniş takımını işleyecek

yani yurt içinde yapılan üretim için de gerekli

daha neler neler

bir ara yazmıştım

birilerinin ithalat yapıp , bu çileleri uğraşları çekmesi bile takdire şayan

valla çekilecek çile değil

yap börek hamburger pilav yapıştır gitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accord'un kasa ne zaman değişti?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakında çin malı cst veya skmsonik marka bir lastikle gelir büyük ihtimal onlarda çin malıdır hatta

• Almanya'da bir çok fabrika kapanıyor yada robotik teknolojilere dönüyor.

Çünkü Çin markaları ile rekabet edemez hale geldir vede nereden ne kadar kısarız yada donanım eksiltiriz de rekabet ederiz kıvamındalar ama böyle kalitesiz üretimlere devam ederlerse bir çok alıcıyı kendi elleri ile Çin markalarının kucağına itecekler.

Avrupa ve Amerika Çin ile rekabet etmek için ne yapacağını şaşırdılar ve bilemiyorlar.

• VW grubu Taigo Tcross Polo İmpresion paketler GİTİ ile geliyor. Bildiğim kadarı ile Dacia Sandero araçlar da GİTİ ile geliyor.

Dün yeni kasa 3008 gördüm o da Giti ile gelmiş.

Continental alt markası

• Sıfır VW'nin Afrika lastiği Giti ile gelirken o sırada Clio'nun Michelin set ve tam boy Continental stepne ile gelmesi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hardwell- -- 25 Mart 2025; 9:55:46 >
  • Merhaba.Vw abd nin kendine dizel gate skandalı sonrasında kestiği milyarlarca dolar cezayı tüketiciden düşük ,ucuz profilli malzemeleri aracında kullanarak telafi ediyor.

Misal passatlarda bolca falken ze914 lastik kullandılar,keza gitinin ürünleri kullanılmakta,bolca nexen lastik kullanmakta.Maxxisleri gördüm,modeli hatırlamıyorum.

• Giti fason bir marka değil aslında, Singapurlu, büyük bir oyuncu. motorsporlarına lastik veren, kendi bileşiklerini ve tasarımlarını yapan bir marka.

2008'lerde falan da Volkswagen matador marka lastik takıyordu Polo'lara ama kısa bir dönemdi sanıyorum. tedarik problemi yüzünden de olabilir.

Bir çok firma artık sineğin yağını hesaplıyor. Vw'de eski imrenilen Volkswagen değil sonuçta.

• 2023 Seat Ibiza aracım Kumho lastikle gelmişti, epey ömrü varken onlardan kurtulup Continental aldım, aracın karakteri değişti. Bu tip bir marka beni daha da şaşırttı, kötü lastik araç bile sattırır.

Yeni aldığımız 2024 Nissan Qashqai Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 ile geldi. Bir boy büyük jantta ise Continental vardı. Nissan bu konuda VW’nin oldukça önüne geçmiş.

• Omoda 5'ler Giti marka lastikle gelince ortalığı yıktıydınız :) Tiggolar Cooper ve Atlas lastikle geliyordu, artık şikayet olduğundan Continental ve Kumho lastiklere döndüler.

• -Hardwell- - kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın da clio'da yedek lastik bile opsiyonel ekstra ücrete tabi....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.