Şimdi Ara

Accord'un kasa ne zaman değişti?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru acık beyler accord almayı düşünüyoruz 2. el olarak.

Bazı ilanlarda adam yazmış 2008 model diye bakıyorsun yeni kasa.

Başka ilanda 2008 model eski kasa.

Tam olarak bilen varmı?

Birde yeni accordlarda navigasyon varmı bunuda merak ettim

• temmuz 2008 de yeni kasa accord satışa sunulmuştu. hatta test için mangal partisi falan yapmışlardı bizim burada

navigasyon orijinalinde yok ama cyclone marka birşeyleri servis sonradan 1300 tl ye takıyor..http://www.regiguvenlik.com/honda-accord.htm

• yemişim navigasyonu o zaman bu ne la 1300 tl
  • asil türk kanı kardeş, senin bu avatardaki ablalar da asil türk kanı mı? :D
  • 2008 model olarak önceki kasanın makyajlısı da var yeni kasa da var.

Makyajlı kasa Accord diyorum ben hem dolu hem yakışıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 27 Temmuz 2010; 23:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

asil türk kanı kardeş, senin bu avatardaki ablalar da asil türk kanı mı? :D

yok birader onlar asil keko kanı
  • 2008 kasa hem yenisi hem eskisi var. Eski kasa 2008 model araştırırsanız tertemiz çok güzel arabalar bulabilirsiniz eğer hoşunuza gidiyorsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki 2009 civic almakmı daha mantıklı yoksa 2005-2006 accord mu ?

35 milyar lira civarı bütçe var
  • Accord daha mantıklı. Sonuçta Honda, Accord'u Civic'in üst segmenti diye üretiyor.

Bu arada 2009 deri koltuklu elegance otomatik vites civic'i 35'e alabiliyor musun?
    Benim arkadaş 2008'ini 38'e aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 2 Ağustos 2010; 20:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Accord daha mantıklı. Sonuçta Honda, Accord'u Civic'in üst segmenti diye üretiyor.

Bu arada 2009 deri koltuklu elegance otomatik vites civic'i 35'e alabiliyor musun?
    Benim arkadaş 2008'ini 38'e aldı.

Yok 35 milyar elimizde olan peşin para krediyle birlikte rahat 50 milyarlık araba falan alabiliriz o değilde sahibinden.com da var 1.6 elegance o fiyatlara ancak düz vites istiyorum zaten otomotik vitese karşıyım.

Yani kilometresi falan sorun çıkarmasın accordun.Çoğu 100.000 kilometreyi devirmiş.

Bide bu 2006 accordlarda deri koltuk ve sunroof standartmı ?
  • Accord'un 2007-2008 makyajlı kasasında herşey standart, araç full. Sunroof, deri koltuk, VSA, katlanır aynalar, karartma, Xenon vs...

Ama Accord benzinlide düz vütes yok malesef. Sadece 2.2 dizellerinde var o da en son 2006 yada 2005'e kadar sanırım.

Sizin düşündüğünüz fiyata 2008 makyajlı hatta biraz daha çıkarsanız yeni kasası bile alınabilir.

Accord'da düşük km bulmak gerçekten zor ama bekleyince çıkar mutlaka.

Sizn düşündüğünüz km aralığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 2 Ağustos 2010; 22:58:51 >
  • 100.000 km geçmemiş olmak şartıyla bir accord lazım

Yeni kasa accorda gerek yok bence.Sonuçta öyle ahım şahım bir fark yok donanım olarak.Etrafa hava atmak gibi bir amacımda yok.Şahsen accord un 2006 kasalarını daha çok beğeniyorum

Sanırım soruma cevap alamadım 2005 -2006 accordlarda abs eps vsa deri koltuk hız sabitleme sunroof standart donanım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 3 Ağustos 2010; 3:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

asil türk kanı kardeş, senin bu avatardaki ablalar da asil türk kanı mı? :D

yok birader onlar asil keko kanı

keko gibi de durmuyolar ya,
    neyse özeline girmeyelim
  • Sayın Asil Türk Kanı
    2005-2006 accordların Executive modelinde abs, deri koltuk, hız sabitleme, sunroof var. Ama bunlara ek olarak Vsa ve artı bazı donanımlar 2006-2007 ve 2008 maktyajlı kasalarda var. Birde Accord'un sport modeli var, onda abs, hız sabitleme var, full deri koltuk yok ve sunroof yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 3 Ağustos 2010; 15:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Sayın Asil Türk Kanı
    2005-2006 accordların Executive modelinde abs, deri koltuk, hız sabitleme, sunroof var. Ama bunlara ek olarak Vsa ve artı bazı donanımlar 2006-2007 ve 2008 maktyajlı kasalarda var. Birde Accord'un sport modeli var, onda abs, hız sabitleme var, full deri koltuk yok ve sunroof yok..

Teşekkürler kardeş bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.