Şimdi Ara

Dacia Duster 4x4 eski kasa ve yeni kasanın arasında ne gibi farklar var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

750 bin TL civarında 4x4 1.5 dCi modellerine ulaşabiliyorum. Açıkçası daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum, ancak yeni kasa ile eski kasa arasında gerçekten fark yaratacak kadar önemli detaylar var mı? Örneğin yalıtım, malzeme kalitesi, konfor gibi konularda belirgin bir iyileşme söz konusu mu?

Yeni kasaya yönelmek için 900 bin TL ve üzeri bütçelere çıkmak gerekiyor. Ancak bu bütçe aralığında duster dışında farklı alternatifler de devreye giriyor. Bu da işleri biraz karıştırıyor, o yüzden bütçeyi artırma konusunda kararsızım.

Fikir ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

• Hangi kasayı yeni olarak tanımlıyorsunuz? İlk çıkan kasa ile bir sonraki kasa arasında çok belirgin bir konfor farkı var. İlk kasa Duster bildiğiniz takoz gibi bir araç. 2. Kasa da daha fazla yalıtım, ve konfor belirgin.

• tefennili kullanıcısına yanıt

2014 model (düz stop) ve 2018 model (kare stop) gibi düşünebilirsiniz hocam, bütçeyi yazınca az çok belli olur diye söylememiştim model yıllarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 10 Ocak 2025; 18:32:40 >
  • eski kasa 4x4 dizeli yeni kasa benzin lpg yi kullandım öyle ahım şahım farkı yok. Zaten 4 teker bir direksiyon rahatsız tangır tungur bir araç. şantiye arabası. Ha dizel benzin farkından dolayı yenisi 1 tık sessizdi. Yenisinin gündüz farları bir yanıyor bir yanmıyordu tıklatınca yanıyordu falan servis kronik dedi geçti.

Zaten aynı platform B0

Dağ başında yaşamıyorsan efendi gibi c segmenti araba alınır bu paralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Ocak 2025; 18:55:53 >
  • 2014 4x4'ünü kullandım, vitesler biraz laçka, debriyajı sünger gibi, direksiyon sanki birebir renault 19 direksiyonu gibi. uzun yolda gidişi problemsiz ama şehirde zor araç, langur lungur edebiliyor, 1. vitesi inanılmaz kısa, arazi mantığı ile yapılmış, şehirde yoruyor.

Yeni modele ise bindim, özellikle süspansiyon ayarlarının eskiye göre daha iyi olduğu kesin. plastikler, ergonomi olarak falan daha düzgün, tekniği günümüze yakın, eski modeldeki sovyet arabası hissi yenisinde yok. sadece bütçe modeli olduğu belli o da normal.

En önemlisi de çarpışma güvenliği, eski model güvenlik olarak vasat bir araç, günümüze biraz uzak. 2.modelde ciddi iyileştirmeler yapıldı bu konuda. sırf bu bile yeterli yeni modele öncelik vermek için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.