Merhaba arkadaşlar,
750 bin TL civarında 4x4 1.5 dCi modellerine ulaşabiliyorum. Açıkçası daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum, ancak yeni kasa ile eski kasa arasında gerçekten fark yaratacak kadar önemli detaylar var mı? Örneğin yalıtım, malzeme kalitesi, konfor gibi konularda belirgin bir iyileşme söz konusu mu?
Yeni kasaya yönelmek için 900 bin TL ve üzeri bütçelere çıkmak gerekiyor. Ancak bu bütçe aralığında duster dışında farklı alternatifler de devreye giriyor. Bu da işleri biraz karıştırıyor, o yüzden bütçeyi artırma konusunda kararsızım.
Fikir ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
Merhaba arkadaşlar, Kia Sorento 2.5 CRDi örneğini vermemin nedeni, 4x4 ağır arazi modu olması ve kupasının ayrı olmasıydı. Bu özellik, aracı daha fazla yükseltme imkanı sağlıyordu, bu yüzden hoşuma gidiyordu. Ayrıca, yılına göre oldukça donanımlı bir araçtı. Benzer bir araç arıyorum, önerileriniz ne olur? Bütçem 800 bin TL civarına kadar çıkabilir.
Genellikle şehir içinde kullanıyorum, fakat hafta sonları kamp için dağ ve bayıra gittiğim de oluyor. Bu yüzden 4x4 bir araç istiyorum. Yükseltilebilir veya standart olarak normalden yüksek olması, hafif bozuk yollarda iniş çıkış yaparken problem yaşamamak açısından benim için önemli.
Laptoba 2 harici monitör bağlamak
Merhabalar, benim laptobumda usb type c girişi yok ve tek hdmi girişi var. Ben 2 monitör bağlamak istiyorum ve farklı görüntü elde etmek istiyorum, bu mümkün müdür? Biraz araştırdım fakat pek mümkünatı yok gibi geldi o yüzden vazgeçiyordum yine de buraya bir sormak istedim, belki bir çözüm yolu vardır diye.
Bilenler aydınlatırsa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, direkt konuya gireceğim.
iPhone 6s kullanıyorum. Kullanmadığım halde telefonun şarjı ciddi derecede azalıyor. Örneğin 8 saat beklerse telefon (her şey kapalı konumda) %50 şarj yiyor. Şarj entegresi diye tahmin edip, öneri ile bir telefoncuya götürdüm fakat şarj entegresinde bir problem olmadığını söyledi. 2 kez batarya değiştirdim, sorun bataryadan kaynaklı da değil fakat bir türlü sorunu bulamadım.
Bu problemi yaşayıp çözüme kavuşturan varsa çok müteşekkir olacağım.
Hi level 55 smart led tv 3000 tl alınır mı?
Resimde ki ürün sizce alınır mı, 3000 tl bandında iyi bir seçenek gibi duruyor. Çok bir beklentimiz yok aslında TV'den genel olarak kanalları izlemek için alınacak, bir de netflix falan varsa tadından yenmez. Arada da bir belki laptop u tvye bağlayıp oyun oynarım.
Multimedya sisteminde garip bluetooth sorunu
PUBG Mobile emülatör fps sorunu
|
2009 Focus Titanium Bluetooth Ses Sorunu
|
Bilinen 10 adet koordinat icin en uygun konum bulma?
|
Dikdörtgenlerin kesişme noktasını nasıl bulurum?
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.639
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 18.691 (Bu ay: 404)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 137 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar