Şimdi Ara

Kia Sorento gibi 4x4 araç önerisi (Hafif dağ bayır, kamp ve genelde şehir içi kullanım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kia Sorento 2.5 CRDi örneğini vermemin nedeni, 4x4 ağır arazi modu olması ve kupasının ayrı olmasıydı. Bu özellik, aracı daha fazla yükseltme imkanı sağlıyordu, bu yüzden hoşuma gidiyordu. Ayrıca, yılına göre oldukça donanımlı bir araçtı. Benzer bir araç arıyorum, önerileriniz ne olur? Bütçem 800 bin TL civarına kadar çıkabilir.

Genellikle şehir içinde kullanıyorum, fakat hafta sonları kamp için dağ ve bayıra gittiğim de oluyor. Bu yüzden 4x4 bir araç istiyorum. Yükseltilebilir veya standart olarak normalden yüksek olması, hafif bozuk yollarda iniş çıkış yaparken problem yaşamamak açısından benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 4 Eylül 2024; 16:37:48 >

• Otomatik şart değilse duster 4x4 alabilirsin hem yüksek hem yakıt az sorentodan daha iyi arazide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • terios tavsiye ederim

• Duster'ı oldum olası sevemedim, benimde aklıma bi geldi de geldiği gibi gitti :)

Daihatsu da Suzuki Vitara JLX'e çok benziyor. Nasıldır bilmiyorum da markası pek güven vermedi gibi. Gerektiği yerde bütçeyide biraz arttırabilirim.

Hem uzun yol, hem şehir içi gerektiğinde kampa gidince de oradan buradan geçerken rahat rahat gideyim yolda kalır mı korkusu yaşamadan kullanabileceğim bir araç istiyorum aslında. Duster hitap ediyor buna ama bir türlü görüntüsüne alışamadım, kötü geliyor. Belki biraz offroad tarzı ekipmanlarla donatınca güzel bir şeye benzeyebilir, bir düşüneceğim.

Teşekkür ederim herkese, belki benim bilmediğim hoşuma giden bir model bulabilirim diye biraz da tavsiye almak adına konuyu açmıştım.

• Bu bütçelere pek kendime uygun bir şey bulamadığım için biraz daha erteleyip bütçeyi biraz daha yükseltmeyi düşünüyorum. 1.300 civarları gibi. Bir taraftan aklım pick-up lara kayıyor fakat kendime ait ilk aracım olacak, şehir içi ve şehir dışı çok kullanacağım için ve yükseltilmiş pick-uplarla rahat olmayacağını düşündüğümden bu tarz modellere yöneldim. Bu bütçelerde güzel donanımlı 4x4 önerdiğiniz araçlar nedir? Kafamda tucson vardı fakat rav4 ü görünce o da bi hoşuma gitmedi değil.

• Modifiyeli Duster fena durmuyor be hocam

Kia Sorento gibi 4x4 araç önerisi (Hafif dağ bayır, kamp ve genelde şehir içi kullanım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Bu hali ile denk gelse düşünülür hocamda, bu hale getirmek için çok para harcamak lazım bende çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. iç dizaynı hiç beğenmiyorum çünkü, dış okey ama. O yüzden daha farklı araçlar bakmaya başladım, normal bir suv alacağım sanırım. Eğer ileride beğenmezsen o zaman pick-up bi araca geçmeyi düşünebilirim, hayırlısı artık. Teşekkürler bu arada :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.