Merhaba Tucson n line benzinli bir aracım var 4x4 2022 model, kmsi çok düşük ancak yakıt (ort 11-12 lt/100km) konusunda hiç memnun değilim, çok yakıyor. Azıcık biryere gidince hemen azalıyor yakıtı. Depoyu fulleyince kışın 530 km maks gösteriyor. Ayrıca bayada alçak bir araç jip havası vermiyor anlayacağınız.Sedana yakın yüksekliği. Sizce ne yapmalıyım? Satıp nasıl birşey alsam? 4x4 kia sportage hibrit sizce mantıklı bir tercih olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk -- 27 Aralık 2024; 12:45:42 > |
Az yakan 4x4 SUV yüksek bir araç tercihi konusunda tavsiyeleriniz?
-
-
fiyat uyuyorsa hibrid honda crv ye bakabilirsiniz. şehir içi 5,7 litre yakmakta, ortalaması da 6,7 litre
veya 4x4 mü tam emin değilim ama hibrid honda zrv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Aralık 2024; 22:38:44 > -
yok zrv 4x2 dir..
-
Az yakıyor mu bilemiyorum. Suzuki markasının 4x4 vitara ya da s-cross modellerini (mild hybrid) düşünebilirsiniz. -
Tucsondan sonra dediğiniz gibi ancak kia sportage memnun eder, segmentinin en mantıklı araçlarından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 26 Aralık 2024; 23:19:10 > -
Onlar çok küçük kalır tucson yanında. Heybetli lazımsa vitara olmaz, bana bildiğin hb araba gibi geliyor, çok küçük görünüyor. Scross daha küçüğü onun, hiç olmaz.
Tucson yeni kasada modern görüntüye kurban etti tasarımı bence önceki kasa daha heybetli duruyordu. 2018 tucson kullandım, halen beğenirim aracı gördüğümde, komşu almış aynısından. 2019 makyajlı kasada bile o heybetli tasarım yok bence.
Togg daha iyi ama 4x4 çıkmadı bir türlü piyasaya.
-
-
2018i 2022 kasasından yerden daha yüksek midir?
-
Kia sportage hibrit olanının yüksekliği bi tık fazla mı acaba tucsondan?
-
Her ikiside aslında taban olarak aynı araçlar olduğu için neredeyse tüm ölçüleri aynı (yerden yükseklikleri 17cm yani eşitler)
Eğer Tucson un tüketimi size fazla geldiyse ve yine bu ölçülerde araç bakıyorsanız dizel yada hybrid
seçeneklerine yönelmeniz gerekir. Honda HRV yi inceleyebilirsiniz mesela biz bir abimize HRV aldık
gayet memnun kullanıyor ama bir Tucson gibi C SUV heybetinde ve sürüş konforunda değil onu binince
anlarsınız. (özellikle yalıtım ve sürüş konforu bariz daha iyi Tucsonda) HRV sadece 1.8cm daha yüksek
ama sanki 3-5cm daha yüksekmiş gibi durur dışarıdan bakınca, ama Tucson tavan yüksekliği olarak
6.8cm daha büyük ve gövde uzunluğunda 16cm daha uzun. Bende 2 ay önceye kadar Tucson vardı
ikisinide tecrübe ettiğim için net değerlendirebilirim.
Yerden biraz daha yüksek tavsiye edebileceğim ve bariz az tüketimi olan hybridler HRV yada 3.5cm daha yüksek Corolla Cross olur. Ama tekrar ediyorum Tucson dan sonra ikisindede bazı şeyler Tucsondaki gibi olmayabilir.
Size asıl 22cm yüksekliği olan Subaru Forester yada Crosstrek tavsiye etmek isterim isterseniz gidip inceleyebilirsiniz ama yakar yani
Bir yakınımda 2013 model Forester XT var sıfır aldık hala kullanıyor (2.0 lt - 240hp) zeytinliklere girip çıkıyor o derece ama yakar..
Bende yakıtına bakarak otomobil almam çünkü günün sonunda aralarındaki tüketim farkı ilk satın alırken ödediğim fazladan farka
değmeyeceği için Tucson alıp keyfime baktım çokta memnun kalarak kullandım.
işte bu sebeple Peugeot - Citroen , insanların hem SUV hemde az yaksın açığını kapatıyor ama onlarda da C segment SUV de
Tam bağımsız süspansiyon sistemi yok ki torsiyon sistemli bir araca diğer marka rakiplerinde varken 2 milyon verilmez bana göre.
İnsanların yakıt vs derdine bakarak göz ardı ettiği en önemli şeyler aslında bunlar. İkisinide kullanınca ne demek istediğimi daha net
anlarsınız. 1 yıl torsiyon sistemli sıfır aldığım 3008 kullandım ve ne zaman bozuk zeminde viraja girsem hep tedirginlik yaşattı.
Ama 4x4 bir Tam bağımsız Tucsonda daha güvenli yol alırsınız. Zemin ne derece bozuk olursa olsun izinden sapmadan o viraja girer çıkar.
Yani 4x4 bir C segment SUV den çok az yakmasını bekleyemezsiniz. Bazı şeylerden fedakarlık etmek zorunda kalırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Aralık 2024; 9:2:7 >
-
soru kendi içinde çelişkili ; bir kere 4X4 suv yüksek araç az yakmaz yakamaz, fizik kurallarına aykırı.
-
Rav 4 2.5 Hybrid 4x4 Passion X-Sport e-CVT
Ortalama Yakıt Tüketimi (100 km'de)5.8 lt
-
2025 için Tucson plugin hybrid geleceğini söyledi satış danışmanı.
Tahminim %60 ötv ile gelir eğer gelirse. Alınabilir olur mu kesin bir şey söylemek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 27 Aralık 2024; 10:45:2 > -
galiba 1 cm daha yüksek. yenisi 17cm eskisi 18 cm görünüyor internetten bakınca, net bilgi yok maalesef. yeni kasa sahibi biri ölçtüm 16 santim yerden yüksekliği demiş 2022 tucson için.
yüksek araba için duster ve c5 aircross var ama onlarda da heybet yok. Honda CRV ve Hyundai SantaFe D segment en iyi seçenekler gibi görünüyor. 20cm üzerinde tabanları baktığım siteler doğru paylaştıysa.
eski bir konuda listeler var ama yanlış diyenler de var : https://forum.donanimhaber.com/suv-araclarin-yerden-yukseklikleri--137428269
şehir içi park sıkıntsı olmasa alınacak araç Hibrit santa fe bence : 6-7 litre görünse de 8-9 yakar ama maalesef.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-hyundai-santa-fe-1.6-t-gdi-progressive?sorting=price_asc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Aralık 2024; 11:22:34 >
-
Crv hibrid var.
2 tonluk 4*4 2.0 atmosferik
Sehirici 5.7, ortalama 6.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Aralık 2024; 11:57:41 > -
Crv deki hibrid sistemle hyundai deki hibrid sistem kiyas kabul etmez.quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBogaliba 1 cm daha yüksek. yenisi 17cm eskisi 18 cm görünüyor internetten bakınca, net bilgi yok maalesef. yeni kasa sahibi biri ölçtüm 16 santim yerden yüksekliği demiş 2022 tucson için.
yüksek araba için duster ve c5 aircross var ama onlarda da heybet yok. Honda CRV ve Hyundai SantaFe D segment en iyi seçenekler gibi görünüyor. 20cm üzerinde tabanları baktığım siteler doğru paylaştıysa.
eski bir konuda listeler var ama yanlış diyenler de var : https://forum.donanimhaber.com/suv-araclarin-yerden-yukseklikleri--137428269
şehir içi park sıkıntsı olmasa alınacak araç Hibrit santa fe bence : 6-7 litre görünse de 8-9 yakar ama maalesef.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-hyundai-santa-fe-1.6-t-gdi-progressive?sorting=price_asc
Crv aslinda menzil uzaticili elektrikli bir arac. Surusun yuzde 80 e yakini elektrik motorunda yapiliyor. Benzin motoru temelde bir jenerator
Ama biraz pahali malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Aralık 2024; 11:59:15 >
-
Geçen yaz Honda CRV ile Florida da Boca Raton - Orlando gidiş geliş seyahatimiz oldu.
Aynı hafta Santa Fe ile gezdik ikisi arasında araç ve konfor olarak çok fark var. (CRV 6.5lt - Santafe 6.7lt yakıyor ortalama olarak)
Santa Fe çok üstün konforlu bir SUV. Bencede araç olarak Santa Fe ile CRV kıyas kabul etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Aralık 2024; 12:11:58 >
-
Ben hibrid teknolojisine yaklasim olarak yazdim, konforunu bilemem.
Resimdeki guncel crv degil ayrıca, abd de farkliysa bilemiyorum tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Aralık 2024; 12:32:39 > -
Hibrit Crv 2000 motor hocam, vergisine para yetişmez. Santa Fe 1.6 motor hibriti.
Zaten Santa Fe kadar konforlu olamaz. Santa Fe karavan gibi araba, 6. 7. koltuk kısmında bagajda bile kontrol tuşları vardı yanlış hatırlamıyorsam.
-
Ben hibrit motor teknolojisi acisindan yazdim zaten, diger niteliklerine bir sey diyemem
Benzer içerikler
- bosch akü yorumlar
- motor yağ kaçağı önleyici forum
- debriyaj ayarı nasıl yapılır
- semperit lastik kimin
- fiat egea alınır mı
- opel corsa 2024 özellikleri
- tesla şarj ücreti
- agrotech araba
- toyota c-hr hybrid fiyat
- pagani utopia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X