Bildirim
egea ve sandero arasında bir seçim yapmak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beklentiniz nedir?
Easy-R kendini kanıtlamış bir şanzıman değil.İkisi arasından tercihim Egea ama ben olsam 2. el daha iyilerine bakarım. -
Egea 1,6dizel ikinci el alacaksın herhalde çünkü 60a dizel manuel yok (85kdan başlıyorlar )
Sanderonun tek artısı otomatik şanzımanı ve ucuz parça vs oda adam akıllı bir şanzıman değil diye duydum..
Onun yerine 2015 model 1,6mjet urban alınır.Tasarımı ilgi çekici,performanslı,uygun kullanımda az yakar ama yüksek torka alışman zaman alır .. -
quote:
Orijinalden alıntı: teneke1236737
Beklentiniz nedir?
Easy-R kendini kanıtlamış bir şanzıman değil.İkisi arasından tercihim Egea ama ben olsam 2. el daha iyilerine bakarım.
şanzımanı zf üretiyormuş araştırdığım kadarıyla.
beklentilerimiz gayet standart ölçülerrde bu fiyata çok şeyler beklemiyor
aracı amca oğlu kullanacak.
yüksek modelli servisi ucuz yedek parçası ucuz ve az yakacak sorunsuz özetle. -
quote:
Orijinalden alıntı: QralCess
Egea 1,6dizel ikinci el alacaksın herhalde çünkü 60a dizel manuel yok (85kdan başlıyorlar )
Sanderonun tek artısı otomatik şanzımanı ve ucuz parça vs oda adam akıllı bir şanzıman değil diye duydum..
Onun yerine 2015 model 1,6mjet urban alınır.Tasarımı ilgi çekici,performanslı,uygun kullanımda az yakar ama yüksek torka alışman zaman alır ..
egea manuel olacak.
tork fena evet
neden egea desem. -
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
Orijinalden alıntı: teneke1236737
Beklentiniz nedir?
Easy-R kendini kanıtlamış bir şanzıman değil.İkisi arasından tercihim Egea ama ben olsam 2. el daha iyilerine bakarım.
şanzımanı zf üretiyormuş araştırdığım kadarıyla.
beklentilerimiz gayet standart ölçülerrde bu fiyata çok şeyler beklemiyor
aracı amca oğlu kullanacak.
yüksek modelli servisi ucuz yedek parçası ucuz ve az yakacak sorunsuz özetle.
İkiside hemen hemen aynı.
Ben Egea derdim. -
Sandero üretim felsefesi ve teknolojisi Gereği egea ya rakip olacak seviyede bir araç değil -
ön şase kolları büyük çekiç ile (5 kg'lik) yanal olarak düzeltilebilen bir araç istiyorsanız sandero alabilirsiniz.
Şaka değil bizzat kendi elim ile denedim.
normal bir araçta, robota girip yerine getirilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
Sandero üretim felsefesi ve teknolojisi Gereği egea ya rakip olacak seviyede bir araç değil
bu bütçeye egea daha teknolojik diyorsunuz
doğru mu anladım -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
ön şase kolları büyük çekiç ile (5 kg'lik) yanal olarak düzeltilebilen bir araç istiyorsanız sandero alabilirsiniz.
normal bir araçta, robota girip yerine getirilir.
eganın ki balyozlamı düzeltilir acaba..)
şasi zayıf diyorsunuz anladığım kadarıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
normal bir araçta, robota girip yerine getirilir.
eganın ki balyozlamı düzeltilir acaba..)
şasi zayıf diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Egea denk gelsin deneyeceğim :)
Şaka gibi şase mevcut sanderoda. sağ şase kolu şarj dinamosuna kadar kapanmıştı (6 cm). balyozla vurup yerine getirdik. -
Ciddimisin..1ay önce symbol kiralamıştım kapıları saç Ve iç plastik aksamının dışında arada çelik bar bile yoktu kapı o kadar hafiftiki yolculuk etmeye korktum bu kadar vasat bir araç olacağını düşünmedim..Symbol dedim çünkü Reno/Dacia aynı.. -
quote:
Ciddimisin..1ay önce symbol kiralamıştım kapıları saç Ve iç plastik aksamının dışında arada çelik bar bile yoktu kapı o kadar hafiftiki yolculuk etmeye korktum bu kadar vasat bir araç olacağını düşünmedim..Symbol dedim çünkü Reno/Dacia aynı..
Symbol ü bilmem.
Sandero da; yazdıklarımda en ufak abartı var ise, üretim ve arge aşamasındaki tüm mühendislerin günahını çekerim -
quote:
quote:
Ciddimisin..1ay önce symbol kiralamıştım kapıları saç Ve iç plastik aksamının dışında arada çelik bar bile yoktu kapı o kadar hafiftiki yolculuk etmeye korktum bu kadar vasat bir araç olacağını düşünmedim..Symbol dedim çünkü Reno/Dacia aynı..
Symbol ü bilmem.
Sandero da; yazdıklarımda en ufak abartı var ise, üretim ve arge aşamasındaki tüm mühendislerin günahını çekerim
yani bu bu kıyaslamada egea yı öpüp başımıza koyalım e denli mi yani.
-
egea derim -
4yıldızlık işte.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
egea derim
mesaj anlaşıldı. -
Kesinlikle egea hocam. İmkânınız varsa kullanın 10 dk sürmeniz yeterli olur seçim için. Tabi yanlış anlaşılmasın sanderoyu kötülemiyorum her aracın bi alıcısı vardır.
Otomatik olmazsa olmaz diyorsanız o başka tabi. Önemli olan sizin beklentileriniz çünkü. -
içine de bindim o fiyata sanderodan daha iyi oldugu kesin -
Kesinlikle egea
Benzer içerikler
- bursadan istanbula nasıl gidilir
- nissan skystar motor ömrü
- l park püf noktaları
- 77 kw kaç beygir
- kırmızı ve mavi antifiriz karışırsa ne olur
- ıoniq 6 fiyat listesi
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- togg yeni rengi
- dacia jogger yorumları
- hyundai tucson hibrit yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X