|
Yeni Skoda Superb Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Tek kusur olarak gorebilecegim yer kadran bolumu, onde digital yeni tip ekran varken arkadaki eski tip kadran yuvasi neden duruyor anlamis degilim, muhtemelen makyajla falan ilk kaldirilacak yer o olacak. -
Mazaallah lansman dönemi olması ne olurdu acaba kararan dikiz aynası olmayan d segment skoda 1.950.000 TL :) hayırlı işler yüce oto çalışanlara bu yıl 60 maaş verirsin artık.
-
Araç bende dıştan şık ve premium dururken iç tarafa dönünce B segment hissi uyandırıyor. -
2024 model D segment yeni kasa bir otomobil icin suan ki vergi ve kurlarla 1.950 baslangic fiyati gayet makul.
55 bin eur a tekabul ediyor. -
Yalniz prestige donanim biraz pahali.
65.000eur civari hakkidır.
Gaza gelip 2.650 lerden Yeni passat elegance alanlara da gecmis olsun. -
Önden ve profilden muhtesem lakin arkası cok zayıf. Bazi açilardan b segment sedan gibi duruyor ki fotolardakiler full donanim. Boşunun arkasi daha beter olur. -
Arkası bana o kadar kötü gelmemiş olsa da aracın iç tasarımını B segment seviyesinde buldum.
Özellikle direksiyon için facia diyebilirim. Bu iki kollu direksiyonlar bana çok çirkin geliyor...
-
Düşünsene şu 265 beygirlik olanı alıyorsun... -
Şkodaya dört buçuk milyon lira veren birini düşünemedim
-
passat sedan'ın yokluğunda superb'ye gün doğdu.
-
fiyatlara bak 😂😂😂😂😂😂😂 -
valla değil ya -
Efsanevi Scout Combi kaldırılmış, hayaller ikinci ele kaldı, neyse önceki kasa daha güzel zaten. -
2.0 4X4'ün satılmayacağını onlar da tahmin ediyordur zaten, fantezi olsun diye alacak bir kaç kişi için bir kaç tane gelir, ama diğer seçenekler için fiyat fena değil gibi.
-
İçi daha albenili olabilirmiş gerçekten. Bana da biraz fazla sade geldi .
-
bazı bakanlıklar kullanıyor o modeli makam aracı olarak. ben bile çevremde en az 6 tane gördüm. -
-
Hocam bunlar nasıl fiyatlar ya ? Her zaman pahalıydı evet ama uçurum git gide büyüyor gerçekten.
-
Türkiye de sadece baz model getirirler bence. Skoda nın Türkiye de Superb çok satalım gibi bir hedefi olduğunu sanmıyorum. Bu fiyatlara Tesla TOGG varken alınmayacağını onlarda tahmin ediyordur. kredi çekemeyen vatandaş ne yapsın TOGG alıyor anca şu an 2 milyon bandında
Mazaallah lansman dönemi olması ne olurdu acaba kararan dikiz aynası olmayan d segment skoda 1.950.000 TL :) hayırlı işler yüce oto çalışanlara bu yıl 60 maaş verirsin artık. |
Uyuşmuş, ensesine vurulup lokmasını veren bir millete layık bir vergi.
|
Bunun yerine gider e kasa 2016-2017 Mercedes alırım. Skoda gereksiz pahali..
|
Şkodaya dört buçuk milyon lira veren birini düşünemedim |
Gerçekten bu kadar eksik bir araca 2 Milyon TL ödeyen kişinin ciddi fanatikliği veya sorunları vardır.
|
Bizim milleti hiçbir konuda anlayamıyorum. Konu Skoda Superb 2024 konusu girmiş buraya millet yok pahalı bu fiyata şu markanın şu modelini alırım. Yok bmw alırım, yok audi alırım. Saçma sapan muhabbetler. Elle dokunur bir şey yazın da millet okusun, bilgilensin, yararlansın. Hiçbir argümanı yok gelmiş yok şu kadar para verilmez. Verme kardeşim sen verme. Ben verdim. Veren de verir. Neyse konuya dönelim. Skoda Superb ile 2022 yılında tanışmıştım. Super iii'ü makyajlı olarak 2022'de alıp iki sene ailemle keyifle bindikten sonra superb iv tanıtım aşamasından itibaren gündemimize almıştık. Nihayet 2024 Haziran'ında teslim aldık. Bununla ilgili hem bir önceki kasa ile kıyaslamasını yapacağım hem de yeni arabanın olumlu/olumsuz yönlerinden bahsedeceğim. İlk olarak Superb 2022 makyajlı elite pakete sahiptim. 2019 yılında üretilip artık modelin sonuna yaklaşan ve bu nedenle elite paketi bile dolu olan bir superb sahibiydim. Led ön farlar, dijital gösterge paneli, 10 inç multimedia ekran, soğutmalı torpido ve kolçak vs. Artık klasikleşmiş koltuk mesafesi ve bagaj kapasitesinden bahsetmeye lüzum yok sanırım. Yukarıda dediğim gibi herhangi bir problem olmadan iki sene boyunca keyifle bindim. 2024 Superb'nin ise bir üst paketi olan Premium paketi almayı tercih ettim. Modelde gözüme çarpanlar; ön iki koltukta masaj, ön koltuklarda koltuk ısıtma, bagajdaki 50 lt'lik artı hacim, silindir kapatmaya ek olarak 48 v'luk elektrik desteği, vitesin yeni konumu (koldan vites), kablosuz şarj. 2022/2024 kıyaslaması yaptığımda; olumlu bulduklarım (2024 lehine) - klasik vites yapısından vazgeçilerek vitesin direksiyon arkasına taşınması neticesinde vitesin klasik yerinin daha verimli değerlendirilmiş olması. - ses izalasyonu anlamında önemli gelişmelerin olması. ses izalasyonuna en önemli katkılardan birinin 48 v'luk elektrik motorunun motora sağladığı destek. özellikle ilk çalışmada ve yelken modunda gerçek bir sessizlik var. - iç tasarım. benim de sahip olduğum bir önceki nesil artık 2020'li yıllarda biraz eski kalıyordu. yine vw tasarım çizgisi aşılmadan mütevazi fakat tamamen yeniden tasarlanmış iç gövde yapısı benim hoşuma gitti. - masaj fonksiyonunun sunulması çok önemli değil fakat full olmayan donanımlardan itibaren sunuluyor olması güzel. - sürüş dinamiğinden de bahsetmeden geçemeyeceğim. önceki nesilden çok farklı olmayan bir sürüş dinamiği var ama elektrik motorunun getirdiği ek özellikle özellikle salınım halinde motoru kapatarak elektrik motoruyla gitmesi sürüşe güzel bir his kazandırıyor. - türkiye'de yasal zorunluluk haline getirilen güvenlik seçeneklerinin olması (şerit takip, ön çarpışma, şeritten çıkma) iyi bir şekilde entegre edilmiş. dediğim gibi sürüşe keyif katan özellikler arasında. olumsuz bulduklarım - torpido ve kolçak soğutmanın kaldırılması beni hayal kırıklığına uğrattı. - sunroof'un kaldırılması meraklıları için hayal kırıklığı olabilir. Benim genel görüşüm 2022 model superb'den sonra mümkünse sunroofsuz bir araba almaktı. Ondan benim için olumsuz bir özellik değil. - arka stop lambalarının iç kısım aydınlatmalarının prestige paketinde yanıyor olması beni çok şaşırttı. Bu bir donanım farkı olmamalıydı. - konuyu açtığımda yazmayı unutmuşum. Ekliyorum. Dijital gösterge panelinin tasarımı elit ve premium donanımlarda yetersiz kalmış. 2022 kasanın boş paketinde bile 4-5 farklı gösterge tasarımı varken, 2024 orta donanımda (premium) sadece iki kadran seçeneği var ve orta bilgi panelindeki yakıt sarfiyatı harici bir seçenek seçemiyorsunuz. sonuç; 2024 model superb ile onbeş gündür beraberim. şimdiye kadar artısıyla eksisiyle memnunum diyebilirim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. |
Keşke gelmeseydi.
Anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum, vatandaşı beş haneli maaş alan ülkede sıfır otomobil fiyatları nasıl yedi haneli olabiliyor? Sadece otomobil fiyatları bile bu ülkeden gitmek için bir sebep. |
ay çen ayaba çatamazsın mayaşın düşey diye mi koyktun ? diğerleri vergi vermiyor mu ön park sensörü olmayan araba 1.950.000 TL hiper zeka. |
Benzer içerikler
- play protect nedir
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- bina yıkım kararı sorgulama
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- amazon drive
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X