< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Skoda Superb Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)
-
-
biri skoda fiyatları mercedese yaklaşacak dese inanmazdım..
ama bu millete müstahaktır... ne kadar koyarsan o kadar alıyorlar
-
Keşke gelmeseydi.
Anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum, vatandaşı beş haneli maaş alan ülkede sıfır otomobil fiyatları nasıl yedi haneli olabiliyor?
Sadece otomobil fiyatları bile bu ülkeden gitmek için bir sebep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sedanda yok, station wagonda var
-
Vergi kısmına bakarsak yine korkunç bir tablo, ancak piyasadaki diğer araçlarla kıyaslarsak D segmenti için 1.950.000TL başlangıç fiyatı iyi gibi. Skoda genel olarak sevmesem de bu araba bu fiyata fena değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ds 9 varken superb bu paralara alınmaz. Rahat 3 4 gömlek üstün bir araç ds 9.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlara tek yük satar. Passat combiyi bile bu fiyatlarda sadece trafikte bir tane gördüm. Mümkün değil yani. Millet bu paralara gider BMW, Mercedes, Audi alır. Neyin kafası bu anlamak mümkün değil.
Piyasası olmayan bir marka ds , tam tersi Škoda satılır ds satılmaz.
2.O fiyatını bilmem de 1.5 skoda fiyatına mercedes, bmw bulamaz.
-
Yav ezbere konusmayin arkadasim. 3 serisi ve c serisi 3 milyon dan basliyor. 1.950 neree 3 milyon nere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlangıç paket 3 serisi ve C serisi, L&K Superb’ e yakın bir donanım sunuyor. Armutla elmayı kıyaslamayalım ?
başlangıç fiyatını neden baz alıyorsunuz onu anlamadım. 1.950’ den bahsetmiyorum ki ben, 2.750’ den bahsediyorum.
2.750'ye mercedes, bmw varsa hemen alalım.
-
o şekilde gidersen bunun sonu gelmez. birinin başlangıç fiyatı diğerinin full fiyatına illa ki yakın olacak. kaldı ki c serisinin başlangıç fiyatına bile çok da yakın sayılmaz bu fiyat.
-
Kurumsalda kullanan çok oluyor superb'i, bir de "Zengini fakir(aslında orta halli) gösteren" en ideal araç o.
-
+1
arkadaş bulsun bu fiyata, hemen gidip sardıracağım bir tane.
-
Bir tanede bana ayırırsanız memnun olurum.
-
3 milyona var bmw. Muhtemelen birazda indirim yaparlar. 2.85-2.90’ a alınabilir. Hadi hemen git al 👍
Bmw 3 var, gidip alabilirsiniz. Muhtemelen 2.85-2.90’ a alınabilir. Gidip sardırabilirsin Borusan’ da 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citms -- 24 Mayıs 2024; 14:31:16 >
Hocam benin anlatmak istediğim üzerine biraz daha çıkarsan alınabilir. Gayette sonu gelir, sınırını bilmen gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X