< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Skoda Superb Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)
-
-
Aracım halen serviste .
Kör nokta uyarı sistemi çalışmıyor , pro aktif yolcu koruma sistemi çalışmıyor , çarpışma önleme sistemi çalışmıyor , acil durum frenleme sistemi çalışmıyor , bagaj kapağı kapanmıyordu ( yaptık dediler servisten ama çıkmadığı için test edemedim ) . Sağ arka kapıdan yoğun rüzgar sesi geliyor ( krom çıtalar düzgün monte edilmemiş) . bagaj üstü fren lambası çerçevesi sıkıntılı . Bir sürü sıkıntı var .
Resmen soğudum . Kesinlikle almayın . Yarın bir gün başınıza gelirse ki çoğunda sıkıntı var , pişman olursunuz benim gibi.
Ayrıca Beni deli eden yüce otonun hiç bir şey yapmaması . İnsan bir arar derki bakım hediye edelim bir şey yapalım der . Hiç bir şey yapmıyorlar . Hakkını almak için illa ki çirkinleşmek lazım bu ülkede .
-
Ayrıca 48 volt akü hatası alan arkadaşlar da var . Yine ben şanslıyım onların aracı hiç çalışmıyor .
-
İlk olarak Superb 2024 konusundaki genel yorumum için linke göz atabilirsiniz.
Alıntı
metni:https://forum.donanimhaber.com/yeni-skoda-superb-turkiye-de-iste-fiyati-ve-ozellikleri--158732928-4#159081114 Skoda Superb 2024 ile 6 aylık bir deneyimim mevcut. yukarıdaki linkte yazdıklarım haricinde eklemek istediğim bir konu daha var. forumlarda sık sık gördüğünüz yazılım kaynaklı olduğunu düşündüğüm problemler. Bunları 2 kez servise giderek 1-2 kez de kendiliğinden çözülecek şekilde yaşadım. Detaylara girelim isterseniz.
Aracı aldığımın ikinci ya da üçüncü günü yolda normal şekilde giderken şerit takip, şeritte kalma, front assist vs. tüm güvenlik ve sürüş ekipmanlarının çalışmadığına dair uyarı işaretleri yandı. aracı hemen servise götürüp konuyu aktardığımda onlar da aracın yeni olmasından dolayı herhangi bir teşhis koyamadan aracın yazılımının güncellenerek hataların düzeltildiğini söylediler ve aracı tarafıma teslim ettiler. (daha önceki mesajda 15 günlük deneyimim olduğunu söylemiş ve bu konudan bahsetmemiştim. ama bunun benim aracıma özel bir durum olmadığını ilerleyen süreçte öğrendim)
Daha sonra yaz tatili sırasında arabayı sorunsuz olarak bir yere parkedip tekrar aracıma dönüp çalıştırdığımda ilk günlerde yaşadığım sıkıntının aynısı yani tüm sürüş ve güvenlik ekipmanlarının çalışmadığının uyarısı ışıklar gösterge panelinde tekrar yandı. ben, tatilden döndükten sonra tekrardan servise başvurdum. bu problemleri ayna arkasındaki kamera soketinin sökülüp takılarak ve resetleme yapılarak çözüldüğü tarafıma iletildi. detaylı bilgi istediğimde araç için yazılım güncellemesi beklendiği ve sorunun neden kaynaklandığının bilinmediği bildirildi.
Arabaya severek binmeme rağmen bu hatalar bir tık beni arabadan soğuttu. Yazılım güncellemesi kısa sürede gelmez ve bu hatalar tekrarlanırsa ne yazık ki sadece superb'den değil skoda'dan ayrılmak durumunda kalacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimandros -- 26 Kasım 2024; 9:5:7 >
-
Hocam nedir son durum, devam ediyor mu sorunlarınız yoksa çözüldü mü?
-
Bu fiyatlarla işi zor bence.
Volkswagen Grubu Skoda markasına hep üvey evlat muamelesi yapıyor.
Bir çok perumum modellerinde bile donanım fakiri ve rekabetçi fiyatlarla satmıyor.
-
Prestige'i 2620 ye bırakıyorlar hocam.
-
Burada yazdıklarım internet ve resmi fiyatlar.Bayilerde biraz pazarlıkla daha uyguna alınabilir.
Pazarlık payı olsada yinede yüksek fiyatla satılıyor Superb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 14 Aralık 2024; 0:11:34 > -
Skodanın avrupa satışları çok iyi gidiyor, en son toyotadan sonra 3. sıradaydı. Hal böyleyken türkiye pazarında rekabetçi olmasına pek gerek yok.
Rekabetçi fiyat sunan seat var, onun da satış rakamları berbat durumda. Aynı şekilde citroen de öyle. Avrupa pazarında tokatı yiyen türkiye pazarından pay kapmaya çalışıyor, o arabalar bir şekilde satılmak zorunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X