Stepne havuzunda en az 2 cm su var. Bagaj içi kuru, dosemelerde herhangi bir islaklik yok kontrol ettim. Bagaj çevresinde tahliye gideri denebilecek bir şey yok, tavanda da yok keza. Videosunu yükledim, stepne havuzunun çevresinde suyun nereden geldiğini gösteren su izi bile yok kafayı yiyeceğim. Bu suyun kaynağı ne olabilir? Araç 2012 508. süphelendiğim bir yer sağ köşede metalin alt kısmına dokunduğumda ıslaktı biraz: Edit: Bugün uğraştım biraz kaynağını buldum. Umarım başka bir yerden daha sızıntı yoktur. Videoya çektim birisine faydası olur belki. Pabuçların contası yok uygun conta da bulamadım, ben de silikonladım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 23 Şubat 2021; 22:25:45 > |
Stepne Havuzu Göl Oldu: Egea'larda Bagaj Su Alma Sorunu Çözüme Kavuştu!
Fiat Egea araç sahipleri için can sıkıcı bir sorun olan bagaj su alma sorunu nihayet çözüme kavuştu. Aracın stepne havuzuna biriken sular, bagajı bir göle çeviriyor ve eşyaların hasar görmesine neden olabiliyordu. Ancak yetkili servisler, sorunun kaynağını tespit ederek kalıcı bir çözüm sundu.
Bagaj Su Alma Nedeni
Fiat Egea'lardaki bagaj su alma sorununun ana nedeni, arka stop lambalarının contalarının zamanla yıpranması ve su geçirmeleridir. Yağmur veya araç yıkama suyunun bu contalardan sızması, stepne havuzuna birikerek bagajın su almasına yol açmaktadır.
Çözüm
Yetkili Fiat servileri, sorunu çözmek için arka stop lambalarının contalarını değiştiriyor ve yenilerini takıyor. Bu işlem, suyun stepne havuzuna sızmasını önleyerek bagaj su alma sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.
Yapılması Gerekenler
Eğer Fiat Egea aracınızda bagaj su alma sorunu yaşıyorsanız, en kısa sürede yetkili bir Fiat servisine başvurmanız önerilir. Servis, sorunun kaynağını tespit ederek contaları değiştirecek ve bagaj su alma sorununu çözecektir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bagaj su alma sorununu önlemek için şu noktalara dikkat etmenizi öneririz:
- Aracınızı düzenli olarak yıkayın ve kurutun.
- Stop lambalarının contalarını periyodik olarak kontrol edin ve hasar görürlerse değiştirin.
- Yağmurlu havalarda aracınızı mümkün olduğunca örtülü bir alanda park edin.