Şimdi Ara

egea ve sandero arasında bir seçim yapmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Egea alırdım ben bu ikisi arasında kalsam.
  • 2 si arasinda kalmaz egea derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

2 si arasinda kalmaz egea derim.

Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler..
    biz amca oğluna bir egea bakalım yalnız 1.3 veya 1.6 çok fark edermi ne dersiniz.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    1,6sını alırsan çoğu rakibini tokatlar performans anlamında, 1,3ise kafa kafaya gider vergisi daha az ,kayışlı(1,6sı zincirli) ...

Benden tavsiye 1,6alın aracı sürerken keyif almakda önemli özellikle performans olarak(0-100 9,7sn son hız rahatlıkla 210-220yi buluyor)

• Egea sedan daha mantıklı. Ama ikisi de son derece maliyet odaklı araçlar.
    Her iki aracı da (Sandero yerine Symbol) kullandım.

Symbol
    Ekonomi açısından sandero daha iyi.
    Depo dolu olarak teslim aldığım Symbol'ün yakıt göstergesi 273 km boyunca 1 çizgi bile inmedi.
    Yakıt göstergesi bozuk diye düşündüm. Ama değilmiş. Bir de basarak sakınmadan kullandım. Gerçekten müthiş az yakıyor.
    Direksiyon elektrikli değil. Şehir içi kullanımda ve parkta çok ağır kalıyor.
    Yalnız aracın her yerinden ucuzluk akıyor.

Egea da ekonomik, direksiyonda city fonksiyonu var. Kalite olarak Symbol (Sandero) dan daha iyi olmakla birlikte kesinlikle çağın gerisinde bir kalitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

1,6sını alırsan çoğu rakibini tokatlar performans anlamında, 1,3ise kafa kafaya gider vergisi daha az ,kayışlı(1,6sı zincirli) ...

Benden tavsiye 1,6alın aracı sürerken keyif almakda önemli özellikle performans olarak(0-100 9,7sn son hız rahatlıkla 210-220yi buluyor)

Tam tersi.

1.3 zincirli 1.6 kayışlı.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Eyw düzeltme için..

• Katılıyorum..Sonuna kadar..İngiltere'de 3bin-4bin sterlinden başlayan fiyatları var Dacianın ..Sanderoydu galiba..Az yakması ,parçası ucuz olması dışında göz alıcı bir yanı Yok...

C sınıfı araçla bırak çoğu B sınıfı araçla karşılaştırılamaz ..

• Sandero ile egeayı kıyaslamak bencede yanlış.Ne kadar egeayı sevmesemde bu karşılaştırmada egea 1 gömlek üstündür.

• Tabiiki egea.Ekonomi isteniyorsa 1.3mjet ,sürüş zevki isteniyorsa 1.6mjet.

Ben 1.3mjet Urban seçerdim.Hem MTV vergisi en düşük hem yakıt pahalı ve 1,3 daha az yakıcak.Urban serisinde donanımda yeterli .

2.el olacaksa 1.6mjet Longue seçilebilir 2.elde donanım motor farkı yok denecek kadar az.SW si sedandan kalite olarak bir tık daha iyi gibi.
  • egea yi kullandim gecen arac kiralarken tekrar vermek istediler upgrade edip ! polo clio segmentinde idi kiraladigim arac kesinlikle hayir dedim kaldirama cikartirken bile bu kadar geri kaciran bir arac gormedim (surekli degisk araclar kiraladigim icin bu yorumu yapabilirim ) gorunusu olan ama kullanimda keyif veren bir arac degil hele ki biraz yokuslarda bu kacirma sorunun yasarsaniz . arac otomatik vitesti .
  • otomatikse ikisinide almazdım. ama ikisi arasında egea derim.

• egea
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.