Şimdi Ara

GENİŞ,EKONOMİK ve KONFORLU ARABA TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dağ keçisini (2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp) bugün sattım.Çok memnun olmama rağmen malesef ruhsatta kamyonet geçtiği için gözden çıkardım.Her yıl vize ile fahiş vergileri bir tarafa bir de hız sınırları olayından dolayı yol verdim.
    Şimdi geniş bagaj ve iç hacimli,ekonomik ve konforlu bir araba bakıyorum.Eski bir Opel kullanıcısı olarak ilk tercihim Astra H Sw ama neredeyse hiç yok.Temiz bir Njoy 1.3 Cdti baktım ama bulamadım.Hadi 1.6 lpg li olsun dedim o da yok malesef
    Vectra düşündüm Elegance ya da Edition ama temiz,düşük km li uygun birşey denkgelmedi.İzmir de buldum gibiydi ama birkaç parça boyalı dedikleri araba pert çıktı
    Megane II 1.5 Dci Sw olarak authentiq çok var ama privilige hiç göremedim.Bir arkadaş Kia Ceed Sw önerdi ama çok pahalı.İlk aklıma gelenler bunlar
    Elimde 25 liram var açıkçası üstüne kredi falan çekip borca girmek istemiyorum.Bazı uzak şehirlerde ilanlar görüyorum ama oralara gidip eli boş dönmek de var.Manisa ya yakın sayılan Balıkesir,Uşak,Denizli,Muğla,Afyon,İzmir,Aydın,Bursa falan arıyorum.İstanbul a gözüm kesmiyor
    Kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum ...

• Vergi dilimi sorun değil ise mondeo düşünmez misiniz?

Örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-full-2006-mondeo-2-0-tdci-ghia-62537015/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Dağ keçisini (2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp) bugün sattım.Çok memnun olmama rağmen malesef ruhsatta kamyonet geçtiği için gözden çıkardım.Her yıl vize ile fahiş vergileri bir tarafa bir de hız sınırları olayından dolayı yol verdim.
    Şimdi geniş bagaj ve iç hacimli,ekonomik ve konforlu bir araba bakıyorum.Eski bir Opel kullanıcısı olarak ilk tercihim Astra H Sw ama neredeyse hiç yok.Temiz bir Njoy 1.3 Cdti baktım ama bulamadım.Hadi 1.6 lpg li olsun dedim o da yok malesef
    Vectra düşündüm Elegance ya da Edition ama temiz,düşük km li uygun birşey denkgelmedi.İzmir de buldum gibiydi ama birkaç parça boyalı dedikleri araba pert çıktı
    Megane II 1.5 Dci Sw olarak authentiq çok var ama privilige hiç göremedim.Bir arkadaş Kia Ceed Sw önerdi ama çok pahalı.İlk aklıma gelenler bunlar
    Elimde 25 liram var açıkçası üstüne kredi falan çekip borca girmek istemiyorum.Bazı uzak şehirlerde ilanlar görüyorum ama oralara gidip eli boş dönmek de var.Manisa ya yakın sayılan Balıkesir,Uşak,Denizli,Muğla,Afyon,İzmir,Aydın,Bursa falan arıyorum.İstanbul a gözüm kesmiyor
    Kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum ...

o paraya alınabilecek fiyat/donanım açısından en uygun araç vectradır ben de kısmetse seneye makyajlı kasasını düşünüyorum. acele etmeyip biraz daha araştırın derim aramaya değer bir otomobil vectra

• c-max dizel ghia tavsiye ederim bütçenize göre güzel araç ilandaki araçta deri koltuk sunroof gjbi donanımlar var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-ford-c-max-gia-orijinal-62440861/detay/#
  • Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
    -Yüksek vergi ödemek istemiyorum mümkünse 1.6 üzeri önermeyin
    -Galericilerle pek işim olmaz (bugüne kadar hiç alışverişim olmadı) sahibinden olması tercihimdir
    -Ford a yakıt konusunda pek sıcak bakmıyorum ...
  • ford çok yakar muhabbeti şehir efsanesinden başka birşey değil hele 1.6 dizel motoru hiç müsrif bir motor değil.
  • 2.0 tdci 2006 model 150 km hız 6 litre yakıt şehir içinde ise 7 litreyi gecmiyor ö.m atarsanız detaylı bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 29 Ekim 2011; 11:59:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 ve üzeri 1.6 tüplü Toledo ve Altea Stylance dan daha donanımlı ve oturaklı bulman zor
    22000-24000 TL civarı

10 numara araba
    ben 22000 km dir 1.9 dizel kullanıyorum
    benim arabamda değil şirketin
    kendi malımı övmüyorum
    tamamen objektif ve tarafsızım
    binek araç ise hiç ford reno falan uğraşma seat lara bak derim

donanımlarından bazıları

ncao 5 yıldız
    esp
    abs asr
    4 teker disk
    çelik jant sis farı
    elektrikli katlanır dikiz aynaları
    2006 ve üstü lastik basınç sensörü
    far , yağmur , park sensörü
    fonksiyonel deri direksiyon
    çift taraflı otomatik klima
    ön koltuk altlarında saklama gözleri
    karartmalı dikiz aynası
    8 hava yastığı
    isofix
    hız sabitleyici

1.9 dizelini 26500 aldık 110000 falndı 132000 oldu
    sürekli istanbul içi ve gebze sanayi sitelerinde dolanıyorum
    herhangi bir takırtı tukurtu yok şimdilik
    öyle bir 2006 model araba aldıkki
    bu donanımlarda bir araç için 2011 yılında 50000 + fiyatları gözden çıkartmak gerekli
    altea da 400lt toledo da 500lt bagaj var

şirkette 1.6 102 leon ve 1.9 tdi altea var
    lanceri dün sattık
    şimdi onun yerine de Seat bakıyoruz

ayrıca 1.9 2006 alteanın 6 aylık pulu 700 küsur , seneye 1 kademe daha düşecek aynı şey 2000 motor içinde geçerli
    dizel ve temiz zaten zor bulunur , vergide problem ise
    tüplüde olursa , 1.6 sağlam ve tüpe tam uyumlu motor ile altea ve toledo biçilmiş kaftan

• FORD C-MAX 1.6 TDCI İYİ BİR TERCİH OLABİLİR
  • Eğer Opel düşünüyorsanız Zafira'ya bakabilirsiniz hem 2.elleri oldukça uygun hemde geniş ve konforlu bir araba fakat 1.6 benzinlilerine lpg taktırmak şart orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 29 Ekim 2011; 12:44:58 >
  • Arkadaşların ford önerileri mantıklı dostum. SAYGILAR
  • Focus SW,Focus C-max biçilmiş kaftandır.Fazla falan yakmaz,fazla yakar demek abes olur.80hp 1.5 DCI veya 1.3 Multijet kadar az yakmaz belki ama arada oynayıp oynayacağı yarım litreden azdır.Yüklü olduğu durumlarda ise rahat ettirir.
  • Focus olabilir ama hep Trend var Ghia denkgelmiyorki hiç ...
  • nissan primera tekna 1.6 iyi bir tercih olabilir.geniş ferah ve bakım gerektirmeyen bir arac.normal yag degişimini ve fren balata ve lastik degişimini yaptır ve surmeye devam et.triger kayış derdi yok.ve oldukca donanımlı.geri goruş kamerası yaşıtlarında olmayan bir ozellik.bir kaç marka daha yeni yeni kullanmaya başladı.primerayı takibe al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.