Bildirim
TOYOTADA HANGİ MODELLER TUTULUYOR
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
30.000 tl ye dizel zor..bulursun ama ya donanmı hıc yoktur ya da kazalıdır ya da km si fazladır..illa dizel olsun diyorsan 35.000e auris bulabilirsin..o da en alt secenegi olan comfort donanımlı olanlarından..dolayısı ile benzinli tercih etmen bütce acısından daha iyi..corolla nın en üst donanımı elegant ..fakat 30.000tl ye elegant zor..hemen altı comfort extra ve onun altı comfort..comfort donanımlı olanlardan bakman gerek..şansın yaver giderse comfort extra da bulabilirsin belki ama zor..auris de olabılır dersen şansın daha fazla..1.4 d4d ler dizel 1.6 lar benzinli motor aklında olsun.. -
30bin tlye zor bulursun -
quote:
Orijinalden alıntı: kulözgür
Arkadaşlar ben 30.000 tl ye kadar corolla almak istiyorum ama hangi modelin tutulduğu konsunda bilgim yok.Tercihim dizelden yana. 1.4 ler mi 1.6 lar mı tutuluyor. Terra mı, sol mu, elegant mı, comford mu yoksa clas modeli mi. İlk arabam da yanıldım şimdi de yanılmak istemiyorum.
Tutulmayı ne yapacaksın?
Güneş gözlüğüyle seyredip kayıt altına mı alacaksın?
Araba tutulduğu için alınmaz,binmek için alınır.
Corolla alacaksan da başka araç alacaksan da donanımlı haliyle almanı öneririm.
Zaten ne classı ne comfortu elinde kalmaz çabuk satılır.
Fakat bu fiyatlara zor üzerine bi 3 5 eklemen lazım.
1.4dizeli eski teknoloji olsa da iyi makinedir. -
30bin tl ye zor diyoruz artık...Pesss...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X