Şimdi Ara

Fabia'da hangi motor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle linki bırakayım.
    www.sahibinden.com
    Skoda Fabia Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/skoda-fabia

Görüldüğü gibi:

1.0 (20 araç)
    1.0 GreenTec (68 araç)
    1.0 TSI (4 araç)
    1.2 (214 araç)
    1.2 TSI (127 araç)
    1.4 (334 araç)
    1.4 TDI (161 araç)
    1.4 TSI (7 araç)
    1.6 (9 araç)
    1.6 TDI (32 araç)
    1.9 SDI (1 araç)
    1.9 TDI (3 araç)

Seçenekler mevcut. DSG'den korktuğum için manuel bakıyorum. Bakımı, tüketimi üzmeyecek, yokuştan kalkabilecek, traktör ve kamyon sollayabilecek, 80 - 110 arası hız yaparken bağırmayacak hangi motoru önerirsiniz?

Bütçe 60 - 70

Teşekkürler

• 1.0/1.2 tsi yeter de artar bile. Daha ekonomik olsun dersen 1.4 tdi da olur. Ama çok sesli çalışıyor. Performanısı hakkında bilgim yok.
  • benzinde
    1.2 tsi 4 silindir, 1.0 tsi 3 silindir. ben tercihen 1.2 tsi ı daha mantıklı buluyorum. yakıt olarak aynılar, güç olarak da aynılar fakat 1.2 tsi bunu daha az sıkıştırarak yaptığı için daha dayanıklı olacağını varsayıyorum. daha iyi bilen arkadaşlar aydınlatabilirler.
  • egzos sesi isterseniz 1.2 atmosferik candır, düz boru + açık hava filtresiyle inletilir ortalık
  • 1.2 tsi
  • Dsg riskine girmek istemiyorsanız Fabia almak zorunlu mu?
    Diğer tam otomatik veya CVT seçenekler de değerlendirilebilir.

Fabia zorunlu ise, Manuel Fabia olarak 2015-2019 Fabia3 ; kaliteli, rahat, geniş ve konforludur. Performans olarak turbo tercih edebilirsiniz.
  • Kauris kullanıcısına yanıt
    yok hocam. sonuçta hepsi volkswagen ama benim esas amacım dağılmayan, parasına göre performanslı, bakımı kolay bir motor sahibi olmak. lpg'ye gerek olur mu bilmiyorum ama lpg'ye de uyumlu olsun yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    en iyi dizel motor.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Sınıfının en iyi aracına çöplük demek
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    internet de bir çöplük. güzel şeyler var mı, evet?

daha çok kitap okumalısınız. okuduğunu anlamama problemi var bu ülkede.
  • İlk olarak TSI ile GreenTec arasında bir fark yok .Tamamen aynı motor.Sadece adı değişmiş emisyonla alakalı çevreci olduğu için.Onun harici şuan 1.0 motorların teknolojisi üzerinde daha çok arge var yani aslında yeni bir arge alanı ve ilerletiyorlar.Yokusta kalkma,ivmelenme olsun kesinlikle bakacağın ilk şey motorundan ziyade tork değeri ve 1.0 motorlarda suan bildigim üzere 200 torka sahip. 1.2 motorlar model olarak bi tık daha eski kaçıyor 1.0 modellere göre. Bu arada ambition paket bakmayın sakın mpı olanından.
  • SroKO kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim iki donanım seçeneği var hocam. Ambition ve style. Style daha iyi. Zaten biraz daha verip style almak da bana daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

internet de bir çöplük. güzel şeyler var mı, evet?

daha çok kitap okumalısınız. okuduğunu anlamama problemi var bu ülkede.
    Siz kitap okuyarak mı öyle güzel cümleler kurmayı öğrendiniz

Neyse ben gidip kitap okuyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

yok hocam. sonuçta hepsi volkswagen ama benim esas amacım dağılmayan, parasına göre performanslı, bakımı kolay bir motor sahibi olmak. lpg'ye gerek olur mu bilmiyorum ama lpg'ye de uyumlu olsun yani
    Direk enjeksiyonlu TSİ motorlar;
    tüp ile pek uyumlu ve tasarruflu değil.
    Sıvı sistem Lpg montajları 2000 dolar.
    Hattizatında tasarruflu bir motor olduğu için nazik kullanıp, tüp taktırmamakta fayda var.
    Üç silindirli 1.0 TSİ tercih edilebilir.
    Veya astra Hb, megane Hb, auris, Leon, i30, ceed gibi diğer manuel seçenekler değerlendirilebilir.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ambition zaten almayın .Style ile arasında dağlar kadar fark var.Ambition tamamen boş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.