Şimdi Ara

fiat palio nasıl bir araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
54.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-125-000-km-de-palio/detay

Özellikleri iyi mi ? hem sevimli hemde genç işi bir araç arıyorum. 10 bin tl değerinde. ve ben palio'u tercih ettim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Palio: Kapsamlı Bir Bakış

Fiat Palio, Fiat'ın kompakt hatchback modelidir ve 1996'dan beri üretilmektedir. Türkiye'de 1.2 ve 1.4 litrelik motor seçenekleriyle sunulmaktadır.

Fiat Palio Yorumları ve Özellikleri

Palio, uygun fiyatlı ve ekonomik bir araç olarak bilinmektedir. Kullanıcılar, yakıt verimliliği, geniş iç mekanı ve düşük bakım maliyetlerini övmektedir. Ayrıca, çevik yol tutuşu ve şehir içi kullanım için uygun boyutları sayesinde şehir içi sürüş için idealdir.

Fiat Palio 1.2 Nasıl Bir Araba?

1.2 litrelik motor, yeterli güç ve performans sağlamaktadır. Şehir içi sürüşler için idealdir ve yakıt tüketimi oldukça düşüktür. Ancak, otoyol sürüşlerinde veya tam yüklü iken performansında sınırlılıklar yaşanabilir.

Fiat Palio Nasıl Bir Araba?

Genel olarak, Fiat Palio ekonomik, kullanışlı ve şık bir hatchback'tir. Uygun fiyatlı olması ve düşük işletme maliyetleri, onu bütçe dostu araç arayanlar için cazip bir seçenek haline getirmektedir. Ancak, daha fazla güç veya performans arayanlar, daha yüksek motor seçeneklerini düşünmelidir.

Sonuç

Fiat Palio, uygun fiyata kaliteli bir sürüş deneyimi arayanlar için ideal bir otomobildir. Yakıt verimliliği, geniş iç mekanı ve çevik yol tutuşu ile şehiriçi kullanım için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok yakar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Çok yakar :)
    Beyenmek görecelidir kimi beyenir,kimide beyenmez..Bence güzel araba hcb spor tip görünümlü 2001 model 1,2 motor az yakar dahası iyi modifiye edilir tam genç arabası tabi bütçene 2bin tl daha ekle 98model honda tek kapı cıvık al derim dediğim gibi göreceli bu işler:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

Beyenmek görecelidir kimi beyenir,kimide beyenmez..Bence güzel araba hcb spor tip görünümlü 2001 model 1,2 motor az yakar dahası iyi modifiye edilir tam genç arabası tabi bütçene 2bin tl daha ekle 98model honda tek kapı cıvık al derim dediğim gibi göreceli bu işler:))

Alıntıları Göster
    PALİO İYİ ARAÇDA 1.2 S MODELİ İYİ DEĞİL ELKTRİKLİ CAM BİLE YOK ONLARDA SEN 1.4 VEYA 1.6 BAK OLMASSA 1.2 EL MODELİ VAR ONA BAK.
  • quote:

1,2 motor az yakar

1,2 olduğuna aldanmayın , gizli beygirler var palioda yakıt tüketimini arttıran.

Şaka bir yana gerçekten 1,2 olduğuna aldanmamak lazım. Birde LPG'sizse bütçeyi sarsacak cinsten çok yakar.

Daha az yakan LPG'li bir araç bakın derim. Fiat Marea , Brava , Bravo tarzıda olabilir mesela ..

Hemde daha geniş bir araba.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adam tamponları, marşpiyelleri boyatmış ama zevkten mi kazalardan bilemem. Palio 1.2 s iyidir hoştur aynı zamanda boş bir arabadır. Ön camları bile manueldir. Motoru küçük olduğu için az yaktığı sanılır fakat işin aslı öyle değildir. En kral palio motoru 1.6 16v olanlarıdır. Alınır mı bu araba dersen alınır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Adam tamponları, marşpiyelleri boyatmış ama zevkten mi kazalardan bilemem. Palio 1.2 s iyidir hoştur aynı zamanda boş bir arabadır. Ön camları bile manueldir. Motoru küçük olduğu için az yaktığı sanılır fakat işin aslı öyle değildir. En kral palio motoru 1.6 16v olanlarıdır. Alınır mı bu araba dersen alınır bence.

Alıntıları Göster
    Palio parasına göre iyi araçtır 2003 model 1.2 16v vardı oldukça memnundum hiç üzmedi beni yakıt vs olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    Fiat Siena Nasıl Bir Araçtır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1,2 motor az yakar

1,2 olduğuna aldanmayın , gizli beygirler var palioda yakıt tüketimini arttıran.

Şaka bir yana gerçekten 1,2 olduğuna aldanmamak lazım. Birde LPG'sizse bütçeyi sarsacak cinsten çok yakar.

Daha az yakan LPG'li bir araç bakın derim. Fiat Marea , Brava , Bravo tarzıda olabilir mesela ..

Hemde daha geniş bir araba

hay ağzınla bal yala

ben bazen 1.2 alana çok yakar diyorum başkaları atlıyo hemen yok öyle bişi bi kere binmiştim çok az yaktı benzini kokladı diye hikaye anlatmaya başlıyolar.

palio 1.2 motoruna kasasına göre çok yakan bir araçtır. bu arabanın motorundan verim almak için formula pisti gibi dümdüz bi yerde kullancan okadar.

trafikde dur kalkta hafif eğimli yerlerde. 1.4 kadar yakar ama 1.2 performansı verir.
    e madem 1.4 kadar yakacak bari 1.4 al bari perfo dan kurtar.

genel sorarsan palionun benzinli motorları yakması gerekenden fazla yakıyolar..

8 lira eski kasa accent bakabilirsin lpg ile palionun lpg lisinden çok çok uygun yakar. ilk aklıma accent geldi onu dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

quote:

quote:

1,2 motor az yakar

Hemde daha geniş bir araba

hay ağzınla bal yala

ben bazen 1.2 alana çok yakar diyorum başkaları atlıyo hemen yok öyle bişi bi kere binmiştim çok az yaktı benzini kokladı diye hikaye anlatmaya başlıyolar.

palio 1.2 motoruna kasasına göre çok yakan bir araçtır. bu arabanın motorundan verim almak için formula pisti gibi dümdüz bi yerde kullancan okadar.

trafikde dur kalkta hafif eğimli yerlerde. 1.4 kadar yakar ama 1.2 performansı verir.
    e madem 1.4 kadar yakacak bari 1.4 al bari perfo dan kurtar.

genel sorarsan palionun benzinli motorları yakması gerekenden fazla yakıyolar..

8 lira eski kasa accent bakabilirsin lpg ile palionun lpg lisinden çok çok uygun yakar. ilk aklıma accent geldi onu dedim

Alıntıları Göster
    Palio al fakat 1.2 S modelini alma. Palio hakkında kafana takılan soru olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 16 Haziran 2010; 22:38:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Palio al fakat 1.2 S modelini alma. Palio hakkında kafana takılan soru olursa sorabilirsin

Alıntıları Göster
    1.2 motor alma bnce
    eski arabamdı..tamircide geçti günlerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

1.2 motor alma bnce
    eski arabamdı..tamircide geçti günlerim..

Alıntıları Göster
    Bende 1.6 var.Evet çok yakıyor ama iyi kaçıyor.1,2 modellerinin kalkışı iyi sonrası kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bende 1.6 var.Evet çok yakıyor ama iyi kaçıyor.1,2 modellerinin kalkışı iyi sonrası kötü.

Alıntıları Göster
    1.4 var bende bende 1.2 ve .14 tavsiye etmem 1.6 16 v alacaksın alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

1.4 var bende bende 1.2 ve .14 tavsiye etmem 1.6 16 v alacaksın alacaksın

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar kafama takılan bi soru var.Palio kullanmadım ama herkes çok yaktığından bahsediyor.Madem bu kadar çok yakıyor niçin pazarlama firmalarının altlarında palio var.Ve 100binlerce km yapıyolar.Firmalar bütçesini düşünmez mi?Bence firmalar yakıt konusunu bireyselden daha fazla hesap ediyodur.Soru ise madem çok yakıyor niçin firmalar halen palio kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanliturk

Ya arkadaşlar kafama takılan bi soru var.Palio kullanmadım ama herkes çok yaktığından bahsediyor.Madem bu kadar çok yakıyor niçin pazarlama firmalarının altlarında palio var.Ve 100binlerce km yapıyolar.Firmalar bütçesini düşünmez mi?Bence firmalar yakıt konusunu bireyselden daha fazla hesap ediyodur.Soru ise madem çok yakıyor niçin firmalar halen palio kullanıyor?

Alıntıları Göster
    size tavsiyem klimalı 1.6 16v temiz bir palio alıp 990 tl ye de sıralı atiker lpg taktırmanız

araç hakkında genel olarak,

yol tutuşu zayıftır ama zaten bu sınıftaki araçlarda mercedes yol tutuşu beklenmemeli

kullanımı şehir içinde çok pratiktir görüş açıları iyidir

direksiyonu ve süspansiyonu yumuşaktır

seridir parça fiyatları uygundur anlayanı çoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 17 Haziran 2010; 23:37:52 >

• quote:

dizel onlar

multijeti de bir o kadar az yakar palionun

bir depo ile 900 km ile gittiğimizi hatırlıyorum m.jet palioyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 17 Haziran 2010; 23:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

size tavsiyem klimalı 1.6 16v temiz bir palio alıp 990 tl ye de sıralı atiker lpg taktırmanız

araç hakkında genel olarak,

yol tutuşu zayıftır ama zaten bu sınıftaki araçlarda mercedes yol tutuşu beklenmemeli

kullanımı şehir içinde çok pratiktir görüş açıları iyidir

direksiyonu ve süspansiyonu yumuşaktır

seridir parça fiyatları uygundur anlayanı çoktur

Alıntıları Göster
    Arkadaş ilanda klimalı yazmış ama 1,2s donanımında elektrikli cam, klima, devir saati, abs gibi donanımların hiçbiri yoktur. Şehiriçi kullanılacaksa performans olarak yeterli fakat uzun yolda yorar. Şanzımanı kısa oranlıdır. Bu arada bazı arkadaşlar bari 1,4 al demiş ama o motor 1,2'den hem daha güçsüz hemde daha fazla yakar. Ben yaklaşık 1,5 yıl 1,2s kullandım yakıtı muadillerinden fazla değildir ama pek az da değildir. (Mk1 8v 1,2 75 hp, 1,4 71 hp) Parçaları, bakımları ucuzdur. Palio alacaksan 1,6 Hl donanımlı olanları araştırmanı öneririm.

• quote:

quote:

dizel onlar

multijeti de bir o kadar az yakar palionun

bir depo ile 900 km ile gittiğimizi hatırlıyorum m.jet palioyla.

Alıntıları Göster
    Sattığım gün bayram ettiğim araçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: denizin

Vallaha bende sağını solunu toplasam satacağım bu haliyle kimse alıcı olmuyor.Arabam 1.6 full olanından ama alıcıyı kaçırtacak sorunları var.Yedek parçaları pahalı meretin tofaş gibi bakımını kolayca yaptıramıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Vallaha bende sağını solunu toplasam satacağım bu haliyle kimse alıcı olmuyor.Arabam 1.6 full olanından ama alıcıyı kaçırtacak sorunları var.Yedek parçaları pahalı meretin tofaş gibi bakımını kolayca yaptıramıyoruz.

bi ben mi sorun yaşamadım bu arabayla

20 bin km boyunca yağını suyunu eksik etmedim izmir trafiğinde dolaştım 200 le de gittim

hiçbir masraf açmadı motorda ne yağ yakma ne bir yerinden ses gelme

hiç bir problem çıkarmamıştı bana

sadece acayip yakardı o da benzinli olduğu için. ilk gelen numunelerdendi benim araba sanırım. her yerinde made in brasil yazıyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

bi ben mi sorun yaşamadım bu arabayla

20 bin km boyunca yağını suyunu eksik etmedim izmir trafiğinde dolaştım 200 le de gittim

hiçbir masraf açmadı motorda ne yağ yakma ne bir yerinden ses gelme

hiç bir problem çıkarmamıştı bana

sadece acayip yakardı o da benzinli olduğu için. ilk gelen numunelerdendi benim araba sanırım. her yerinde made in brasil yazıyordu

Bizim arabanında her yerinde made in brasil yazıyor.99 yapımı ender bulunan fabrika çıkışı sunrooflu,abs,2 havayastığı ve kliması olan modellerden.Ancak benim bu arabadan yüzüm hiç gülmedi.Vitesi geçmez,şanzımanı öter,fren balatası frene basmadan öter,kapıları çat çut ses yapar,3 kere kalorifer peteğini patlattı yolda kaldık,110 km hızı geçince yolda gezer dengesizleşir.Araba 200 yapar ama 200 yapmak cesaret ister.4 yıl önce amortisörleri falan sağlamken 185 yapmıştım sanki havalanıyorduk.Yakıt tüketimi ve o meşhur benzin lambasından hiç bahsetmiyorum.
    2 kere zayıf frenleri yüzünden kaza yaptım araba durmadı.Bana 1500 liraya yakın masraf açtı.60 km hızla viraj dönerken arkası savruldu Allahtan yol boştu yoksa kaza kaçınılmazdı.Yok ya bu arabanın derdi çekilmez bunun ilk sahibiyiz 3 yıldır bende kendim yemedim araba yedi.Artık yeter biraz toplayıp satacağım uzun bir süre araba falan almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 18 Haziran 2010; 4:04:32 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.