Şimdi Ara

fiat palio nasıl bir araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
54.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 yilindan beri Palio 1.2 16V kullaniyorum.

Her bindigimde ayri bir tarafina gicik oluyorum. Kalorifer izgaralari kirildi komple degistirmek gerekiyor bende gittim 404 ile yapistirdim. Kasetcalarin saati kendi kendine ileri gidiyor.Elektronik saat nasil ileri gider inan hic bilmiyorum.
    Arka cam silecegi aldigim ilk 6 ay calisti sonra bozuldu.Komple degistirmek gerekiyormus hic ellemedim onsuz da araba gidiyor.
    Benzin gostergesi bir dolu bir bos gosteriyor.Bi bakiyorsun ceyrek depo dolu 2 dk sonra bakiyorsun benzin isigi yaniyor. Kapilari hele en gicik oldugum yani.Kademeli acilma ozelligi eklemisler inanin yalan. sirf kapilarin kus gibi hafif oldugunu gizlemek icin yapilmistir...Acilirken catirt cuturt ses yapiyor.

Suspansiyon desen feleket inanin bu arabada yaymi var makas mi belli degil.Herkes yumusak olmasindan sikayetci ama ona ragmen hem virajda cok yatar hem de traktorde gibi yolda hoplayarak gidersin.90-100 km/s den sonra yolda gitmek cesaret ister cunku resmen leylek gibi ha uctu ucacak oluyorsun.Frenler zaten Allah'a emanet eger 80-90 dan hizliysan frene basman sadece sana yavas bir carpisma sagliyacaktir.Durar mi dersen duracagini sanmiyorum.(100 m oteden frene basarsan o baska)

Yakit desen inan bana 1.2 motor diye aldanip aldim zamaninda sehir ici bos yollarda 2-3 kirmizi isik toplam 5 dk duraklama dusun...8-9 lt / 100 km.

arabanin ici dar on koltugu arkaya cek arkadaki sikisir.One cek direksiyona dizin vurur.

Inanin dusmanima bile satmiyacagim bir araba

• 2 yıl kahrımı çekti ama 1 araba masrafıda yakıt tükettirdi bana.. uzun yola gitsem canıma minnet diyeceğim ama gittiğim yol evden işe,işten eve.. Şimdiki arabamla arasında dağlar değil sıra dağlar kadar fark var.. Yedek parçası ucuz derler ama meretin 1 günde sorunsuz olduğunu görmedim.. ya kapıları çat çat ses yapar.. silecek kolu bozulur..Klima evlere şenlik.. Bakım için sanayiye gidersin 100 TL ile çıkarım derken binbir türlü masraf çıkartır.. Koltuklarını öne arkaya çekmekte sorun yaşarsın sanayiye götürürsün yapılır ama 1 ay sonra aynı sorun tekrar nükseder. Benzin lambası olmadık yerde yanmaya başlar.30 TL'lik benzin alırsın.60-70 km yaptıktan sonra birden yanmaya başlar.. aslında benzin var ama aracın yolda duruşuna göre lamba yanmaya başlar..Bende alışkanlık haline gelmişti. Gözümü benzin lambasından ayıramazdım:)... Aracı piyasadan 1000-1500 TL ucuza sattım tek elimden çıksında yeni arabayı alayım diye.satarkende Allah'tan hiç masraf yapmadım.Şanzımanından ses geliyordu öyle bıraktım.Kliması bozuktu yaptırmadım.Aracım 2001 1.4 el modeliydi.

Alacak arkadaşa tavsiyem eski kasa paliodan uzak dursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 18 Haziran 2010; 9:25:15 >

• bende 1.6 16 valf palio sıralı sitem var.2 yıldır kullanıyorum.Yukarıda kendi arabalarındaki sorunları palioya malederek genelleme cümleleri kuran arkadaşların yaşadaığı sorunların onda birini yaşamadım.İnsanlara bilgi verirken objektif olarak doğru bir şekilde bilgilendirme yapın.kendi aracınız size çok fazla sorun yaşatmış olabilir bunu niye bir markaya modele bağlıyorsunuz.Yukarıda mesaj yazan denizin-d.assault-calpi.84 nickli arkadaşların söylediği hiçbir şeyi dikkate almayın bu adamlar sadece markaları modelleri karalamak için foruma girerler.madem bu kadar eleştiriyorlar şimdi kullandıkları araçları yazsınlar da görelim.Sanki piyasadaki palio dışındaki araçlar sorunsuz dört dörlük yakıtı koklayıp parçası ucuz olan araçlar değil mi boşuna milleti kandırmayın palio Türkiye ve avrupada muadillerine standartların üstünde bir araçtır.Wekend modeli ve hb olanları halen italyada üretilip avrupaya da pazarlanmaktadır.Küçük bir bilgi vereyip palionun sacı dayanıklıdır fıat ilk kez palioda 8 yıl paslanmazlık garantisi veriyor.3760 mm uzunluğundaki küçücük 1.6 palionun kasa ağırlığı 980 kg dir.Yol tutuşu iyi değil diyenler.getz e polo yo clio hb ğe baksınlar.Bu araca 185-195 tabanlı lastik takarak mükemmel yol tutuşu elde edilebiliyor.1.6 103 hp lik palionun performansını hiçbir orta sınıf araçta bulamazsınız .palioların genelde birçok motor seçeneği benzinde bir miktar fazla yakar.fakat lpg de fazla yakmaz.98 model aracımın plastik akasamı ve döşemelerine kalitesiz diyenlere 12 yaşındaki aracımın resimlerini koyabilirim ben bir çok marka ve model aracı kullandım inanın pastik aksamı ve döşemesi bu kadar dayanıklı araç görmedim.Son olarak palio parçası ucuz tutulan ekonomik bir araçtır.2 yıl önce 9500 tl ye aldığım aracımı 9750 verdiler satmadım.Satılmaz elde kalır diyenlere de cevap olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Adam tamponları, marşpiyelleri boyatmış ama zevkten mi kazalardan bilemem. Palio 1.2 s iyidir hoştur aynı zamanda boş bir arabadır. Ön camları bile manueldir. Motoru küçük olduğu için az yaktığı sanılır fakat işin aslı öyle değildir. En kral palio motoru 1.6 16v olanlarıdır. Alınır mı bu araba dersen alınır bence.

ya hocam en basiti gider opel tigra alır adam saçmalıyosunuz airbag yok motor berbat çok yakıyor tip desen klasik fiat kalite desen oda berbat hidrolik direksiyonda yoktur allah bilir ben arkadasın yerinde olsam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tigra-orjinal-km-de-tigra/detay

çokta güzel kaçar

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

bende 1.6 16 valf palio sıralı sitem var.2 yıldır kullanıyorum.Yukarıda kendi arabalarındaki sorunları palioya malederek genelleme cümleleri kuran arkadaşların yaşadaığı sorunların onda birini yaşamadım.İnsanlara bilgi verirken objektif olarak doğru bir şekilde bilgilendirme yapın.kendi aracınız size çok fazla sorun yaşatmış olabilir bunu niye bir markaya modele bağlıyorsunuz.Yukarıda mesaj yazan denizin-d.assault-calpi.84 nickli arkadaşların söylediği hiçbir şeyi dikkate almayın bu adamlar sadece markaları modelleri karalamak için foruma girerler.madem bu kadar eleştiriyorlar şimdi kullandıkları araçları yazsınlar da görelim.Sanki piyasadaki palio dışındaki araçlar sorunsuz dört dörlük yakıtı koklayıp parçası ucuz olan araçlar değil mi boşuna milleti kandırmayın palio Türkiye ve avrupada muadillerine standartların üstünde bir araçtır.Wekend modeli ve hb olanları halen italyada üretilip avrupaya da pazarlanmaktadır.Küçük bir bilgi vereyip palionun sacı dayanıklıdır fıat ilk kez palioda 8 yıl paslanmazlık garantisi veriyor.3760 mm uzunluğundaki küçücük 1.6 palionun kasa ağırlığı 980 kg dir.Yol tutuşu iyi değil diyenler.getz e polo yo clio hb ğe baksınlar.Bu araca 185-195 tabanlı lastik takarak mükemmel yol tutuşu elde edilebiliyor.1.6 103 hp lik palionun performansını hiçbir orta sınıf araçta bulamazsınız .palioların genelde birçok motor seçeneği benzinde bir miktar fazla yakar.fakat lpg de fazla yakmaz.98 model aracımın plastik akasamı ve döşemelerine kalitesiz diyenlere 12 yaşındaki aracımın resimlerini koyabilirim ben bir çok marka ve model aracı kullandım inanın pastik aksamı ve döşemesi bu kadar dayanıklı araç görmedim.Son olarak palio parçası ucuz tutulan ekonomik bir araçtır.2 yıl önce 9500 tl ye aldığım aracımı 9750 verdiler satmadım.Satılmaz elde kalır diyenlere de cevap olsun.

Fiatın avukatımısın?.. Hangi aracı karaladıgımı gördün.. 1 kişide rastlanan sorun sorun değildir ama bu sorun alanların büyük çoğunluğunda varsa aracın sorunudur.. Km'de kaç kuruş yakıyorsun ondan bahset.. Millete çamur atıp ahkam kesmek yerine yaktığınız yakıttan bahsedin.. Palionun genel sorunlarından bahsediliyor burada.. bu sorunların çoğuda palio sahiplerince dile getiriliyor yalansa yalan de!!..Yedek parçası ucuzdur bende diyorum ama sorun değişecek yedek parça sayısı çoğaldıkça maliyetin artmasıdır..

Ben çok benzin yakıyorum diyorum diğer araçlara göre çok fazla.. Bunun tersini savunabilen varmı. Bu konuya yazanların %90'ı çok benzin yakar yazmış bir siz segmentindekilere göre normal yazmışsınız hepimizmi yalan söylüyoruz!!.. Ben kendi adıma tavsiyede bulundum.. Fiat sahiplerinin çoğununda bu sorunlardan dert yandığını iyi biliyorum.. Aksini savunuyorsan biraz araştırma yap palio hakkında neler deniyor iyice araştırma yap.. İyi yanları yokmu tabiki var.. ama kötü yanları iyi yanlarını örtüyor..

Silecek aksamıyla hergün oynayan biri değilim.Direksiyon simidiyle oyun oynamıyorum veya arabanın motor kapağını açıp şanzımanında araştırma yapmıyorum ama devamlıda sorun çıkarıyor.. Sanayide bakıma 100-150 TL verirsin ama çıkarttığı sorunlarla bakımın ucuzluğu devede kulak kalır..ben bunu diyorum diğer arkadaşlarda başlarına gelenleri yazmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 18 Haziran 2010; 11:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizin

quote:

bende 1.6 16 valf palio sıralı sitem var.2 yıldır kullanıyorum.Yukarıda kendi arabalarındaki sorunları palioya malederek genelleme cümleleri kuran arkadaşların yaşadaığı sorunların onda birini yaşamadım.İnsanlara bilgi verirken objektif olarak doğru bir şekilde bilgilendirme yapın.kendi aracınız size çok fazla sorun yaşatmış olabilir bunu niye bir markaya modele bağlıyorsunuz.Yukarıda mesaj yazan denizin-d.assault-calpi.84 nickli arkadaşların söylediği hiçbir şeyi dikkate almayın bu adamlar sadece markaları modelleri karalamak için foruma girerler.madem bu kadar eleştiriyorlar şimdi kullandıkları araçları yazsınlar da görelim.Sanki piyasadaki palio dışındaki araçlar sorunsuz dört dörlük yakıtı koklayıp parçası ucuz olan araçlar değil mi boşuna milleti kandırmayın palio Türkiye ve avrupada muadillerine standartların üstünde bir araçtır.Wekend modeli ve hb olanları halen italyada üretilip avrupaya da pazarlanmaktadır.Küçük bir bilgi vereyip palionun sacı dayanıklıdır fıat ilk kez palioda 8 yıl paslanmazlık garantisi veriyor.3760 mm uzunluğundaki küçücük 1.6 palionun kasa ağırlığı 980 kg dir.Yol tutuşu iyi değil diyenler.getz e polo yo clio hb ğe baksınlar.Bu araca 185-195 tabanlı lastik takarak mükemmel yol tutuşu elde edilebiliyor.1.6 103 hp lik palionun performansını hiçbir orta sınıf araçta bulamazsınız .palioların genelde birçok motor seçeneği benzinde bir miktar fazla yakar.fakat lpg de fazla yakmaz.98 model aracımın plastik akasamı ve döşemelerine kalitesiz diyenlere 12 yaşındaki aracımın resimlerini koyabilirim ben bir çok marka ve model aracı kullandım inanın pastik aksamı ve döşemesi bu kadar dayanıklı araç görmedim.Son olarak palio parçası ucuz tutulan ekonomik bir araçtır.2 yıl önce 9500 tl ye aldığım aracımı 9750 verdiler satmadım.Satılmaz elde kalır diyenlere de cevap olsun.

Fiatın avukatımısın?.. Hangi aracı karaladıgımı gördün.. 1 kişide rastlanan sorun sorun değildir ama bu sorun alanların büyük çoğunluğunda varsa aracın sorunudur.. Km'de kaç kuruş yakıyorsun ondan bahset.. Millete çamur atıp ahkam kesmek yerine yaktığınız yakıttan bahsedin.. Palionun genel sorunlarından bahsediliyor burada.. bu sorunların çoğuda palio sahiplerince dile getiriliyor yalansa yalan de!!..Yedek parçası ucuzdur bende diyorum ama sorun değişecek yedek parça sayısı çoğaldıkça maliyetin artmasıdır..

Ben çok benzin yakıyorum diyorum diğer araçlara göre çok fazla.. Bunun tersini savunabilen varmı. Bu konuya yazanların %90'ı çok benzin yakar yazmış bir siz segmentindekilere göre normal yazmışsınız hepimizmi yalan söylüyoruz!!.. Ben kendi adıma tavsiyede bulundum.. Fiat sahiplerinin çoğununda bu sorunlardan dert yandığını iyi biliyorum.. Aksini savunuyorsan biraz araştırma yap palio hakkında neler deniyor iyice araştırma yap.. İyi yanları yokmu tabiki var.. ama kötü yanları iyi yanlarını örtüyor..

Silecek aksamıyla hergün oynayan biri değilim.Direksiyon simidiyle oyun oynamıyorum veya arabanın motor kapağını açıp şanzımanında araştırma yapmıyorum ama devamlıda sorun çıkarıyor.. Sanayide bakıma 100-150 TL verirsin ama çıkarttığı sorunlarla bakımın ucuzluğu devede kulak kalır..ben bunu diyorum diğer arkadaşlarda başlarına gelenleri yazmış..

hocam yavaş :)) unutmadan fiestanız hayırlı olsun bende bi önceki kasası var 2008 yeni kasalar çok tatmin etmedi beni buna ne diyosunuz? bendeki 1.4 tdci standard donanım

• Hala palioya biniyorum.Yeni araba alicak param yok. Sanirim para verip aldigim bir aracin duzgun calisan saati , yakit gostergesi silecegi olmasini istemek abarti bir istek...
    Antalyadaysan sana saydigim butun sorunlarin hepsini gosterebilirim..Hatta yoldan istedigin palioyu cevirip sahbine de sorabiliriz...
  • yakıt tüketimi konusunda palionun benzinde muadillerine göre biraz fazla yaktığını yazdığım yazıda belirttim zaten .Ama palionun lpgde fazla yaktığına kesinlikle inanmam sayın d-assult kardeş yakıt tüketimini yazsana o zaman demişsin.Yazıyorum o zaman ama itiraz etmeyeceksen.uzun yolda oratlama 100-110 km hızla 12 kuruş şehiriçi kısa mesafede 17 kuruş yakıyorum.yakıtı 1.80 tl den alıyorum sence bu değerler abartılı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Yukarıda mesaj yazan denizin-d.assault-calpi.84 nickli arkadaşların söylediği hiçbir şeyi dikkate almayın bu adamlar sadece markaları modelleri karalamak için foruma girerler.

hocam yavaş :)) unutmadan fiestanız hayırlı olsun bende bi önceki kasası var 2008 yeni kasalar çok tatmin etmedi beni buna ne diyosunuz? bendeki 1.4 tdci standard donanım

Ben başıma gelenleri yazdım.. Arkadaş sanki biz örgütlü olarak fiatı karalıyormuşuz gibi hava estirmiş.. Sanırım böyle bir söylem sizin içinde yapılsa aynı tavrı gösterirsiniz.Zevk ve tercihler görecelidir ben aracımdan memnunum..Bu araçtada sorun yaşayanlar oldu ama çoğunluğa bakmakta fayda var.. Fiesta hakkında birçok kişi zaten yorumlarını yazıyor beğenende var beğenmeyende.. Ben beğenenler ve zevkle kullananlar tarafındayım.Fiesta sahibi olanlardanda memnun olmayıp aracını değiştireni neredeyse hiç görmedim..Ford fanatiği değilim. Bir daha araç alacak olsam gene aynı aracı tercih ederim.. Palio hakkında bilgim olmadan yazmıyorum 2 yıl palio kullandım 2 yılda aynı araca sahip olanların çoğunun karşılaştığı sorunlarla bende karşılaştım anlatmak istediğim budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 18 Haziran 2010; 11:42:55 >

• quote:

quote:

Merhaba ben Fiat'ın avukatı.

Bahsettiğiniz sorunların hiç birini ben ve Palio kullanan cevrem görmedi. Silecek motorlarım ve sileceklerim orjinal ve sorunsuz. Yakıt göstergem gayet iyi durumda. Aracım genel olarak orjinal. Uzun zamandır kullanıyorum daha su bile katmadım. Defalarca uzun yola cıktım. Yakıt yakıt diyorsan git 1.0 opel corsa al. 103 HP gücündeki araca biniyorsun. Objektif olun biraz insanları yanlıs yönlendırmeyın. Palio cok saglam ve parçası ucuz bir araçtır. MK1 - MK2 - MK3 tümkasalarının yan sanayisi üretilmektedir. İkinci elde altın gibidir. Satın aldıgım fiyatın 1.000 lira fazlası teklif edildi satmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bahsettiğiniz sorunların hiç birini ben ve Palio kullanan cevrem görmedi. Silecek motorlarım ve sileceklerim orjinal ve sorunsuz. Yakıt göstergem gayet iyi durumda. Aracım genel olarak orjinal. Uzun zamandır kullanıyorum daha su bile katmadım. Defalarca uzun yola cıktım. Yakıt yakıt diyorsan git 1.0 opel corsa al. 103 HP gücündeki araca biniyorsun. Objektif olun biraz insanları yanlıs yönlendırmeyın. Palio cok saglam ve parçası ucuz bir araçtır. MK1 - MK2 - MK3 tümkasalarının yan sanayisi üretilmektedir. İkinci elde altın gibidir. Satın aldıgım fiyatın 1.000 lira fazlası teklif edildi satmadım.

Ne diyeyimki:) Sizin dediğiniz olsun Palio cok sağlam,parçası ucuz.. Toyota gibi sanayi görmez bir araçtır.Satın aldığınız fiyattan yükseğe satarsınız benzindede o kadar cimridirki neredeyse hiç yakmaz.Böyle bir yazı yazsam kimse cevap yazmazdı sanırım durum öyle görünüyor.:)

Ben başıma gelenleri ve internette aynı sorunların çoğu kişininde başına geldiğinden yola çıkarak bunları yazdım.. Siz palionuzdan memnunsanız ne mutlu size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 18 Haziran 2010; 11:49:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

Hala palioya biniyorum.Yeni araba alicak param yok. Sanirim para verip aldigim bir aracin duzgun calisan saati , yakit gostergesi silecegi olmasini istemek abarti bir istek...
    Antalyadaysan sana saydigim butun sorunlarin hepsini gosterebilirim..Hatta yoldan istedigin palioyu cevirip sahbine de sorabiliriz...

kardeş sen gidip de palio nun en boş modelini alırsan tabi olmaz.Ona bakarsan 2005 model clio da da devir saati yok.Şimdi bu bütün clioları kötü mü yapar.Benim 98 model palioda devir satindan tutun da immobilizer klima sis farı vs vs hepsi var.
    Daha 1 hafta önce abime de palio wekend aldık o da 1.6 motor elektrikli cam immobilizer far yükseklik ayarı elektrikli ayna vs vs bir sürü özellik var.Palionun dolu modelini seçersen 98 model araçta sana bir sürü özellik sayarım klima hava yastığı abs far yükseklik ayarı elektrikli ayna vs vs hepsi var sen git boş modelini al sonra da şu yok bu yok de. Ona bakarsan bugün birçok marka ve model 2010 model aracında devirsaati elektrikli cam yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Ne diyeyimki:) Sizin dediğiniz olsun Palio cok sağlam,parçası ucuz.. Toyota gibi sanayi görmez bir araçtır.Satın aldığınız fiyattan yükseğe satarsınız benzindede o kadar cimridirki neredeyse hiç yakmaz.Böyle bir yazı yazsam kimse cevap yazmazdı sanırım durum öyle görünüyor.:)

Ben başıma gelenleri ve internette aynı sorunların çoğu kişininde başına geldiğinden yola çıkarak bunları yazdım.. Siz palionuzdan memnunsanız ne mutlu size..

Birde değinmediğim bir nokta kalmış. Kapılardan çat çut ses cıkıyor dediğiniz, kademeli kapı. O bir araç sorunu değil, kapılar 3 kademe açılır ve kapanır. Yakıt konusunda çarpıtma yapmışsınız, ben benzinle binmek gibi bir çılgınlık yapıyorum ama, benzinin 3.75 TL oldugu bu ülkede LPG'siz binilmez. Sizin başınıza gelen sorunları Palio'ya mal etmeniz yanlıs. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, maddi imkanlarım el verince aracımı sadece daha iyi bir araç için değiştiririm. Sizinde dediğiniz gibi memnunum aracımdan.

• aklıma geldi şimdi kapıdan benim de ses gelmeye başlamıştı çat çut diye

ama zararlı birşey değil

1.6 paliolar 1.4 ten biraz ucuza gidiyor.
  • Klimasızlar ucuza gidiyor. 1.6 16v + Sıralı sistem + Klima En makulu
  • benim arkadaşın paliosu vardı, satıp pejo pertner aldı. işte şimdi arabaya biniyorum, palio araba değil dedi. bende o ara almayı düşünüyordum palio almadım bu yüzden. palionun iyi bir araba olduğunu hiç kimseden duymamıştım zaten.
  • kaç modelmiş partner

partnerin ne özelliği varmış

3 modelini kullandık yaklaşık 200 bin km yol yaptık. kötü olduğundan.
  • quote:

Daha dün aldığın arabayı bize mi anlatıyorsun?Biz palioyu 1999 yılında sıfır olarak aldık.Fabrika çıkış belgeleri hala elimizde.11 yılda başka bir arabada yaşamayacağım kadar sorun gördüm.Bir kere arabanın her tarafı ofsayt.Ön koltukta iki kişi otururken vitesi beşe atması bile sorun.Vitesi 5'e atıyorsun elin yanındakinin dizine çarpıyor.Freni,bagajı,yol tutuşu,iç mekan genişliği rezalet.Abimin citroen saxodan bu arabaya ilk geçtiğimde arabanın yol tutmaması sebebiyle daha ilk günden virajda savrulmuştum.Her yıl bir tarafları bozuluyor 500-600 bakım parasını her yıl veriyorum.
    Parça ucuz lafı tamamen yalan 1.6 modellerinin parçaları marea ayarında.
    Evet plastik aksamı o kadar sağlam ki 2 yıl önce silecek kolunun ucundaki plastik kendi kendine kırılıp fırladı tamir olmadı.Yedek parçacıda ucuz bir parçadır 30-40 lira gibi ücret beklerken adam 520 lira dedi şok girdim.Far-silecek kumanda takımı 520 liraymış.Geçenlerde tekrar sordum 210 liraya düşmüş evet parçası çok ucuz bu arabanın ve de sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 18 Haziran 2010; 20:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Daha dün aldığın arabayı bize mi anlatıyorsun?Biz palioyu 1999 yılında sıfır olarak aldık.Fabrika çıkış belgeleri hala elimizde.11 yılda başka bir arabada yaşamayacağım kadar sorun gördüm.Bir kere arabanın her tarafı ofsayt.Ön koltukta iki kişi otururken vitesi beşe atması bile sorun.Vitesi 5'e atıyorsun elin yanındakinin dizine çarpıyor.Freni,bagajı,yol tutuşu,iç mekan genişliği rezalet.Abimin citroen saxodan bu arabaya ilk geçtiğimde arabanın yol tutmaması sebebiyle daha ilk günden virajda savrulmuştum.Her yıl bir tarafları bozuluyor 500-600 bakım parasını her yıl veriyorum.
    Parça ucuz lafı tamamen yalan 1.6 modellerinin parçaları marea ayarında.
    Evet plastik aksamı o kadar sağlam ki 2 yıl önce silecek kolunun ucundaki plastik kendi kendine kırılıp fırladı tamir olmadı.Yedek parçacıda ucuz bir parçadır 30-40 lira gibi ücret beklerken adam 520 lira dedi şok girdim.Far-silecek kumanda takımı 520 liraymış.Geçenlerde tekrar sordum 210 liraya düşmüş evet parçası çok ucuz bu arabanın ve de sağlam.

Bizim anlatmak istediğimizde bu ama laf söyleyenler araç sahibinden çok araç fanatiği olmuş.Aynı silecek takımıyla benimde sorunum vardı hiçbirşey yapmadığım halde bozuldu.Su atmıyordu.Silecek tek aşama çalışıyordu sanayideki ustalar sağolsun elektrik aksamından kablo bağladılar.. Benim sorduğumda Far silecek kumanda takımı daha pahalıydı montajıda dahil değil o fiyata.. Vitesi ben yazmamıştım:) aynı sorun tüm palio kullananlarda var ama görmezden geliyorlar.Kapı sesi sorun değil deniyor ama o sesi her sabah duymak insanı deli ediyor.3 kademeli çat çat çat..Bu normalse niye diğer kapılarda olmuyorda çok açılan kapıda oluyor demekki aracın kapıları kalitesiz!!.Palio sorun çıkardımı ucuza maletmek mümkün değil.Küçük çaplı sorun çıkarmıyor.Sanayiye girdinmi 300-400 TL yi gözden çıkaracaksın oda rica minnet. 2 sene içinde Amörtisörleri değiştirdim.Direksiyon ses yapmaya başladı hidrolikten dediler onu yenilettim.Şanzıman 2 kere arıza verdi.Arka bagaj kapağının açma kolu kırıldı. Unuttuğum bir konu daha varki hiçbirşekilde cözemedim.. Araba yolcu tarafından su alıyordu. sanayide gitmediğim usta kalmadı çözemediler..Her yağmur yağdıgından sabahları işe gitmeden evvel su temizlemekten gına geliyordu artık:).

İyi taraflarıda vardır muhakkak ama aracın çıkarttığı sorunlar nedeniyle iyi taraflarını görmemeye başlamıştım. Bu sorunları yaşayanların sayısı az olsa şans işi diyeceğim ama aynı sorunlarla baş etmeye çalışan cok sayıda paliocu var..Paliodan sonra Fiatın en kaliteli aracına bile bakmıyorum.Benim aracım 2001 1.4 modeldi.. Umarım sizin araçlarda ileriki zamanlarda böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

• 2004 model palio 1.2 ye 1.5 yıl bindim bu araçlarda çok fazla bir şey beklemek yanlış olur ancak genç için güzel bir araba en azından sportif çoğu arkadaşın dediği gibi biraz fazla yakarlar benim araç bir defa sorun çıkarttı termostat arızalandı memlekete giderken bu şekilde 1400 km gittim memlekette 38 tl ye termostatı değiştirdiler bunun haricinde bir sorun görmedim bu paraya alınabilir eğer bütçe kısıtlıysa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.