Sınırlarda İsrail saldırıları öncesi bütün mayınlar kaldırıldı bütün orta doğu bilerek isteyerek buraya ve mısıra doğru ittiriliyor bombalar ile.
Orta uzun vadede olası bir iç karışıklık ABD ve İsrail ellerini ovuşturuyor AKP zaten ne olduğu belli gelecek kapkaranlık.
Azerbaycan ve İsrail askeri iş birliğine ilişkin mutabakat zaptı imzaladı
Herhalde bu devleti komple ele geçirmiş tarikatlar ve cemaatler. Başka bir açıklaması yok çünkü.
Umarım haber yalandır saçmalık çünkü.
Adalet Bakanı Tunç'tan teğmenlerin mezuniyet andına ilişkin açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mezun olan teğmenlerin ant içme görüntülerine ilişkin, "Toplum kesimlerini, milletimizi rahatsız edecek eylem ve söylemlerden kaçınmak lazım." dedi.
Ne bakanı bu şahıs yazıyorda okunmuyor tam olarak ülkede olmayan bir şey olduğu için olabilir tabi.
İsrail gel gel çekerek İrana Amerikayı üstüne salacak anlaşılan. Böylece hem muhtemel atom bombası işini bitirecek hemde BOP'un İran sonrası Türkiye aşaması için zemin hazırlanacak.
İran kaybederse savaşı en az üçe bölünecek ve milyonlarca insan elini kolunu sallaya sallaya sınırlarımızdan geçecek Türkiye tamamen zayıflama aşamasına geçecek hem kültürel olarak hemde ekonomik olarak.
Durum bu gibi sonra sıra bize gelecek zayıf Türkiye işlerine gelecek. En kötü senaryo bu gibi.
Yada bu gerginlik geçen ki gibi 2 tane drone yada füze gönderip geçecek İran.
Atina'dan Ankara'ya çirkin mesaj: 'Bir gece ansızın Ankara'ya inebiliriz...'
Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiades, Türkiye'yi hedef alarak yaptığı açıklamalarda, "Bu 'bir gece ansızın' lafını duyuyorum ve gülüyorum. Biz de F-35 ile bir gecede aniden Türkiye'ye gidebiliriz. Bunu yapacağımızı söylemiyorum, çünkü bunu yapmak istemiyoruz, ama Erdoğan bunu söylediğinde beni güldürüyor" dedi.
Sayın Esad'a ya ülkeme gel ya da üçüncü bir ülkede bu görüşmeyi yapalım çağrımı iki hafta önce yaptım ve bu konuyla ilgili Dışişleri Bakanı'mı görevlendirdim.
Kardeşim Esad %92 yükleniyor...
Bir zamanlar Geceyarısı Ekspresinde yaptıkları gibi gene başladı Amerika karşı propaganda. Akılları sıra güneyde ki terör oluşumunu meşru kılmaya çalışıyorlar.
Meslek: Yazılım Mühendisi
İlgi Alanları: Bilgisayar,Yazılım,Sinema,Cep Tel,Müzik,Spor
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23.562
İkinci El Bölümü Mesajları: 220
Konularının görüntülenme sayısı: 943.613 (Bu ay: 8.205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22.807 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor