Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 163 (Bu ay: 2)
Selam herkese, bilgisayarımı pildeyken kullanıyordum normal şekilde ve şarjı sadece 7 8 dakika gitti. Normal zamanda 1 saati bulurdu. Laptop eskidiği için normaldir diyip şarja taktım kullanmaya devam ettim. 5 dakika sonra aniden kapandı. Arkasını açtım, bataryayı çıkardım 1 dakika kadar açma kapama tuşuna bastıktan sonra kabloyu takıp güç vermeyi denedim yine açılmadı. 2 slotta da ram takılı, önce birini çıkarıp denedim sonra diğerini tekken denedim yine açılmadı. Harddiski çıkardım ssd ile başlatmayı denedim olmadı, ssdyi çıkarıp harddisk ile başlatmayı denedim yine olmadı.
Bu süreçte de bios pilini arayıp durdum ama bulamadım hiçbir şekilde. Şimdi anakartın fotoğraflarını atıyorum benim mi gözümden kaçıyor bakabilir misiniz?
Anakartım birebir aynı. Bios pilini batarya ile halledebiliyormuş firmalar acaba bu laptop da onlardan mı?
Benim batarya tamamen öldüğü için mi açılmıyor bilgisayarım? Başka aklınıza gelen bir çare var mı ne yapabilirim?
Selam herkese.
Aracıma amfi bağladım ancak aküden gelen kablo çok az kısa kaldı, şase yine neyse ama aküden gelene ek yapmam gerekiyor. Buradaki bir arkadaşa sordum şase yine neyse ama aküden gelene ek yapmanın mümkün olmadığını söyledi. Yeni bir kabloyu aküden bagaja götürmem gerektiğini söyledi. Ek yapılan yer aşırı ısınıp bir süre sonra kabloyu içten yakar dedi. Ben de şöyle düşündüm, şu an bağlı olan kablo 8 ga. Ek yapacağım kablo daha kalın olursa yani hatta gerekirse 0 ga bile alabilirim bir parça, böyle bir ek yaparsam neden ısınsın ki?
Bilen arkadaşlar fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Renault Clio 2 mercek farlı aracıma LED taktırdım. Elektrikçi FC diye bir marka taktı 8000 lümen 6500 kelvin ama bu marka nasıldır kalitesi iyi midir bilemedim. İlk açıldığı zaman çok güzel ışık veriyor biraz hareket ettikten sonra değeri düşüyor gibi geldi çok kuvvetli değil sanki ben daha güçlü LED far istiyorum marka olarak hangisini önerirsiniz? Photon milestone, Philips, Stark falan çok araştırdım bu markalardan memnun olanlarda var olmayanlarda var çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhabalar,
Bütçem aslında 15 bin TL ancak kampanya vs denk getirip 16 bin TL olan laptobu 15 bine düşmesini bekleyebilirim diye düşünüyorum. Kendi araştırdıklarıma göre bulabildiğim en iyi fiyatlı 2 laptop şunlar;
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506heb-hn188.html
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506hcb-hn183.html
Birisi 3050 diğeri 3050 ti. Sizce aradaki 700 TL farka değer mi? Ayrıca Asus hakkında ne düşünüyorsunuz, laptop konusunda nasıldır? Başka önerilerinizi veya düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar elimde kozmetik olarak 8.5 alacak bir Edifier s550 var, yani kaç yıllık sistem ancak temiz kullanılmış bir set. Sizce şu piyasada fiyatı ne kadar edebilir?
Monitörü Laptoba Bağlama Hakkında
Arkadaşlar merhaba. Monitör almak istiyorum ancak şu anlık masaüstü bilgisayar alamayacağım için monitör laptoba bağlamam gerekiyor.
Laptop i5 8300h işlemci, gtx 1050ti ekran kartına sahip. 1 hdmi çıkışı, 1 mini displayport'a sahip. Laptobun kendi monitörü 60 hz.
Alacağım monitör 144 hz olacak muhtemelen, bu ekran kartı ve bu çıkışlar ile monitörden 144 hz almam mümkün müdür? Bu hz değerini almak için monitörde bakmam gereken farklı bir özellik var mıdır?
Nissan Primera P11 kasa hakkında
Arkadaşlar merhaba 97 model Nissan Primera almaya karar verdim 2.0 SE modeli araç 262 bin km de değişen olarak sağ ön çamurluk kaput var komple boyalı renk turuncu bi kaç eksiği var ama araç genel olarak toplu yarin ekspere sokacam bi sıkıntı çıkmazsa alacam 37.500 TL ye anlaştık sizce fiyat nasıldır nelerine bakmam gerekir birde saat kısmı çalışmıyor du boyle üç nokta halinde onu neden yapar çözülebilecek bi sıkıntımıdir? Şimdiden teşekkür ederim
85 bin TL'ye kadar araç tavsiyesi
Herkese merhaba,
Arkadaşım araç alacağı için bu konuyu açıyoruz. Arabalar hakkında çok bilgimiz olmadığı için bilenlere danışalım dedik.
Arkadaşın sevdiği araç tipi land rover freelander, toyota rav4 vs
Öncelikle şunu sormak istiyoruz ki bu fiyata, bu modelde (sonuçta eski sayılırlar) araç almak mantıklı mıdır? Diğer bir ikilemimiz de şu ki; biz benzinli(tüplü) almak taraftarıyız ama ne kadar doğrudur?
Kendi bulduğumuz bir kaç aracı paylaşmak istiyorum;
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.116
İkinci El Bölümü Mesajları: 285
Konularının görüntülenme sayısı: 64.109 (Bu ay: 711)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar