Şimdi Ara

Pejo 308 Nasıl Bir Araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
36.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaşlarım arkadaşıma 2008 model pejo 308 hdi düşünüyoruz ama hakkında kayda değer kullanıcı yorumu bulamadık. Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazarsa sevinirim. Modeli yüksek, az yakan yani dizel C sınıfı ve 25-30 bin tl arası masrafsız bir araç arıyoruz. Sizce bakmamız gereken başka marka-modeller var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 1 Mayıs 2013; 0:40:11 >

• nisanda sıfır olarak aldım ama benim yorumlarımı çok önemsememek lazım çünkü araba yeni ve severek aldım. fazla kilometre de yapmadığım için ileride ne olur pek bir fikrim yok. ama yine de subjektif olarak yorum beklersin sen muhtemelen :) şöyle diyeyim, 308 mükemmel..

yine de beni dinleme sen, test sürüşü felan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

nisanda sıfır olarak aldım ama benim yorumlarımı çok önemsememek lazım çünkü araba yeni ve severek aldım. fazla kilometre de yapmadığım için ileride ne olur pek bir fikrim yok. ama yine de subjektif olarak yorum beklersin sen muhtemelen :) şöyle diyeyim, 308 mükemmel..

yine de beni dinleme sen, test sürüşü felan yap.
    Çok güzel bir araçtı ama ne yazıkki satışa çıkarmamız gerekti buda linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-308-dizel-ve-bu-km-de-cok-az-bulunur-123492453/detay/

• quote:

nisanda sıfır olarak aldım

Pejoya biraz yabancıyız.O yüzden kullanıcı yorumları önemli bizim için.308 e yol tutuşunda ve motorunda kötü diyen olmadı, motoruda dünyada bilinen ve az yakan bir motor. Aklımıza takılan nokta bir kronik sorunu var mı, kalitesi nasıl onu merak ediyoruz 3-5 kişiye sorduk herşeyi iyi ama kaliteli değil dendi.Caddede resmen 308 sahibi arıyoruz bir türlü denk gelemedik.Bugün ışıklarda beklerken bir tane karşı şeritten geldi biz ışıkta kaldık ve yetişemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___ARnoLDO___

Çok güzel bir araçtı ama ne yazıkki satışa çıkarmamız gerekti buda linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-308-dizel-ve-bu-km-de-cok-az-bulunur-123492453/detay/

Yarın arkadaşım sizi arayacak, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

nisanda sıfır olarak aldım

Pejoya biraz yabancıyız.O yüzden kullanıcı yorumları önemli bizim için.308 e yol tutuşunda ve motorunda kötü diyen olmadı, motoruda dünyada bilinen ve az yakan bir motor. Aklımıza takılan nokta bir kronik sorunu var mı, kalitesi nasıl onu merak ediyoruz 3-5 kişiye sorduk herşeyi iyi ama kaliteli değil dendi.Caddede resmen 308 sahibi arıyoruz bir türlü denk gelemedik.Bugün ışıklarda beklerken bir tane karşı şeritten geldi biz ışıkta kaldık ve yetişemedik.

112hp olanlarda ilk çıktığında bir enjektör problemi yaşanmış. ama daha sonra yazılım ile halletmişler bu problemi ve sorunsuz hale gelmiş. o konu sıkıntılı değil yani. bunları bana pejo servisindeki usta söyledi.

yol tutuş konusunda sana iki video göstereyim, bunlar euro ncap'ın ESP testleridir. ESC diye geçiyor videoda kafan karışmasın. yol tutuş konusunda sınıfının öncüsü olduğu öne sürülen Focus ile bir karşılaştır bakalım hangisi daha iyi yapışıyormuş yola.

bu Focus;

https://www.youtube.com/watch?v=Ckul3WaRRyE

bu da 308

https://www.youtube.com/watch?v=6MOP53Duz2U

subjektif yorumlarla kafamızı dolduracak olsaydık Focus için yol tutuş konusunda methiyeler diziyor olacaktık. ama iş bağımsız testlere gelince biraz değişiyor her şey. iki videoyu izledikten sonra zaten yol tutuş konusundaki başarısını kendin görmüşsündür. yok benim kaynım şu arabayı kullanıyor şu hızla viraja giriyor arabada tık yok felan diyenlere kulak asma.

iç mekan konusunda şunu söyleyebilirim, çok demode. gerçi bazıları için beğeni toplayan bir tasarım ama bence dış görüşünün hakkını vermiyor. hakkını yemeyeyim ama, havalandırmalar krom halkayla kaplı, hız göstergesi de, o yönünü çok seviyorum. bu yorumumdan kötü bir iç mekana sahip olduğunu iddia ettiğim çıkmasın, sadece daha iyi olmasını beklerdim diyorum.

motor ve yürüyen kısmına girmeye ihtiyaç duymuyorum bile

yol sesi konusunda başarılı diyebilirim. süspansiyonlar sert olduğu için köy yolunda amortisörlerden ses geliyor. motor sesi biraz alıyor içeri, dizeldir ne yapacaksın :) rüzgar sesi konusunda inanılmaz başarılı, zaten rüzgar direnci tasarım nedeniyle çok düşük.

• quote:

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yol tutuş konusunu fazla kafamıza takmıyoruz ne kadar iyi ya da kötü olabilir ki. Bizim için iç mekan kalitesi önemli.112 bg lik olanı tercih etmeyi planlıyoruz ve dediğim gibi şuan en mantıklı araç pejo 308. Başka alternatifimiz pek yok gibi. Hem km düşük hemde orjinal boyasız bulabileceğimiz araç sadece 308.Hangi donanım seviyesini almamızı önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 508 nasıl bir araç?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yol tutuş konusunu fazla kafamıza takmıyoruz ne kadar iyi ya da kötü olabilir ki. Bizim için iç mekan kalitesi önemli.112 bg lik olanı tercih etmeyi planlıyoruz ve dediğim gibi şuan en mantıklı araç pejo 308. Başka alternatifimiz pek yok gibi. Hem km düşük hemde orjinal boyasız bulabileceğimiz araç sadece 308.Hangi donanım seviyesini almamızı önerirsiniz?

2012'den önceki donanım paketlerini bilmiyorum. ama ıvır zıvır birsürü özellik yerine mutlaka ve mutlaka ESP'li olan donanımı seçmenizi öneririm.

• hocam araba.comda ilanda bir 308 var tokatta siyah 2008 model bir galerici arkadasimin benim henuz bir aya kadar 3008 im vardi ses problemi yuzunden sattim benim araca mi ozel diye dusunup test ettim onuda farksiz bir cok yerinden gelen tikirti citirti deli ediyor adami yinede siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2012'den önceki donanım paketlerini bilmiyorum. ama ıvır zıvır birsürü özellik yerine mutlaka ve mutlaka ESP'li olan donanımı seçmenizi öneririm.

Önceliğimiz cam tavanlı olması.ESP 2008-2009 modellerde kolay bulabileceğimiz bir donanım değil gibi ama bakacağız artık.Uzun yol için 2012 passat var 2. bir araç arıyoruz şehiriçinde.Elektronik arızası ve yol sesi konusunda biraz kötüymüş gibi yorumlar yazılmış.Araştırıyorumda pek bilgi yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceliğimiz cam tavanlı olması.ESP 2008-2009 modellerde kolay bulabileceğimiz bir donanım değil gibi ama bakacağız artık.Uzun yol için 2012 passat var 2. bir araç arıyoruz şehiriçinde.Elektronik arızası ve yol sesi konusunda biraz kötüymüş gibi yorumlar yazılmış.Araştırıyorumda pek bilgi yok

Alıntıları Göster
    308 kullanıcısı olarak araç gayet güzel kaç senedir kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

308 kullanıcısı olarak araç gayet güzel kaç senedir kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    50 bin km kullandım olumsuz yönlerini yazayım

1. direksiyon çok sert
    2. ön konsol hiç çekici değil aşırı sade
    3. arka süspansiyonlar sesli çalışıyor
    4. arka tasarım vasat ama bunun getirisi 430 lt bagaj hacmi
    5. servisleri kötü diyeceğim zaten türkiye de bu mesleğin kalitesi yerler de sürünüyor .
    6. auto6r şanzıman seri kullanım da sarsıntılı

50 bin km kullanım da en ufak arıza çıkartmadı peugeot berkeye bakımdan bakıma gittim ödediğim ücretler 320 tl 340 tl 340 tl .

bence al pişman olmazsın kullandıkca tüm önyargıların biter diğer tüm kullanıcıları gibi .

• yorumlarınızı okudum serkan adlı arkadasım konuyu actı ve gayet guzel acıklayıcı yorumlar yazan arkadasların hepsıne tesekkur ederım yukarıdakı sahıbındende koyulan aracı aradım bugun açan olmadı telefonumu 2 defa aradım acmadı kımse ve gerı donus te yapılmadı 308 mantıklı gıbı duruyor aracı almayı dusunuorm fakat herkes bişey dıyor ve ınsanın aklı karısıor :/ 308 kullanıcısı bulsam soylucem ve rıca edıcem test ıcın ama yok caddede 308 arıoruz 3 gundur ama yok genede yorumlarınızı beklıorum takıp edıorum . 25-30.000 tl arası baska araclarda onerebılırsınız fakat benım amacım modellı ve az yakcak masrafsız bı araba olcak onun ıcın yardımcı olursanız sevınırım forumdaşlar . şimdiden teşekkur ederım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunyılmaz40

yorumlarınızı okudum serkan adlı arkadasım konuyu actı ve gayet guzel acıklayıcı yorumlar yazan arkadasların hepsıne tesekkur ederım yukarıdakı sahıbındende koyulan aracı aradım bugun açan olmadı telefonumu 2 defa aradım acmadı kımse ve gerı donus te yapılmadı 308 mantıklı gıbı duruyor aracı almayı dusunuorm fakat herkes bişey dıyor ve ınsanın aklı karısıor :/ 308 kullanıcısı bulsam soylucem ve rıca edıcem test ıcın ama yok caddede 308 arıoruz 3 gundur ama yok genede yorumlarınızı beklıorum takıp edıorum . 25-30.000 tl arası baska araclarda onerebılırsınız fakat benım amacım modellı ve az yakcak masrafsız bı araba olcak onun ıcın yardımcı olursanız sevınırım forumdaşlar . şimdiden teşekkur ederım .
    Güncel atalım :)
  • Peugeot nazik bir arabadır hırpalanmaya ve yüklenmeye gelmez ki zaten hemen sorun yaratır fakat 308 in içi ve dışı güzel ama motorlarında sıkıntı var Bi ara Bi arkadaşta vardı sürekli turbosu sıkıntı yaratıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishici_meric

Peugeot nazik bir arabadır hırpalanmaya ve yüklenmeye gelmez ki zaten hemen sorun yaratır fakat 308 in içi ve dışı güzel ama motorlarında sıkıntı var Bi ara Bi arkadaşta vardı sürekli turbosu sıkıntı yaratıyordu
    konuyu hortlatır mıyım bilmiyorum ama 308 benim hoşuma gidiyor.neden bu kadar az yorum yapılmış anlamadım.bu iyi mi kötü mü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararver

konuyu hortlatır mıyım bilmiyorum ama 308 benim hoşuma gidiyor.neden bu kadar az yorum yapılmış anlamadım.bu iyi mi kötü mü..

Alıntıları Göster
    308 dizel var bende 112 beygir olan.Yakıtı oldukça düşük.6. vites 90 ile gidersen 3.5 4 litre arası yakıyor.Ama sürat yapayım dersende bayağı süratli araba.6.vites 150 km hızda 2900 devir çeviriyor.Rahatlıkla 200 km hızı bulur.Gürültü seviyesi düşük yüksek hızda dizelmi benzinlimi anlaşılmıyor.Ama şehiriçinde biraz dizel sesi var ama arkadaşın focusunuda kullandım ondan daha iyi yalıtımı.Birde rüzgar sürtünme katsayısı düşük rüzgar sesi almıyor araba.İçi oldukça geniş.Bagajı büyük.Ama gelelim 2.ele .Focus astra megane gibi satışı kolay değil ama zaten daha uygun fiyata bulursun.Araba kazalı değil ve temizse hiç düşünme al.Ufacık fiesta polo alacağına aynı fiyata 308 al daha iyi.Şoför mahalli kısmı göstergeler büyük ve göze hoş görünüyor.Fiestanınki bunun yanında ufacık ve basit kalıyor oyuncak gibi.Arka koltuklar içinde klima üfleme ızgaraları var ve daha iyi soğutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

308 dizel var bende 112 beygir olan.Yakıtı oldukça düşük.6. vites 90 ile gidersen 3.5 4 litre arası yakıyor.Ama sürat yapayım dersende bayağı süratli araba.6.vites 150 km hızda 2900 devir çeviriyor.Rahatlıkla 200 km hızı bulur.Gürültü seviyesi düşük yüksek hızda dizelmi benzinlimi anlaşılmıyor.Ama şehiriçinde biraz dizel sesi var ama arkadaşın focusunuda kullandım ondan daha iyi yalıtımı.Birde rüzgar sürtünme katsayısı düşük rüzgar sesi almıyor araba.İçi oldukça geniş.Bagajı büyük.Ama gelelim 2.ele .Focus astra megane gibi satışı kolay değil ama zaten daha uygun fiyata bulursun.Araba kazalı değil ve temizse hiç düşünme al.Ufacık fiesta polo alacağına aynı fiyata 308 al daha iyi.Şoför mahalli kısmı göstergeler büyük ve göze hoş görünüyor.Fiestanınki bunun yanında ufacık ve basit kalıyor oyuncak gibi.Arka koltuklar içinde klima üfleme ızgaraları var ve daha iyi soğutuyor.

Alıntıları Göster
    Ben pek beğenmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Ben pek beğenmem.

Alıntıları Göster
    308 kullanıcısı olarak, araç çok genşş zaten, iç tasarımını beğenmeyen var ama bence kesinlikle şu an piyasada olan bir çok araçtan çok daha güzel bir tasarımı var, aynı zamanda dış tasarımda tartışılmaz. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Ben pek beğenmem.

Alıntıları Göster
    Bende bindim arkadaşımda var.Malzeme kalitesi çok iyi gelmedi bana.Kapı kapatıcan kolu tutuyorsun 1001 türlü gıcırdama yapıyor kapı kolları.Bende cordoba var aydınlatma lambası dahil daha kaliteli..Tabi her parçası demiyorum..Bi iç aydınlatma yapmışlar aşırı sade..içi çok geniş.bagajı c sınıf hb lideri..Yakıtı motoru çok iyi.Torku çok güzel.Ama iç malzeme göğüs vs kalitesi sınıfta kalır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.