Şimdi Ara

Peugeot 206 alınır mı? (Acemi şöför)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar peugeot 206 almayı düşünüyorum.

Bütçem 60 bin civarı.

Eşim acemi, arabayı onda öğrenecek.

Yorumlar ve önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 206 Alınır mı: Acemi Sürücüler İçin Rehber

Peugeot 206 1.6 XT, Peugeot 206 1.4 Comfort ve Peugeot 206 1.4 X-Design modelleriyle tanınan Peugeot 206, acemi sürücüler arasında popüler bir seçimdir.

Performans:

• 1.4 litrelik benzinli motorlar, şehir içi kullanım için yeterli güç sunar.
    • 1.6 litrelik benzinli motor, daha iyi performans ve yakıt verimliliği sağlar.
    • Dizel motor seçenekleri de mevcut olup, daha düşük yakıt tüketimi sunar.

Güvenlik:

• Tüm Peugeot 206 modelleri sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS ve EBD ile donatılmıştır.
    • Bazı modellerde yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları gibi ek güvenlik özellikleri bulunur.

Konfor ve Özellikler:

• Peugeot 206'nın iç mekanı, rahat koltuklar ve sezgisel bir gösterge paneli sunar.
    • Klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi temel özellikler çoğu modelde standarttır.
    • Üst düzey modellerde deri koltuklar, navigasyon sistemi ve sunroof gibi gelişmiş özellikler bulunabilir.

Yakıt Tüketimi:

• 1.4 litrelik benzinli motorlar yaklaşık olarak 6,5 litre/100 km yakıt tüketir.
    • 1.6 litrelik benzinli motorlar yaklaşık olarak 7,0 litre/100 km yakıt tüketir.
    • Dizel motor seçenekleri, yaklaşık olarak 4,5 litre/100 km gibi daha düşük yakıt tüketimi sunar.

Bakım ve Onarım:

• Peugeot 206, genel olarak bakım ve onarım maliyetleri açısından uygun fiyatlı bir araçtır.
    • Parçalar yaygın olarak bulunur ve yetkili servis maliyetleri makuldür.

Sonuç:

Peugeot 206, acemi sürücüler için pratik, uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçimdir. İyi performans, güvenilirlik, uygun yakıt tüketimi ve makul bakım maliyetleri sunar. Hangi modelin sizin için en uygun olduğuna karar vermek için bütçenizi ve özellik tercihlerinizi göz önünde bulundurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk arabamdı hatasız 2004 model 2 yıl kullandım hala unutmam ama şu zamanda temiz bulmak imkansıza yakın

• Hocam peki bu yaşta neye baktırmalıyım?

Hangi kusurlar önemsizdir?

• Palio Fiesta filan alın, 206 ilk araç olarak üzer.

• Alınır. Kendi kendine parçalandığı yerde de bırakır gidersiniz.

• Alınır. Benzer yaşlarda B sınıfı herhangi bir araç kadar problem çıkarır. Parçaları ucuzdur. Yalnız bakımlı bir araç almaya çalışın.

• roland garros ve xt paketleri doludur, cam tavan, dijital klima, yağmur ve far sensörü, emin olmamakla beraber 4 teker disk fren, yol bilgisayarı falan var. tabi ne kadar elektronik o kadar sıkıntı 206 da.

benzinde sağlam yakar, 2 litre 180 hplik versiyonu geçtim 75 lik 1.4 motoru bile yakıyor. tüp takınca rölanti dalgalanması, stop etme gibi sıkıntılar yaşanıyor. en ekonomik olanı 1.4 dizel versiyonu. az yakar az kaçar; ancak kısa şanzıman oranlarıyla şehiriçinde rezil etmez hatta tam tersine seri gider, uzun yolda arabanın 68 beygir olduğu net bir şekilde hissedilir.

problemleri; torsiyon bir gün gidecek tamiri 1000 civarı, arka amortisörler fazla dayanıklı değil, sağlam çukurlara düşünce z rotlar yerinden çıkabiliyor, anten tarafından su alma problemi var, hava akışmetresi sıkıntılı, radyatörden sürücü tarafına su kaçırabilir, hararet problemi var en ufak trafikli yokuşta su sıcaklığı yükselir.

temiz ve bakımlı olmasına dikkat edin yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otomatiğini tavsiye etmiyorum.
  • Clio al 206 lar elektrik elektronik on takim sorunlariyla bezdirir hassas arabalar. Accent clio palio bak

• zero01 kullanıcısına yanıt
    206 konusunda bilgim yok fakat eşiniz için iyi bir otomatik şanzımana sahip bir araç alırsanız kullanması ve öğrenmesi daha kolay olacaktır.
  • tavsiyeler için teşekkürler.

peugeoutlar genel anlamda elektronik sorunlarıyla meşhur sanırım

• Bir süre 206+ kullandım rahat araba değil çok kısa mesafelerde sorun değil ama uzun süre Lee sürülecek araba değil Clio tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 4 yıldır 206 executive 2007 1.6 otomatik sedan versiyonunu kullanıyorum. Ben memnunum ilk araç olarak tercih ettim bütçe kaynaklı olarak. Benim araçta bakımdan kaynaklanan eksiklikler olduğu için sadece problem çıktı yaptırdığım yerlerle ilgili bir sorun yaşamadım yaşı gereği değişmesi gereken parçalar çıkıyor zaman zaman parça fiyatları çok pahalı değil. Diğer markalarla da karşılaştırdım parça bakarken. Elektronik 1 2 defa arıza yaşadım onun dışında birşey olmadı. Onda da aküden kaynaklandı. Değiştirdim bitti gitti. Bana soracak olursanız bütçenize göre temiz birşey bulmaya çalışın. Aynı segmentte clio, fiesta var tercih edilebilir ama o fiyat civarında bakıyorsanız arabanın yaşı olacak demektir yaşı varsa da kim nasıl baktı önemli olan o oluyor. Yeni değil sonuçta. Ben güzelce topladım şimdi hiç 300 bin veresim gelmiyor yeni bir arabaya. Ses sistemi yalıtımı deri kaplama direksiyonu derken mutluyum. Param olsaydı daha iyisini alırdım. O zaman yoktu sonra da arabalar uçtu ben de benimkine iyi masraf yapmıştım. Masraftan sonra kullanayım dedim bir sıkıntısı da yok çok şükür. Sonuç tavsiye ederim yeni başlayacak birine çarpsan üzülmezsin parça ucuz bol ustası çok. Torsiyon arızası vardır kronik ona baktırın alacak olursanız ama her arabanın oluyor böyle şeyleri 1000₺ ye yapıyorlar uzun bir süre daha sorun çıkarmıyor. Evde acelece yazdım yazım dili olarak kusura bakmayın yardımcı olmak amaçlı sorunuz olursa yazın. İyi akşamlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

tavsiyeler için teşekkürler.

peugeoutlar genel anlamda elektronik sorunlarıyla meşhur sanırım

Peugeot da sonu 6 ve 7 ile biten modeller alınmaz. (206, 207, 306, 307, 406, 407)

• Bir ara bakiyordum icime sinen temizini bulamadim piyasada. Arada cok temizleri vardi ama dünya para istiyorlardı onlar da. Neyse kronik problem olarak kornalari ve sinyal kollarini soyleyebilirim. Kornalari tutukluk yapar ya da hiç çalmaz. Direksiyon zembereginden yapiyor genelde. 400-500 lira masrafi var. Sinyal kollari da bi degisik com2000 arizalari diye aratirsaniz görürsünüz. Yalnizca 206'da değil bu dönem peugeot citroen araclarinin da belası ayrıca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.