Merhaba 2.el bir laptop alacagim birisi 2000 tl Sony Vaio PCG-71811M i5 2450M 120 GB Ssd li
diğeri
Dell Latitude 6530 i5 3320M 500 gb normal hdd li
Sony 2000 TL , Dell 2500 tl (ssd taksam 2900 tl gelcek)
Aralarında 1000 TL oynuyor çok fark var mı ? Farka değer mi ? Işlemcileri farklı ama anlamıyorum. İnternet günlük kullanım için alacağım. Teşekkür ederim.
Ankara'da iş bulamıyorum
100 e yakın firmaya başvurdum ne arayan var ne soran. Hepsijet kargo aradı lojistik deposu varmış 2000 tl devamsızlık primi veriyorlarmıs. Devamsızlık primi nedir ? Iskurdan düzgün bir iş bulabilir miyim ? Kimi yer sigortayi 1 ay sonra başlatırım kimi yer 12 saat asgari ücret yol parası yemek bile vermiyor. Ankara piyasasında iş bulmak çok zor. Hepsijet dönmedi

Sol stopu nasıl canlandırırım ?
Silikon mastikle kenarlarını macunlamıştım sıfırı 250 tl dış plastik ama sökmesi problem. Sökerken iç elektrik tesisatı da zarar görebilir. Sağdaki gibi nasıl canlandırabilirim ?
Eskişehir yolundaki Renault mais yetkili servisine geçerken uğradım destek almaya araca bakmadılar. 86 Fransız gümrük girişli olduğundan mı ? Kendi markasına bakmayan bir üretici ilk defa gördüm

Muller germany motor yağı nasıl ?
Beyler maas yatti haftaya yag degisimine goturecem salıya elimde olur. Usta 250 tl ye degistirecek 3 litresi kargo ucretsiz 300 tl ye geliyor. Petrotime ile bunun arasindasiyım kullanan var mı ?

Telefon bataryası yüksek/düşük amper farkeder mi ?
2 adet beyaz eski nesil orj. samsung adaptör var. Birisi 1.55 amper diğeri 2.0 amper. Şuan 2.0 ile şarj ediyorum bu değerleri veriyor tam 2.0 amper vermesi gerekmez mi ? Kablo yan sanayi etkiler mi ? Diğer sorumda düşük amperle şarj etmek batarya verimliliği için daha mı iyidir ?
Sanki düşük amperde şarj edince batarya uzun gidiyor gibi geldi ( psikolojik olabilir )
Model samsung A24 5000 mah lion

Bu yağ sahte mi ?
Beyler siparis verdim bizim emektar 1986 broadway için sizce sorun olur mu ? Orjinalligini nasıl anlarım ?
Hic almadigim yag markasi indirimde.
Online işe alım nelere dikkat etmek lazim ?
Beyler cikolata ureticisi sirkette online mulakatim var. Nelere dikkat etmek lazim ? Haftaya pazartesi sabah 10.30 da beyaz gömlek giymek yeterli olur mu ?
I3 1.nesil alınır mı ?
Bu yağ iyi mi ? Elf vs Castrol
Yaklaşık 1 yıla yakın çalıştığım şirketten sebebi söylenmeden geçen çarşamba akşamı iş akdim feshedildi ve çıkarıldım. İş ilanı ocak 11 de verilmiş yerime 23-24 yaşında genç bir arkadaşı almışlar. Maaş ve diğer haklarım fazlasıyla verildi ama hayat düzenim bozuldu. İdari ve saha işlerine başlıyordum, maaş 29 + 3 bin yol parası alıyordum. Mesai kavramı gözetmeden çalışıyordum eve akşam 11 de geldiğim bile oldu.
Şimdiyse saat gece 3 te yatıp öğlen 12 de kalkıyordum. Sosyal hayat yok, arkadaş çevrem yok evde babamın ağız kokusunu aşağılamalarını çekiyorum yaş olmuş 32. Ankara piyasasında düzgün iş bulmakta zor. Sizlere tavsiyem özel sektöre güvenip borçlanma, evlenme ve hayat kurmaya çalışmayım şükür bekarım, aile evinde yaşıyorum ayda 5.250 ihtiyaç kredisi ödüyorum. Çalan telefon çalmaz oldu hayatta düştünüz mü aileden başka kimse arkanızda durmaz. Psikolijim bozuk başvurular yaptım ama dönen olmadı adım attığın para çalışmak zor değil kapi kapi görüşmeye gidip iş aramak çok zor yorucu
Meslek: Parasız
İlgi Alanları: hayata dair herşey ve otomotiv
İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... |
İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...Hayat bir oyun,piyanonu doğru oynayan zirveye ulaşır. |

Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.513
İkinci El Bölümü Mesajları: 111
Konularının görüntülenme sayısı: 1.045.107 (Bu ay: 21.567)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.495 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası