Şimdi Ara

Özel sektöre güvenmeyin işten çıkarıldım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıla yakın çalıştığım şirketten sebebi söylenmeden geçen çarşamba akşamı iş akdim feshedildi ve çıkarıldım. İş ilanı ocak 11 de verilmiş yerime 23-24 yaşında genç bir arkadaşı almışlar. Maaş ve diğer haklarım fazlasıyla verildi ama hayat düzenim bozuldu. İdari ve saha işlerine başlıyordum, maaş 29 + 3 bin yol parası alıyordum. Mesai kavramı gözetmeden çalışıyordum eve akşam 11 de geldiğim bile oldu.

Şimdiyse saat gece 3 te yatıp öğlen 12 de kalkıyordum. Sosyal hayat yok, arkadaş çevrem yok evde babamın ağız kokusunu aşağılamalarını çekiyorum yaş olmuş 32. Ankara piyasasında düzgün iş bulmakta zor. Sizlere tavsiyem özel sektöre güvenip borçlanma, evlenme ve hayat kurmaya çalışmayım şükür bekarım, aile evinde yaşıyorum ayda 5.250 ihtiyaç kredisi ödüyorum. Çalan telefon çalmaz oldu hayatta düştünüz mü aileden başka kimse arkanızda durmaz. Psikolijim bozuk başvurular yaptım ama dönen olmadı adım attığın para çalışmak zor değil kapi kapi görüşmeye gidip iş aramak çok zor yorucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devlette alıcanak pozisyonlara sertifika al başvur

• adv11 kullanıcısına yanıt

Sertifika al derken kaloriferci belgesi vb. mi ? Bakıyorum işkura lise mezunu + kaloriferci sertifikasi gibi ilanlar var. Sadece sertifika yeterli olsa neyse dayın olmayınca zor. Bir arkadasım iskurdan güvenlik kurasında adı çıkmiş ancak öyle girebildi milyon bir ihtimal.

• Allah yardımcın olsun hocam inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Evet aynen o şekilde, dayısız girenlerde var

İllaki girersin bir yere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.