Şimdi Ara

ASELSAN işe alım da sıralamaya bakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu gördüğümde çok garipsedim.Biraz mantıklı biraz saçma geldi ne bileyim böyle bir kurumun ÖSYM sınavını bu kadar değerli kabul etmesi şaşırttı.

ASELSAN işe alım da sıralamaya bakıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse anlamamış sanırım ama gösterilen kriterler iyi bile değil ki? 4 üzerinden 2.6 puanı geçmek zaten yapılması gereken şey. Ortalama 3 ve 3.5 üstü harika zaten. Ayrıca mantıklı da eğer o sıralama yaptıysan bölümün zordur o yüzden 3 üstü ort yapmasan da olur gibisinden bakmışlar, kolaysa da 3 üstü yap bir zahmet gibi düşünmüşler. Fazla takmayın, o puanla o ortalama yapamıyorsan asıl sana yazık zaten.
  • ASELSAN kimdi ya yerli tüfekler füzeler vs üretti galiba.Bir dünya teknoloji devi doğru karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımız boyunca geçmişimize yargılanacaz artık
    OBP 1
    Bu tür kriterler 2

• İyi ki yazım kurallarına uymaya pek bakmıyor diyeyim o zaman. 😂

• saçmalık
  • YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    Galiba ikimiz içinde geçerli aslında orta seviyede kitap okuyan birisiyim ama bu tarz şeylere kafam pek basmıyor ya da üşeniyorum
  • Mulakata cagrilmak icin bu kriterleri saglamak sartmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkimiz derken? Bir de ben espri yapıyordum, yoksa okunaklı olduğu sürece yazım kurallarını çok takan biri değilim zaten.

• YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    he
  • Tebrikler, Türkiye'deki bir firmadan da bu kadar isabetli bir karar beklenirdi zaten.
  • bilkent veya odtü'den (savunma sanayisinin omurgasını oluşturan 2 baba okul) 2.75+ ortalamayla mezunsanız aselsan, tai falan garanti gibi bir şey
  • Burada torpil dönüyor :)
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    bu bilgiye nereden ulaştınız?

• ASELSAN işe alım da sıralamaya bakıyor

Düşük ünilerden girenler de var hocam. Bu ünilerin daha düşüklerinden almazlar zaten. ASELSAN şuanda Türkiye'nin en prestijli kurumlarından biri.

• ea_guru kullanıcısına yanıt
    Aselsan mühendis sayısında ODTÜ 1, Hacettepe 2. sıradadır. Hacettepeden de +3 ortalama ASELSAN için çok idealdir.
  • ASELSAN gibi içi boşaltılmış ve bir işe yaramayan kurumdan beklenen vizyon.
  • Hocam ben burayı bir türlü bulamadım nereden bulabilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz saçma bir kriter gibi gelebilir ama aslında çoğu işveren bunu yapıyor. Sadece aselsan gibi şeffaf davranıp tablo şeklinde izah eden yok. Yoksa çoğunun kafasında 2.5 odtü ortalaması x bir üniversitenin 3.0'ından daha değerli veya buna eşit olabilir
  • Hocam dikkat edin okul değil sıralama 5000 sıralaması olup taban puanı 20 binlik yerde mühendislik yapan insalarda var bu insanların sıralaması göz önünde bulunduruluyor galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.