Bildirim
ASELSAN işe alım da sıralamaya bakıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ASELSAN kimdi ya yerli tüfekler füzeler vs üretti galiba.Bir dünya teknoloji devi doğru karar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımız boyunca geçmişimize yargılanacaz artık
OBP 1
Bu tür kriterler 2
İyi ki yazım kurallarına uymaya pek bakmıyor diyeyim o zaman. 😂
saçmalık -
Galiba ikimiz içinde geçerli aslında orta seviyede kitap okuyan birisiyim ama bu tarz şeylere kafam pek basmıyor ya da üşeniyorum -
Mulakata cagrilmak icin bu kriterleri saglamak sartmis
İkimiz derken? Bir de ben espri yapıyordum, yoksa okunaklı olduğu sürece yazım kurallarını çok takan biri değilim zaten.
he -
Tebrikler, Türkiye'deki bir firmadan da bu kadar isabetli bir karar beklenirdi zaten. -
bilkent veya odtü'den (savunma sanayisinin omurgasını oluşturan 2 baba okul) 2.75+ ortalamayla mezunsanız aselsan, tai falan garanti gibi bir şey -
Burada torpil dönüyor :) -
bu bilgiye nereden ulaştınız?
-
-
Aselsan mühendis sayısında ODTÜ 1, Hacettepe 2. sıradadır. Hacettepeden de +3 ortalama ASELSAN için çok idealdir. -
ASELSAN gibi içi boşaltılmış ve bir işe yaramayan kurumdan beklenen vizyon. -
Hocam ben burayı bir türlü bulamadım nereden bulabilirim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biraz saçma bir kriter gibi gelebilir ama aslında çoğu işveren bunu yapıyor. Sadece aselsan gibi şeffaf davranıp tablo şeklinde izah eden yok. Yoksa çoğunun kafasında 2.5 odtü ortalaması x bir üniversitenin 3.0'ından daha değerli veya buna eşit olabilir -
Hocam dikkat edin okul değil sıralama 5000 sıralaması olup taban puanı 20 binlik yerde mühendislik yapan insalarda var bu insanların sıralaması göz önünde bulunduruluyor galiba
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayatımız boyunca geçmişimize yargılanacaz artık
OBP 1 Bu tür kriterler 2 |
ASELSAN gibi içi boşaltılmış ve bir işe yaramayan kurumdan beklenen vizyon.
|
Kimse anlamamış sanırım ama gösterilen kriterler iyi bile değil ki? 4 üzerinden 2.6 puanı geçmek zaten yapılması gereken şey. Ortalama 3 ve 3.5 üstü harika zaten. Ayrıca mantıklı da eğer o sıralama yaptıysan bölümün zordur o yüzden 3 üstü ort yapmasan da olur gibisinden bakmışlar, kolaysa da 3 üstü yap bir zahmet gibi düşünmüşler. Fazla takmayın, o puanla o ortalama yapamıyorsan asıl sana yazık zaten.
|
Benzer içerikler
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- kırmızı reçete sicile işler mi
- tyt taktikleri
- kırık obp
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X