Şimdi Ara

34-35 yaşında odtü itü de yüksek mühendislikten mezun olmak çok şey katar mı? detayı okuyun lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ünide mühendislik bitirip işe başlayan biri - aynı zamanda işe girip çalışarak - 34-35 yaşında odtü-boğaziçi-itü den yüksek bir mühendislikte mezun olsa bu ona çok şey katar mı, yani çok avantaj olur mu?

• Universite bitirmek her zaman ise yarar.Siz burdaki ergenleri dinlemeyin.Ben dgs ile hem aof iktisati bitirdim hemde bu sene elektrik muhendisligi son siniftayim .Universite okumayip iscimi olalim.Ayrica okumayip iyi yerlere gelenlerin orani milyonda birdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Ayrica okumayip iyi yerlere gelenlerin orani milyonda birdir

hangi gezegende yaşıyorsun?
  • Tabi ki olur,ülkenin en önemli okullarindan bahsediyorsun.Yalniz mühendislikte diplomanin önemi olduğu gibi tecrübenin,iş bilmenin de önemi var.Ne kadar teorik bilgin olsa da pratikte iyi değilsen zorlanirsin.Hem okuyup çalışacaksan tamam ama cidden çok zor bir iş haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

Bana gidipte buyuk ceolari ornek verme onlar zaten iyi universiteleri birakti.Bizim ergenler meslek lisesinden atilip kendilerini Bill Gates saniyor.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Çalışıp okumak gerek, yoksa sıfırdan tekrar okumak çok zor olur.. Aileden para almadan okumak gerek bundan sonrasında.
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Hayır, tabi ki üniversite okumak önemli, ama ben tekrar 2. üni okumaktan bahsediyorum.
    Acaba avantaj sağlar mı yoksa zaman kaybı mı olur diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    Yani sana şöyle söyleyeyim ben 30 yaşındayım,Celal Bayar üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği okuyorum,bu arada da çalışıyorum.Çocukluğumdan beri elektrik ve elektronik işleriyle iç içeyim.Sektörde pratik anlaminda mühendis kadar bilgim vardir neredeyse.Ama çalıştığım yerde mühendis 4.000-5.000 lira maaş alırken ben 1.800 lira alıyorum.Okumanin yaşı yok ama cidden çok zorluyor adamı.30-40 yaşlarında birçok insan tanidim okulda.Bir tanesi 38 yasinda yeni okula baslamis ve yeni evlenecek birisiydi.Nefes aldigin surece umut var unutma bunu.Daha iyisi olacaksa neden mucadele etmeyesin ki ? Bu hayata bir defa geliyorsun,cenabi Allah canını alana kadar imkan yettikçe her fırsatı değerlendirmeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

Bana gidipte buyuk ceolari ornek verme onlar zaten iyi universiteleri birakti.Bizim ergenler meslek lisesinden atilip kendilerini Bill Gates saniyor.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Amin abi, eyvallah verdiğin bilgi için.
    Teşekkür ederim, hakkımızda hayırlı olsun tabi biz de elimizden geleni yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.