Şimdi Ara

çok iyi bir üniversitede fen edebiyat mı yoksa ortalama bi üniversitede mühendislik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ortalama bi üniversitede mühendislik
  • 1- Üniversite ne?
    2- Bölüm ne?
    3- Ne yapmak istiyorsun ileride?

Ben Amerika'ya gidip doktora yapacağım orada profesör olacağım diyorsan çok iyi bir üniversitede fen edebiyat fakültesi oku. Yok ben Türkiye'de çalışacağım diyorsan ortalama bir üniversitede mühendislik.
  • çok kolay demi dediklerin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

çok kolay demi dediklerin :)

Kolay diye bir şey demedim, hedefini sordum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 23 Haziran 2014; 20:31:20 >
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    ya ben çalışmaktan korkmam gelecek kaygısı taşıyorum sadece :/
  • gök2 kullanıcısına yanıt
    bunu diyorsan zaten seçmemen gerekli fen edebiyatı.Ben geçen sene ilk gün tercihimi yaptığımda herkes eleştirmişti niye mühendislik yazmadın diye ama bu içten gelen bir şey yani bunu sorarsan zaten fen seçmemen daha iyi olur sıkılırsın okurken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir üniversitede fen-edebiyat bence. Yatay geçiş için kasarsın en kötüsünden.
  • Ortalama bir üniversitede mühendislik derim.

Fen-Edebiyat'ların sayısal bölümleri bitti artık. Mezunlarının ciddi derecede istihdam sorunu var.
  • gök2 kullanıcısına yanıt
    Bak hocam ben sana anlatayım..

Şimdi bu sorun birbirinden 2 bağımsız olay. Bölüm okumak çok çok çok çok zordur iyi bir üniversitede. ORda bölüm okuyanların %80'i o bölüme gönül vermiş insanlar olacak. Sen kendinde bunu görüyo musun o önemli. Eğer cidden ben bu bölüme aşığım! diyorsan hiç düşünmeden bölüme git. Ama yok böyle değil durum diyorsan bulaşma bölüm işine. Şunuda belirteyim eğer Amerika'ya falan gidersen bölüm okuduktan sonra sana ilah gözüyle bakarlar.
  • Mesleklerinize boyle yonelmeyin arkadaslar.. muhendis kafasi ayridir, bilim insani kafasi ayridir.. kendinizi tartin. Sonra yari yoldan donmek var. Munendisligin en basitini.dahi.okumak.zordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.