Şimdi Ara

İyi okulda herhangi bir mühendislik mi kötü okulda istediğim mühendislik mi daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2022 senesinde 60k sıralama ile bir vakıf üniversitesinde tam burslu endüstri mühendisliğine yerleştim. geçen yıl hazırlık bu sene 1. sınıfı okudum ama baktığımda okumasam da olurmuş. dönemim çok boş geçti akademik anlamda. okulun ne bir kulübü ne bir etkinliği ne de nitelikli bir eğitimi var maalesef. üstelik okul çok kalabalık, yabancı öğrenciler çok fazla... haliyle isyan etmiş durumdayım. ytü'de metalurji ve malzeme bölümüne yks puanımla yatay geçiş yapma imkanım var. okulun imkanları da daha fazla bilirsiniz az çok. ama endüstriden çok farklı bir bölüm tabii. yine de okulun imkanlarıyla kendimi yine istediğim işi yapacak konuma getirebilirim belki diye düşündüm. bilemiyorum ne yapmalıyım deneyimli birilerinin aklına ihtiyacım var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Metaruluji mühendisliğinin geleceğin meslekleri arasında olduğunu düşünüyorum.Eğer ilgi alanınsa bu alanda çalışanlarla konuş araştır severek çalışırım dersen yaz oku.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.