Şimdi Ara

Üniversite 1. sınıfı okuyan veya okumuş olanlar(Müh. Fak.) bir bakın be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan hazırlığım mutlak suretle yatay geçiş yapmam lazım.Birinci sınıfta 3,20 3,50 civarı ortalama yapmak çok kasar mı neleri gerektirir derslerin zorluğu nasıldır hiçbir fikrim yok yol gösteren yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koz.Maça -- 2 Nisan 2013; 1:22:08 >

• uppp
  • Hangi üni
  • Ygs calis bi yandan daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karabük üniversitesindeyim mekatronik mühendisliği.kocaeli, bursa teknik, sakarya falan neresi olursa geçmek istiyorum.ygs işi zor benim bölüm mf4 ile aldığı için tek ygs ile bitmiyor malesef.
  • her 1.sınıfın hayalidir o yatay geçiş.
    yapabiliyorsan yap. ortalamayı fena kas.
    yapamıyorsanda yapacak bişey yok. otur 3 sene daha oku bitir git okulunu. nereye gideceksen.
  • Fizik ve Matematik AA getir.Kalanları da CB,BB,BA getirirsen olur gibi.
    Bunu da nasıl yapacağını söylemeyeyim üniversiteye gelmiş adamsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senle aynii durumdayim ama ortalma yapabilcegimi sanmiyorum yazin oturup calisacagim bende zaten verdigin dersleri de tekrar almiyorsun en azindan ikinci bi sans olur ortalamanin yanindaki onu yapan cok az insan var dedikleri gibi.

• şöyle düşün arkadaş her dersten 60 aldı 3.94 ortalama yaptı . Çokmu çalıştı hayır , dersi çok mu dinledi oda hayır ama 3.94 yaptı yani çalışmadan yapanlar bile var düzgün çalışırsan üst sınıflardan hangi tür sorular çıkacak öğrenirsen rahat yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

şöyle düşün arkadaş her dersten 60 aldı 3.94 ortalama yaptı . Çokmu çalıştı hayır , dersi çok mu dinledi oda hayır ama 3.94 yaptı yani çalışmadan yapanlar bile var düzgün çalışırsan üst sınıflardan hangi tür sorular çıkacak öğrenirsen rahat yaparsın.

çan sistemi vardı heralde arkadaşının okulda ? bizde o yok işte.inşallah kardeş ya
  • quote:

şöyle düşün arkadaş her dersten 60 aldı 3.94 ortalama yaptı . Çokmu çalıştı hayır , dersi çok mu dinledi oda hayır ama 3.94 yaptı yani çalışmadan yapanlar bile var düzgün çalışırsan üst sınıflardan hangi tür sorular çıkacak öğrenirsen rahat yaparsın.

yav hehe lisemi oğlum orası her dersten 60 alıp 3.94 ortalama yaptı 10 üstündenmi yaptı ortalamayı muahahaha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 2 Nisan 2013; 1:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koz.Maça

karabük üniversitesindeyim mekatronik mühendisliği.kocaeli, bursa teknik, sakarya falan neresi olursa geçmek istiyorum.ygs işi zor benim bölüm mf4 ile aldığı için tek ygs ile bitmiyor malesef.

Yatay geçiş için yatay geçiş yapacağın ünicersitenin o seneki taban puanının %90'ını yapman lazım diye biliyorum.
  • Boşa uğraşma 3,5 yapamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Fizik ve Matematik AA getir.Kalanları da CB,BB,BA getirirsen olur gibi.

benim yukarda demek istediğim lisedeki gibi mi bir çalışma sistemi gerekir? bunu bilmiyorum işte lisede paso test çözdük üniversitede öyle bir şey yok neye çalışcaz hocalar sadece yazdırdığı notlardan mı soruyor vs ? saçma bir soru oldu gibi ama anlatabildim umarım.

ayrıca üniversiteye geldikte hazırlık kadar tıraş bir şey görmedim ben herkes lise 5 diyodu harbi öyleymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

quote:

yav hehe lisemi oğlum orası her dersten 60 alıp 3.94 ortalama yaptı 10 üstündenmi yaptı ortalamayı muahahaha .

Sen tavan puanı baya tavanlamıs, bu arada tavan puan 4,00 anlıycagın tum sınavların 100 olursa ortalmanda 4,00 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

quote:

karabük üniversitesindeyim mekatronik mühendisliği.kocaeli, bursa teknik, sakarya falan neresi olursa geçmek istiyorum.ygs işi zor benim bölüm mf4 ile aldığı için tek ygs ile bitmiyor malesef.

Yatay geçiş için yatay geçiş yapacağın ünicersitenin o seneki taban puanının %90'ını yapman lazım diye biliyorum.

mekatronik dahilindeki üniversitelerde sadece yıldızda geçerli dediğin hocam araştırdım onu.diğerlerindeki şartlar standart işte alttan dersin olmayacak en aşağı 2,40 ortalama vs.
  • yaparsın ama diğerlerinde balı belli bir kontejan olur genelde ve 1. sınıf genelde bildiğin derslerden oluşur ve dersleri takip et sürekli ders çalışmana gerek yok aama bütün derslere girip dinlemen lazım birde üst sınıflara sor yardım al ne sorar nasıl sorar tarzı bunlar yeterli olur ve gerçekten istiyorsan yaparsın 3.20 bırak 4.00 bile yaparsın o kadar zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

Boşa uğraşma 3,5 yapamazsın

sağol be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Fizik ve Matematik AA getir.Kalanları da CB,BB,BA getirirsen olur gibi.

benim yukarda demek istediğim lisedeki gibi mi bir çalışma sistemi gerekir? bunu bilmiyorum işte lisede paso test çözdük üniversitede öyle bir şey yok neye çalışcaz hocalar sadece yazdırdığı notlardan mı soruyor vs ? saçma bir soru oldu gibi ama anlatabildim umarım.

ayrıca üniversiteye geldikte hazırlık kadar tıraş bir şey görmedim ben herkes lise 5 diyodu harbi öyleymiş.

Hayır lise gibi değil.Üniversite keyfi bi ortam sonuçta.Yani gördüğün şeylere istekli olman lazım ki bi işe yarasın.
    Ha yok ben sadece ortalama yapacağım diyorsan hiç bişey öğrenmeden de ortalama yapabilirsin.
    Her gün derste gördüğün şeyleri tekrar et yarım saat falan.Vizeler ve Finallerden 1 ay önce de çalışmaya başla.Hocaların derste çözdüğü soruları çöz.
    Eski sınavlarda sorduğu sorular gezer zaten ortalıkta onları da çöz yeter.Hocaların soru tipini tanı yani kısaca.
    Bir de derslere girmemezlik etme not tut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

Boşa uğraşma 3,5 yapamazsın

sağol be.

Mühendisliğin gerçeklerinden biridir bu. Yüksek ortalama yapıp geçiş yapmak isteyenlerin %98i zor bela geçer dersleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dri-fit -- 2 Nisan 2013; 1:56:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.